Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada Kuga yı aldım ilk gunlerde yol bilgisayarı 100 km 18 Ltr harcıyor diyordu şaun 9.8 düştü anlamadım bu olayıgunler gectikce duşuyor
    birde aracı aldığımda 12 km yapmış gozukuyordu. bu hafta sonu otokoça gideceğim bir kontrol yaptıralım .
    Araç şuan 250 KM de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

adamlar sipariş numarası felan verdiler, yemin billah ediyolar gelmedi diye,
    yapar mıyız hiç, o kadar aptal mıyız vs diyorlar.
    Sipariş numarasının ne zamanb sisteme girildiğini felan öğrensem yine bakıcam da onu öğreneceğim bi yer yok.
    Napalım inanmasak da inandık bekliycez, aralık sonu yerine kasım sonu dediler, yine oyalamıyolarsa inşallah
    valla en iyi yerde 2.5-3 milyar fark
    1 milyar bile olsa zarar yine benim zararım neden edeyim ki hemde bu kadar bekledikten sonra

Fark az değilmiş. Beklemekten başka çare yok gibi.
  • diğer kullanıcılarda güncel tüketimler nedir peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Benim lastikler hankook dynapro:( başta keyfim kaçmıştı ama turoot sevis ekibi iyi tanıdığım dostlarım var, önceki fordlarımı ve kugayı oradan başka bir yerre götürmedim götürmem de, bu lastik de iyi dediler. Yalnız ankara ve yokuş şartları gözümü korkuttu. Güua 4x4, SUV aldık, yolda kayarsak ne komik olur:)) kış lastiği almalı mıyım bilemiyorum??
    Bi de genelde kuganın direksiyonu hiç sevilmiyo halbuki ben çok keyifli ve kullanışlı olduğunu, hiç yormadığı ve göz zevkini bozmadığını düşünüyorum. Navigasyon taktıran var mı? Navitech öneriyolar, fiyat 1500 civarı sanırım???

tur oto daki ustaları bende çok iyi tanırım. 10 yıldır aracım hep onlara emanet ama kış lastiği alıcaksanız eğer good year ultragrip 7+ yı şiddetle tavsiye ederim. bende navigasyon aldım ama on board değil ayrı satılanlardan. navitech in en iyi modeline 350 tl vermiştim. sizde öyle bir şey düşünebilirsiniz

• lastik konusundan hankook tan memnun kalıcağınızı düşünüyorum
    ama tabii ki en iyi lastik değil,
    goodyear ultragrip iyidir, lassa bridgestone ve michelin in da kar lastikleri iyidir,
    ama bende goodyear tavsiye ederim
    hankookların da ömrü bitince daha iyi bi lastik alırsınız boşuna masraf etmeyin derim
    he ne biliyosun derseniz, biz lastikçiyiz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

diğer kullanıcılarda güncel tüketimler nedir peki?

Şehir içi tüketim değerim depodan depoya değişiyor 11-18 km arası hız ortalaması ile 9,8 - 9,5 litre yakıyor.Araç 2500 kmde,kullandığım yakıt shell gtl.Bu hız ortalamasıyla yakıt tüketiminin pek duseceginide sanmıyorum.
  • buradan kugası olan arkadaşlara bi şey sormak istiyorum aracın virajlarda performansı nasıl yana yatıyormu(kia sorento) ya da başka bir sorun ? ayrıca benim suvlarda gördüğüm tümseklerde zıplama falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenturkcan

buradan kugası olan arkadaşlara bi şey sormak istiyorum aracın virajlarda performansı nasıl yana yatıyormu(kia sorento) ya da başka bir sorun ? ayrıca benim suvlarda gördüğüm tümseklerde zıplama falan var mı?

Virajlarda performansı çok çok iyi.Zaten suv yol tutuş testlerinde tiguanla birlikte en başarılı performansı kuga sağlamış.Ben Konya Alanya yolunda Akseki dağ yolunda epey zorladım.Sanki binek araba kullanıyor kadar rahat ve emniyetliydi.Kuganın belkide en başarılı yönü yol tutuşu.Kasislerde zıplama falanda yok suspansiyonları ne sert nede çok yumuşak,gayet başarılı.Ses yalıtılımı gayet iyi,ne yol sesi nede motor sesi çok sessiz bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaybek

quote:

buradan kugası olan arkadaşlara bi şey sormak istiyorum aracın virajlarda performansı nasıl yana yatıyormu(kia sorento) ya da başka bir sorun ? ayrıca benim suvlarda gördüğüm tümseklerde zıplama falan var mı?

Virajlarda performansı çok çok iyi.Zaten suv yol tutuş testlerinde tiguanla birlikte en başarılı performansı kuga sağlamış.Ben Konya Alanya yolunda Akseki dağ yolunda epey zorladım.Sanki binek araba kullanıyor kadar rahat ve emniyetliydi.Kuganın belkide en başarılı yönü yol tutuşu.Kasislerde zıplama falanda yok suspansiyonları ne sert nede çok yumuşak,gayet başarılı.Ses yalıtılımı gayet iyi,ne yol sesi nede motor sesi çok sessiz bir araç.

verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tugaybek

quote:

Altına imzamı attım.
    şehir içlerinde ki kasislerde özellikle denedimhızla geçtim üzerlerinden. sonuç mükemmel....

• Bugün sırf kugayı görmeye fuara gittim, iyiki de gitmişim,
    sınıfındaki tüm araçları kontrol ettim karşılaştırdım,
    ve 2 elimi birbirine tokuşturarak bir kez daha kendimi tebrik ettim
    gerçekten bu fiyata en iyisi bu
    (aylardır araçlarını kullanıp da resim eklemeye vakit bulamayan arkadaşlarımın dikkatine:)

FORD KUGA POWERSHIFT
  • bu araç selective, ve ek olarak body kit varmış üzerinde,
    diğer araçta yoktu ama rengini beğenmedim,
    bi de 18 jant koymuş opsiyonlu
    he bi de bagajı eskiydi onun, 2 açılım düğmesi yanyana değil ortada ve altta şeklindeydi

FORD KUGA POWERSHIFT
  • quote:

Bugün sırf kugayı görmeye fuara gittim, iyiki de gitmişim,
    (aylardır araçlarını kullanıp da resim eklemeye vakit bulamayan arkadaşlarımın dikkatine:)

FORD KUGA POWERSHIFT

bu tamponu farklı olan kugayı görünce, satış temsilcisine "kuga makyajlandı mı?" dedim. fuardaki satış temsilcisi "kuga'nın dış görünümü için yeni bir donanım paketi çıktı, isterseniz kugayı bu paketi alarak makyajlatabilirsiniz" dedi. broşürde bu donanım paketinin fiyatı 5000 tl yazıyordu.

• devam

FORD KUGA POWERSHIFT
  • devam

FORD KUGA POWERSHIFT
  • devam

FORD KUGA POWERSHIFT
  • devam

FORD KUGA POWERSHIFT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 8 Kasım 2010; 1:02:34 >
  • bagaj1

FORD KUGA POWERSHIFT
  • devamını da yükliycem de
    resimde script bulunduğundan yüklenemedi diyor
    o ne demekse yüklediklerimle aynı resimler
    bilen varsa yardımcı olursa devam ederim yarın
  • quote:

Bugün sırf kugayı görmeye fuara gittim, iyiki de gitmişim,

FORD KUGA POWERSHIFT

Utandırdın şimdi bizi dostum..

ama sen zaten benim kuganın resimlerini yüklemişsin..
    AHA İŞTE benim KUGA BU.......

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.