Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pprodigyy
    Honda Crv bulmak mümkün
    Ayrıca manuel panaromik cam tavan olur mu ya 10 bine alınmıyo o araç 80 bine alınıyo ve hala savunması yapılıyor.Pes valla .

arkadaşım senin amacın ne,
    provoke etmek için mi burdasın yoksa başka bi sebepten mi
    neyle neyi kıyaslıyosun bi kere
    80 lira dediğin honda benzinli bi kere, ayrıca benzini yakmıyor içiyor,
    benim arkadaşım aldı 3 ay sonra sattı benzini canına tak etti diye,
    hondanın dizeli de 100.900 tl, ve 2200 motor,
    bilmiyosanız kuganın vergisi 1793 yl, 2.2 dizel hondanın 2690 tl,
    o da yetmiyosa isteyen alır biner hondanın mibinüs tipli jipine,
    eğer bilmiyosan sor anlatalım, sende öğren

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

quote:

Honda Crv bulmak mümkün
    Ayrıca manuel panaromik cam tavan olur mu ya 10 bine alınmıyo o araç 80 bine alınıyo ve hala savunması yapılıyor.Pes valla .

arkadaşım senin amacın ne,
    provoke etmek için mi burdasın yoksa başka bi sebepten mi
    neyle neyi kıyaslıyosun bi kere
    80 lira dediğin honda benzinli bi kere, ayrıca benzini yakmıyor içiyor,
    benim arkadaşım aldı 3 ay sonra sattı benzini canına tak etti diye,
    hondanın dizeli de 100.900 tl, ve 2200 motor,
    bilmiyosanız kuganın vergisi 1793 yl, 2.2 dizel hondanın 2690 tl,
    o da yetmiyosa isteyen alır biner hondanın mibinüs tipli jipine,
    eğer bilmiyosan sor anlatalım, sende öğren

provoke etmek mi?asla öyle bir niyetim yok olmadıda.Mesajlarımı biraz araştır öyle bir insanda değilim.Ancak cidden gittim gördüm bu ne dedim ve topiğe yazdım.Bu topiğe bu aracı beğenmeyen yazamayacak mı?Neden hemen provoke oluyor.

80 bin verip manuel panaromik cam perdesi kullanmak hoşuna gidiyor olmalı sanırım.

Ayrıca honda babamın oğlu değil banane hondadan ama minibüs tipli dedinya:) neyse zevk meselesi.

• arkadaşlar az önce 100 kmlik bir yol yaptım şehirlerarası, 90 kmye cruise kontrol ü sabitledim , yolun %20 si dik rampalarla geçti , ortalama 6.0 litre mazot yaktı 100 km de , bilginize..
  • kartal-ataşehir-göztepe gıt gel 750 km oldu ve 100 km de 9,8 lt deyim
  • benim kullanıcı arkadaşlardan ricam araçlarının fotolarını topiğimize yüklemeleri , malum kuga ile ilgilenen herkes bu topiği inceliyor (bkz.;googleda ''ford kuga powershift'' yazınca 1. sonuç biziz) , biraz topiği görselleştirsek fena olmayacak bu durumda .

ben yüklemiştim , sıra sizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 14 Kasım 2010; 23:20:20 >
  • quote:

provoke etmek mi?asla öyle bir niyetim yok olmadıda.Mesajlarımı biraz araştır öyle bir insanda değilim.Ancak cidden gittim gördüm bu ne dedim ve topiğe yazdım.Bu topiğe bu aracı beğenmeyen yazamayacak mı?Neden hemen provoke oluyor.
    80 bin verip manuel panaromik cam perdesi kullanmak hoşuna gidiyor olmalı sanırım.
    Ayrıca honda babamın oğlu değil banane hondadan ama minibüs tipli dedinya:) neyse zevk meselesi.

beğenmeyen yazar ama yapıcı bi eleştiri olursa, ben mesela direksiyonu konsolu beğenmiyorum diyenlerdim,
    ama 80 bin verdiğin araçlarla karşılaştırma yaptığın zaman mantıklı olur,
    perde hoşuma gidiyor demedim, otomatik olsa daha iyi olur tabi, ama o olsa bu olsa derken bunun sonu yok.
    eğer 80 bine aynı kriterlerde dizel bir araç bulabiliyosan ve daha iyi diyosan oturalım konuşalım,
    minibüsle jipi karıştırmayalım da:)

quote:

Orijinalden alıntı: oRLaNDo
    benim kullanıcı arkadaşlardan ricam araçlarının fotolarını topiğimize yüklemeleri , malum kuga ile ilgilenen herkes bu topiği inceliyor (bkz.;googleda ''ford kuga powershift'' yazınca 1. sonuç biziz) , biraz topiği görselleştirsek fena olmayacak bu durumda .
    ben yüklemiştim , sıra sizde

hoca foto deyince, aracı henüz almamama rağmen benden fazla foto yükleyen yoktur heralde:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 15 Kasım 2010; 8:24:43 >

• Doğru diyorsunuz bende yıkatır yıkatmaz cekerim bir kaç poz :)
  • İşte benim canavar

FORD KUGA POWERSHIFT

FORD KUGA POWERSHIFT
  • DEVAM

FORD KUGA POWERSHIFT

FORD KUGA POWERSHIFT
  • Dahada var

FORD KUGA POWERSHIFT

FORD KUGA POWERSHIFT
  • (kusura bakmayın parça parça oldu. Benim hatam değil ancak böyle yükleyebildim)

Bugün özellikle araziye sürdüm arabamı patika yollara tarlalara girdim.. İnannın şehir içi kullanmaktan daha keyifliydi. sessizce ilerledi. artık fırsat buldukça Araziye gideceğim dolaşmaya. sizlerede tavsiye ederim o zevki her KUGA sı olan yaşamalı..

FORD KUGA POWERSHIFT
  • bir köyden diğerine köy yollarını takip ederek gittim (yer yer patika ve tarla içlerinden tepeleri aşarak) oralarda duracak bir yer olsaydı bi kaç resimde oralarda çekecektim fakat duramadım..

FORD KUGA POWERSHIFT
  • fotoğraflar çok güzel trody
    ellerine sağlık,

biraz çoğalalım bir kuga toplantısı yapsak fena olmayacak , şöyle bir 8-10 kuga olalım forumda bakalım , inşallah,

bu arada benim yaşadığım yer çanakkale biga, merkezi bir nokta olması açısından bursa uludağ yapabiliriz ilerleyen zamanda
  • biraz da benden ..

FORD KUGA POWERSHIFT

FORD KUGA POWERSHIFT
  • son 2, şimdilik ..

FORD KUGA POWERSHIFT

FORD KUGA POWERSHIFT
  • Fotolar süper,,, siyahı da çok iyi duruyomuş yaa güle güle kullan dostum..:)

Trody senin iç görüntülerden anlıyoruz ki!!! selective modelinde ön koltukların arkasında olan açılıp kapanır masalar titanyum X' de yok!!!!! Eski tit.X' lerde vardı sanırım ama bende yok:(( bi de orta arka kısımda eskisinde olan priz de yok!!! trody selective' de priz mi çakmak yuvası mı var arka ortada.?

Bi de manuel tavan hakkında yorum yapan arkadaşımız uzun zamandır sitede, forumlarda paylaşımda bulunur. Kötü niyetli olmadığına eminim. İlk başta ben de hayal kırıklığı yaşamıştım ama kullandıkça inanın hiç gerekli - önemli değil manule mi elektronik mi. Hatta ben hiç kapatmıyorm ki cam tavanın keyfini süreyim diye..
  • Yalnız şu da var! Kuga donanımı, işçiliği, tipi ve markası itibariyle çok daha pahalı olabilirdi ama ford satmakta zorlanıyo ve bazı konforlardan maddi kaygılarla kısıntı yapıyo diye düşünüyorum. 80 bine araba alsam diyosunuz ama ben ilk çıktığından beridir bu kalite, tip ve özelliklerle ucuz bir araba olduğunu düşünmüşümdür muadilleri yanında.
  • ah ah, benim araç bayram sonrasına kaldı. şu an bayiide yatıyor. resimleri paylaşan arkadaşlar eksik olmasınlar; hasret gidermiş oluyoruz bi' nevi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

ben ne marka olursa olsun çıkartılınca bi fark olacaktır,
    çünkü dış etkenlere maruz bi yüzeyle, korunan bi yüzey illaki 3-5 senede fark edecek.
    bu boya korumanın ne faydası oluyor bilmiyorum

otoşov da araca göre üretilen navigasyon dvd vs full sistemlere baktım
    cyclone ve flyaudio diye markalar vardı, montaj dahil 1800 tl dediler
    cyclone geri görüş kamerası da hediye etti.

bilmiyorum nasıdır değildir ama özellikler cezbediyor,
    5 sene arabayı satmayı düşünmüyorsanız bizim gibi
    uzun süreli kullanımlarda kendini amorti eder bence,
    ama marka konusunda biraz daha araştırma yapmam lazım

Ben aracımda Flyaudio kullanıyorum. Cyclone'u da inceledim. Aralarında fazla bir fark yok. Benzer cihazlar. Geri görüş ve montaj dahil 1800 TL iyi fiyat. Ben 2000 TL'ye taktırmıştım. Navigasyon özelliğinden çok memnunum. Bluetooth da sorunsuz çalışıyor. Multimedya menüsü pek hoşuma gitmiyor ama yeni cihazlarda değiştirmişler herhalde. Taktıracağınız cihazda navigasyon ekranının ışığını ayarlama ve tamamen kapatabilme fonksiyonu mutlaka olsun. Gece uzun yolda ekran ışığı gözü yoruyor.

Teşekkürler vincent, cihazın ve araştırmaların hakkında daha ayrıntlı bilgiler vermen ricasıyla teşekkürler.

ve..... TÜM ARKADAŞLARIN KURBAN BAYRAMINI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM...

• herkes araçlarını alsın bi çoğalalım bakalım da ''gezenbilir.com'' gibi bi buluşma ayarlayalım , millet suv görsün , malum suv var suvcuk var
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.