Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kugası olan ve alacaklara bir bilgi yazayım ; dpv (dizel partikül filtresi) denen bir parça var yeni dizellerde , 90000 km de falan değişiyor, focuslarda 4000 tl , iyi araçlarda 7000 tl ye kadar çıkıyormuş, şu an için yanılmıyosam 1-2 modelde bu parça olmasına rağmen ömür boyu değişmiyor kendi kendini temizliyor, Kuga da bu özel araçlardan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRLaNDo

herkes araçlarını alsın bi çoğalalım bakalım da ''gezenbilir.com'' gibi bi buluşma ayarlayalım , millet suv görsün , malum suv var suvcuk var

bana uyar ama zaman uygun olursa...
  • aşağıda verdiğim link i incelermisiniz arkadaşlar. google çeviriden denedim ama bişi anlamadım.

http://www.kugaownersclub.co.uk/forum/forum_posts.asp?TID=3549&title=for-sale-bluetooth-vc-module
  • Arkadaşlar arabalarınız gerçekten çok güzel allah nazardan saklasın . yanlız ford connect ile kuganın içi aynı neredeyse biraz farklı olsaymış gerçekten güzel olacakmış tekrar ediyorum allah nazarlardan korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: trody

aşağıda verdiğim link i incelermisiniz arkadaşlar. google çeviriden denedim ama bişi anlamadım.

http://www.kugaownersclub.co.uk/forum/forum_posts.asp?TID=3549&title=for-sale-bluetooth-vc-module

eleman ford bluetooth bağlantı kitini satıyormuş. ilanın tamamını istiyorsanız çevirip göndereyim.
  • Iphone nu Sony teype bağlayan var mı? benim aracın içinde ne hikmetse manuel yoktu gelecekmiş bekliyoruz.
    Kısaca Sony teyp üzerindne gelen çağrıları alabiliyor muyuz? telefon özelliği koymuşlar ancak çözemedim.
  • quote:

kugası olan ve alacaklara bir bilgi yazayım ; dpv (dizel partikül filtresi) denen bir parça var yeni dizellerde , 90000 km de falan değişiyor, focuslarda 4000 tl , iyi araçlarda 7000 tl ye kadar çıkıyormuş, şu an için yanılmıyosam 1-2 modelde bu parça olmasına rağmen ömür boyu değişmiyor kendi kendini temizliyor, Kuga da bu özel araçlardan biri

bu bilgiyi nerden aldınız? eğer böyleyse süper
  • quote:

İyi günlerde kullanın,Denizli'de bir bayanda görüyorum bu aracı genelde
    Beyaz çok yakışıyor...
  • quote:

kugası olan ve alacaklara bir bilgi yazayım ; dpv (dizel partikül filtresi) denen bir parça var yeni dizellerde , 90000 km de falan değişiyor, focuslarda 4000 tl , iyi araçlarda 7000 tl ye kadar çıkıyormuş, şu an için yanılmıyosam 1-2 modelde bu parça olmasına rağmen ömür boyu değişmiyor kendi kendini temizliyor, Kuga da bu özel araçlardan biri

hocam önemli bu verdiğin bilgi ama doğrumudur acaba yani are u sure? :??
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenturkcan

quote:

hocam önemli bu verdiğin bilgi ama doğrumudur acaba yani are u sure? :??

Bu bilgi doğrudur. Kuganın tanıtım broşüründe de okudum.

• Otodr doğru bilgi vermiş arkadaşlar bu bilgi aracın kılavuzunda yazıyor ki!!!

Bluetooth sesli kumanda kiti epeydir ford servislerinde bulunabilen bi özellikti ama bence çok gerekli değil. Bununla uğraşacağınıza iyi bir navigasyon sistemi bu ve birçok özelliği kapsayacaktır zaten..
  • navigasyon sistemi de ne kadar işe yarar bilmiyorum,
    dün flyaudio ve cyclone u karşılaştırdım,
    çoğu özelliği aynı, hatta o kadar ki sanki aynı cümleleri kopyalamışlar
    bir tek dikkatimi çeken flyaudio türkçe altyazı görebiliyordu, cyclone da okuyabiliyor mu bilmiyorum
    eğer öyleyse cyclone alınabilir, çünkü fly ın işlemcisi 400, cyclone un ki 600 mhz.
    bunların dışında bi fark göremedim

ama navigasyon kime ne gerekli ciddi ciddi düşünüyorum
    kim yolda bluetooh kullanıcak kdar uzun gidiyor, veya navigasyon kullanıcak yabancı yerlere gidiyor,
    veya yılların verdiği alışkanlığı bırakıp, geri görüş kamerasına bakıcak, ben elimi geriye atmadan yapamam:)
    en iyi tarafı belki usbsi olması, ama orj. teyp zaten mp3 çalıyor, hemde sony yani markası var.
    bilmiyorum kullanıcak adama 1800 tl bedava uzun sürede, ama boş boş durması gereksiz masraf gibi

Bilenlere 1 soru?
    bu sistemlerin konsoldaki ana ekranından filim izleniyor mu, yoksa illaki ayrı bir monitör mü bağlanması lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

navigasyon sistemi de ne kadar işe yarar bilmiyorum,
    dün flyaudio ve cyclone u karşılaştırdım,
    çoğu özelliği aynı, hatta o kadar ki sanki aynı cümleleri kopyalamışlar
    bir tek dikkatimi çeken flyaudio türkçe altyazı görebiliyordu, cyclone da okuyabiliyor mu bilmiyorum
    eğer öyleyse cyclone alınabilir, çünkü fly ın işlemcisi 400, cyclone un ki 600 mhz.
    bunların dışında bi fark göremedim

ama navigasyon kime ne gerekli ciddi ciddi düşünüyorum
    kim yolda bluetooh kullanıcak kdar uzun gidiyor, veya navigasyon kullanıcak yabancı yerlere gidiyor,
    veya yılların verdiği alışkanlığı bırakıp, geri görüş kamerasına bakıcak, ben elimi geriye atmadan yapamam:)
    en iyi tarafı belki usbsi olması, ama orj. teyp zaten mp3 çalıyor, hemde sony yani markası var.
    bilmiyorum kullanıcak adama 1800 tl bedava uzun sürede, ama boş boş durması gereksiz masraf gibi

Bilenlere 1 soru?
    bu sistemlerin konsoldaki ana ekranından filim izleniyor mu, yoksa illaki ayrı bir monitör mü bağlanması lazım?

Navigasyon benim işime yarıyor. Geri görüş kamerasına da hemen alıştım. Yüksek ve arka görüşü kısıtlı araçlarda arkaya bakmakla çok fazla bir görüş alamıyorsunuz malesef. Geniş açılı bir geri görüş kamerası çok yardımcı oluyor. Özellikle de karanlıkta.
    Bluetooth için yola çıkarken iPhone'umun BT'unu açmam yeterli oluyor. Bence o da çok yararlı bir donanım. Güvenlik ve sağlık açısından da gerekli.
    Son olarak, evet bu cihazların ana ekranından DVD izlenebiliyor .

• Teşekkürler ama babam pek takmaz bunları, ne uğraşır ne kullanır:) o yüzden düşünüyorum değer mi diye yoksa
    açıkçası kendime olsa hiç düşünmeden taktırırım, çünkü 4-5 sene kullansam fiyatını hayli çıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: COMMODORE64

Iphone nu Sony teype bağlayan var mı? benim aracın içinde ne hikmetse manuel yoktu gelecekmiş bekliyoruz.
    Kısaca Sony teyp üzerindne gelen çağrıları alabiliyor muyuz? telefon özelliği koymuşlar ancak çözemedim.

Bende kullanıcı kılavuzunu henüz alamadım. Telefon özelliği ile ilgili bilgi sahibi olan birisi var mı ?
    Aynaya entegre geri dönüş kamerası takılabilir mi ve kaça malolur ?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon48 -- 23 Kasım 2010; 11:36:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyrtocaramoorii

quote:

İyi günlerde kullanın,Denizli'de bir bayanda görüyorum bu aracı genelde
    Beyaz çok yakışıyor...

hocam o gördüğün araç benimkisi değil. benim Kugamı sadece ben kullanıyorum.
  • 1.6 dizel lazım bu araca
  • arkadaşlar acil bi konu var,
    karar veremedim size danışayım istedim
    benim araba yolda geliyomuş, haftaya sanırım teslim alabileceğim
    benimki tit x malumunuz, ama şu an bayinin eline showroom a bir araç gelmiş sadece titanium,
    ve bunu 70 bine vermeyi teklif ettiler aklım karıştı, cam tavan ve zenon fark için değer mi 5 bin tl acaba?
    yoksa zenon farı sonradan ampul olarak taktırsak da 5 bin tl kara mı geçsek ne dersiniz?
  • Kazasiz belasiz kullanin arkadaslar araclarinizi alternatif olarak nissan quaqai (bilmiorm nasil yazilior :) de alternatif olabilirdi. 2.0dci otomatik 74.500tlye aldik.

Resimlerden anladigimiz kadariyla arkadaslarin tabiriyle bu sayfalarda SUVCUK goruyoruz

Millet suv gorsun demis gorgusuzlugun bu kadari
  • quote:

herkes araçlarını alsın bi çoğalalım bakalım da ''gezenbilir.com'' gibi bi buluşma ayarlayalım , millet suv görsün , malum suv var suvcuk var

hocam diferansiyel kilidi olmayan araçla çamurda kaldınmı işin çok zor.Kuga,tiguan,qq tipi araçlarda ancak asfallta yağmurda,karda kış lastikleri ile avantaj sağlanabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.