Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kuga ile 1 ay sürede yaklaşık 2000 km yol yaptım. Maşallahı var. şikayet edebileceğim
    bir sorun yaşamadım. Ortalama yakıt tüketimim 7.8 lt /100 km. Daha aşağı indiremedim.
    Vites gerçekten problemsiz. Bence sınıfında önemli yer tutacak.
  • Dün akşam 2 tır dolusu Kuga gördüm. Sanırım burada bekleyenlerin Kugaları da gelmiştir.
    Artık yorumlar çoğalır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otodr

Dün akşam 2 tır dolusu Kuga gördüm. Sanırım burada bekleyenlerin Kugaları da gelmiştir.

inşallah ileride almayı düşündüğümüz bir araç
  • ben daha istanbulda 1 tane gördüm kuga,
    o da manueldi zaten
    ne şans varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: otodr

Dün akşam 2 tır dolusu Kuga gördüm. Sanırım burada bekleyenlerin Kugaları da gelmiştir.

Gördüğün doğruymuş... beyaz olan benimkisiymiş.. bugün akşama teslim edecekler.. nihayet geldi...
  • Kuga alalı bir hafta oldu, çok çok keyifli kullanımı olduğunu, yere sağlam bastığı hissini çok iyi verdiğini, yüksekte olmanın çok keyifli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Düz vitesi tutulmamıştı. Bu fiyatla powe shift çok tutulacak kanısındayım. 140 bg de kesinlikle yeterli diye düşünüyorum.
  • Etrafta Kuga görmeye başladım baya. Bence compakt SUV sınıfının en güzel arabası, tasarımı çok güzel .

Bu arada arcın iç mekanı ile ilgili şu fotoyı gördüm. Fotoda otomatik vitesin göstergesi sürücü tarafında.

FORD KUGA POWERSHIFT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 14 Ekim 2010; 11:32:37 >
  • o kısmı ben de anlamış değilim. Avrupada üretilenlerle mi ilgili, ingilterede soldan direksiyon da fotoda ters görülüyor mu??? Yoksa aracın göstergesi sağda ve vites görmeyi engelliyo. Ben ingiltere için o şekilde şablon olarak hazırlandığını,, sonra da değiştirilmediğini falan düşünmeye başladım hatta:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Kuga alalı bir hafta oldu, çok çok keyifli kullanımı olduğunu, yere sağlam bastığı hissini çok iyi verdiğini, yüksekte olmanın çok keyifli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Düz vitesi tutulmamıştı. Bu fiyatla powe shift çok tutulacak kanısındayım. 140 bg de kesinlikle yeterli diye düşünüyorum.

Tutulacağı kesin. Çünkü VW Tiguan'da bile korkudan 10000 TL indirme gidilmiş.
  • evet değerli arkadaşlarım bugün saat 15:30 itibari ile kuga selective buz beyazı aracımı teslim aldım. saat 20:30 ile 21:30 arasında bir saat keyif sürüşü yaptım.. tek kelime ile harikaydı.. dilerim Allah her isteyene nasıp eder.....
  • araçlarını yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun ,

tavsiyem en kısa zamanda direksiyona kılıf taktırmaları, ben 2 ayda minik minik soydum deri direksiyonu, fordların genelinde bu problem varmış (özellikle yaz aylarında)

not: garanti çok hızlı , 3-4 günde yenisi geldi değiştirdiler, servisi takdir ettim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRLaNDo

araçlarını yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun ,

tavsiyem en kısa zamanda direksiyona kılıf taktırmaları, ben 2 ayda minik minik soydum deri direksiyonu, fordların genelinde bu problem varmış (özellikle yaz aylarında)

not: garanti çok hızlı , 3-4 günde yenisi geldi değiştirdiler, servisi takdir ettim ..

Eski kasa Mondeo'ların direksiyon derisi şimdiye kadar gördüğüm en dayanıklı, sağlam ve kaliteli direksiyon derisidir. 150.000'e gelmiş Mondeo'larda bırakın soyulmayı, deride ufak bir deformasyon bile olmuyor. Ama şunu da itiraf edeyim son kasa Mondeo'nun bile direksiyon derisi eski kasa kadar kaliteli ve sağlam değil. Bütün Ford'lardaki deri direksiyonlar böyle değil yani... sağlam olanları da var, Focus1'lerin de direksiyon derisi baya dayanıklıdır mesela...

Bu arada herkesin Kuga'ları hayırlı olsun. Anladığım kadarıyla aracından memnun olmayan yok sanırım. Powersihft şanzıman hakkında yorumlarınızı alabilir miyiz. İlerde powershift'li Focus3 almak gibi bir niyetim var, Powersihft şanzımanı çok merak ediyorum...

• "bu taraftar arkanızda,
    gelsin artık kugaresma"
  • umarım en kısa zamanda bekleyen arkadaşlarım kuga'larına kavuşurda artık kuga'ların gizli özellikleri varmı gibi konuları tartışırız...
    (bu arada gerçekten verilen her kuruşu hakediyo bu kuga. nefis bir araç)
  • Benim araçta gelmiş pazartesi işlemlere başlıyoruz Çarşamba gibi teslim alacağım
  • bu araçlar neden 2 elde çok yok herkez sıfırmı alıyor alanda satmıyormu?
  • powershift otomatik yeni geldi.

düz vitesi ise düz olduğu için fazla satılmadı. o yüzden 2. elde fazla yok çünkü 0 alan çok yoktu
  • commodore64
    heralde aynı partidi, benimki de bu hafta içi gelir umarım, en geç haftaya teslim alırım

oberturkcan
    powershift çıkana kadar çok satılmadı manuerl olanları
    o yüzden piyasada pek yok araç, ama artık oluyour yavaş yavaş
  • Ford kuganin bu ay dağıtımı başlamış sabah tırlarda gördüm bayilere gidiyordu , araçlarınızı takip edin sonra showroomlarda sergiliyorlar haber vermeden sahibine
  • evet yeni bi parti mal gelmiş
    her gün tepesindeyim satıcının,
    4-5 tane geldi sizinki var mı bilmiyorum diyor,
    bastırıyorum, bu hafta içi almam lazım:)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.