Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Test yapamadım sadece araca baktım genel kanı olarak 2.0 dizel 140 hp bir araç performans bakımından nasıl geri kalıyor onu anlamaya çalışıyorum bir kaç arkadaştan aldığım bilgiye göre yeteri kadar tatmin etmiyormuş işin ilginç yanı ix35 kullanan arkadaşlar kesinlikle hyundainin artısı var diyorlar şöyle yan gözle baktığım aracın ford markasından daha kaliteli bir araç çıkarmasını(kullanıcı yorumları) kabul edemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

Öncelikle yeni alan arkadaşlara araçları hayırlı olsun,2010 1,6 mondeo selective sahibiyim dün bayiden arkadaş aradı yeni kuga geldi bir incele demişti dün akşam gittim araca baktım inceledim gayet güzel sonra sabah sabah gelip bütün forumdaki yorumları okudum 2 arkadaş galiba yeni kugayı almış bire bir araç sahibi olduğu için deneyimlerini çok önemsiyorum lakin bazı konularda şüpheye düştüm öncelikle kesinleşmiş bir yakıt ortamalası mevcut değil 2 arkadaşın verileri arasında uçurum var ayrıca performans hakkında yeterli bir bilgiye sahip olamadım açıkçası,bu konuda bilgilerinizi rica ediyorum,bazı veriler yol, hız, hava gibi etkenlerle değişiklik gösterebilirin ama kullanıcılar açısından az buçuk yakın fikirler çıkması lazım şimdi benim aracım min 8 lt yakar,ş.içi 10 lt görürsünüz performansı kullanıcı olarak değerlendirmeden direk ortak kullanıcı terazisine koyarak söylersem pek iç acıcı değil bu kasaya bu motor yetersiz tezini savunanlardanım donanımına diyecek tek lafım yok araçta ne isterseniz mevcut(selective) aklınıza ne gelirsa fazlası var(deri koltuk,navigasyon,koltuk başlarda lcd ekran,koltuk ısıtma,esp,abs vb. güvenlik sistemleri,sanruff arka park kamera ön cam ısıtma bazıları)bu donanıma başka araçta sahip olmak imkansız ama bana sorsanız ki mondeo alınır mı diye kesinlikle 1.6 benzinli almayın derdim buna benzer kesin net yorum yapan arkadaşlar olursa çok sevinirim şimdiden herekese teşekkürler bu arada aracıma 49.000 TL sayıyorlar 72.000 TL de kugayı kararı yorumlardan sonra vereceğim sanırım

Yeni Kuga'nın eskisinden farkı ne? İnternetten sadece Yeni donanım paketinin ilave edildiğini gördüm.
    Vites kolunun yanındaki göstergenin yerini yeni donanımda doğru yere koymuşlar mı acaba?

• yeni kuga derken otomatik şanzımanı kastetmiştir bayi bence,
    sn ingiliz 72 bine verdiği en düşük donanımıdır, selective değildir
    kararınızı verirken ona göre verin derim, bence tit.x den aşağısını almayın
    75 bine veriyordu aydoğanlar 2 hafta önce hala
    başka servisler 78 istiyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Öncelikle yeni alan arkadaşlara araçları hayırlı olsun,2010 1,6 mondeo selective sahibiyim dün bayiden arkadaş aradı yeni kuga geldi bir incele demişti dün akşam gittim araca baktım inceledim gayet güzel sonra sabah sabah gelip bütün forumdaki yorumları okudum 2 arkadaş galiba yeni kugayı almış bire bir araç sahibi olduğu için deneyimlerini çok önemsiyorum lakin bazı konularda şüpheye düştüm öncelikle kesinleşmiş bir yakıt ortamalası mevcut değil 2 arkadaşın verileri arasında uçurum var ayrıca performans hakkında yeterli bir bilgiye sahip olamadım açıkçası,bu konuda bilgilerinizi rica ediyorum,bazı veriler yol, hız, hava gibi etkenlerle değişiklik gösterebilirin ama kullanıcılar açısından az buçuk yakın fikirler çıkması lazım şimdi benim aracım min 8 lt yakar,ş.içi 10 lt görürsünüz performansı kullanıcı olarak değerlendirmeden direk ortak kullanıcı terazisine koyarak söylersem pek iç acıcı değil bu kasaya bu motor yetersiz tezini savunanlardanım donanımına diyecek tek lafım yok araçta ne isterseniz mevcut(selective) aklınıza ne gelirsa fazlası var(deri koltuk,navigasyon,koltuk başlarda lcd ekran,koltuk ısıtma,esp,abs vb. güvenlik sistemleri,sanruff arka park kamera ön cam ısıtma bazıları)bu donanıma başka araçta sahip olmak imkansız ama bana sorsanız ki mondeo alınır mı diye kesinlikle 1.6 benzinli almayın derdim buna benzer kesin net yorum yapan arkadaşlar olursa çok sevinirim şimdiden herekese teşekkürler bu arada aracıma 49.000 TL sayıyorlar 72.000 TL de kugayı kararı yorumlardan sonra vereceğim sanırım

Test yapmadınız mı? Ben test ettiğimde performansını 2.0 dizel bir araca göre zayıf bulmuştum. Powershift gayet akıcı geçişler sağlıyor ama motor yetersiz kalıyor bence. Yakıt konusunda bilgim yok.

İşin açıkçası 10 km yada 50 km test surusuyle aracı tanımanız mumkun değil,benim içinde aynısı geçerli.Sadece ön bilgi verebilir.Benim kugam 5000km oldu hala test ediyorum.Bu motor bu kasayı kaldırmıyor lafıma sadece gülebilirim.1.6 Mondeodan daha performanslı olduğunuda düşünmüyor da değilim.Bayramda Ankara-Alanya arası tekrar test etme imkanı buldum.200 km hıza kadar da ulastım.180km hızda arac cok rahat ve guvenli ilerliyor.Yol tutusuna hayran kaldım,sanki sedan bir araç kullanıyorum gibi hisettirdi bana.Sollamalarda gaza verdiği tepki çok çok iyiydi.Belki performans sizin için kalkıştan ibaret ise bilemiyorum.Kalkışıda bir çok binek araca görede iyi 10,7 saniye suv için fena bir rakam değil.En çok sert rampalarda aracın gunu hisediyorsunuz.Yakıt konusuna gelince arada bu kadar ucurum olması gayet doğal.Ben Ankara merkezde otururken başka bir arkadaş daha az trafik yoğunluğu olan bir yerde oturuyor.Benim şehir içi ortalamam 11-18 km arası değişirken,arkadaşın 25-50 arası değişiyor.Birde çankayada oturduğum için devamlı yokuş çık inleri saymıyorum bile.O yüzden yakıt kişiden kişiye ve bulunduğu yere gore değişmesi gayet normaldir.Doğal olarak şehir dışı 90 km sabit hızla herkezin yakacağı yakıt birbirine yakın olacaktır.İX35'in motor gücünü düşünürsek daha performanslı olması gayet normal.Ama sunu sormak lazım 10 bin lira vermeye değecek bir fark mı?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugaybek -- 3 Aralık 2010; 17:05:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tugaybek

quote:

quote:

Test yapmadınız mı? Ben test ettiğimde performansını 2.0 dizel bir araca göre zayıf bulmuştum. Powershift gayet akıcı geçişler sağlıyor ama motor yetersiz kalıyor bence. Yakıt konusunda bilgim yok.

İşin açıkçası 10 km yada 50 km test surusuyle aracı tanımanız mumkun değil,benim içinde aynısı geçerli.Sadece ön bilgi verebilir.Benim kugam 5000km oldu hala test ediyorum.Bu motor bu kasayı kaldırmıyor lafıma sadece gülebilirim.1.6 Mondeodan daha performanslı olduğunuda düşünmüyor da değilim.Bayramda Ankara-Alanya arası tekrar test etme imkanı buldum.200 km hıza kadar da ulastım.180km hızda arac cok rahat ve guvenli ilerliyor.Yol tutusuna hayran kaldım,sanki sedan bir araç kullanıyorum gibi hisettirdi bana.Sollamalarda gaza verdiği tepki çok çok iyiydi.Belki performans sizin için kalkıştan ibaret ise bilemiyorum.Kalkışıda bir çok binek araca görede iyi 10,7 saniye suv için fena bir rakam değil.En çok sert rampalarda aracın gunu hisediyorsunuz.Yakıt konusuna gelince arada bu kadar ucurum olması gayet doğal.Ben Ankara merkezde otururken başka bir arkadaş daha az trafik yoğunluğu olan bir yerde oturuyor.Benim şehir içi ortalamam 11-18 km arası değişirken,arkadaşın 25-50 arası değişiyor.Birde çankayada oturduğum için devamlı yokuş çık inleri saymıyorum bile.O yüzden yakıt kişiden kişiye ve bulunduğu yere gore değişmesi gayet normaldir.Doğal olarak şehir dışı 90 km sabit hızla herkezin yakacağı yakıt birbirine yakın olacaktır.İX35'in motor gücünü düşünürsek daha performanslı olması gayet normal.Ama sunu sormak lazım 10 bin lira vermeye değecek bir fark mı?.

Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim,bazı konularda yanlış anlaşıldım galiba öncelikle sahip olduğum Mondeo performansından hiç memnun değilim hele hele 2.0 140 hp bir araçla kıyaslamak bile bana tuhaf gelirken sizin bu aracı mukayese etmeniz beni cidden korkuttu çünkü kugadan beklentim daha yüksek MTV olayınıda düşünürsem bazen işin içinden çıkamıyorum,yakıt konusunda haklısınız gayet normal söyledikleriniz ama düz yolda 90 km hızla şu kadar yakar dediğinizde herkes ortak bir cevap verebilir diye düşünüyorum sizdende yine bir ortalama rica ediyorum,maddi olarak kuganın selective modeline gücüm yetmez titanyum olabilir ama X paketi bile likidite sorunu olarak karşıma çıkıyor amacım mondeoda az zararla aynı standartlarda fakat daha performanslı bir araca binebilmek maks. 20.000 Tl verebilecek durumdayım bu yüzden X paket ve selective çok zor ayrıca kasko ve mtv cabası şu aylarda bilemiyorum galiba yarın gidip bir daha konuşacağım,teşekkürler

• ford finans çok hesaplı likidite sorununuz için,
    0.76 ile veriyolar ki kimse de bu kadar düşük oran görmedim ben.

benim araç da gümrükteymiş bakalım
    haftaya teslim ederiz diyorlar
    3.5 aydır dinlediğimiz yalanlardan değildir bu da inşallah
  • İstanbul Anadolu yakasıdayım ve aracımı genelikle Göztepe-Ataşehir-Kartal dönüşte ters yönde olmak üzere :)
    sabah 07:15-08:00 ve aksam 17:15-19:00 arası kısaca yoğun trafikte kullanıyorum.
    Yakıt tuketimime gelince 1350 km de olan aracım şuan 100 km de 9,3 L yakıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tugaybek

quote:

quote:

Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim,bazı konularda yanlış anlaşıldım galiba öncelikle sahip olduğum Mondeo performansından hiç memnun değilim hele hele 2.0 140 hp bir araçla kıyaslamak bile bana tuhaf gelirken sizin bu aracı mukayese etmeniz beni cidden korkuttu çünkü kugadan beklentim daha yüksek MTV olayınıda düşünürsem bazen işin içinden çıkamıyorum,yakıt konusunda haklısınız gayet normal söyledikleriniz ama düz yolda 90 km hızla şu kadar yakar dediğinizde herkes ortak bir cevap verebilir diye düşünüyorum sizdende yine bir ortalama rica ediyorum,maddi olarak kuganın selective modeline gücüm yetmez titanyum olabilir ama X paketi bile likidite sorunu olarak karşıma çıkıyor amacım mondeoda az zararla aynı standartlarda fakat daha performanslı bir araca binebilmek maks. 20.000 Tl verebilecek durumdayım bu yüzden X paket ve selective çok zor ayrıca kasko ve mtv cabası şu aylarda bilemiyorum galiba yarın gidip bir daha konuşacağım,teşekkürler

Siz değil ben yanlış anlamışım Murat bey,pardon.Performans olarak hiç şüpheniz olmasın bir test sürüşü yapın mondeonuzla arasındaki farkı anında anlayacaksınız.Şuda bir gerçek 1.6 dizel motora göre fazla yakması gayet normal.Sonuç olarak aracın boş ağırlığı 1700kg'ye yakın.Araç kullanıldıkça yakıt tüketimi düşüyor.Şu anda şehir içi 8,9 ile 9,7 arası yakıyor.Ortalama hız 11-18 km arası değişiyor.Her depoyu dolduruşumda bilgisayarı sıfırladığım için değerleri biliyorum.Hatta ışık yanmadan depoyu doldurmuyorum.Şehir içi ortalama bir keresinde 35km'ye çıktığında aracın ortalama yakıtı 7,9 değerine düşmüştü.Burada en buyuk etken çevere yolunu kullanmam idi.Şehir dışı 90km sabit hızla giderken 6,7 yakarken,120km sabit hızda 8,1 yaktı.X paket alabiliyorsanız daha iyi olur çünkü panoramik cam tavan ve xenon farlarla birlikte resistanslı ön cam 5000 liralık farka değer.

• Tüm verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim gerçekten çok faydalı bilgiler edindim yakıtı biraz fazla gibi geldi gerçi araba konusunda fazla bilgim yok suv model için bu değerler oldukça iyi olduğunu forumda yazan siz arkadaşlardan edindim yakıt konusunda ve performans konusunda 1. elden yaptığınız yorumlar beni tatmin etti benim mondeoda en büyük sıkıntılarımdan biride yüksek devirde araç kullanmak , inanın bana 140 km hızla giderken debir saati 4500d/d gösteriyor hadi bunu geçtim motor sesi inanılmaz rahatsız ediyor şahsen ben yüksek devirlerde bile ses çıkarmayan araç hayal ediyorum sırf bu yüzden 140 hp 2.0 motora razıyım,ayrıca tek şeritli yollarda araç sollarken otomatik vites zorluk çıkarıyor mu? Mondeodan önce Civic vardı o gayet güzeldi yakıt sarfiyatı ve performans bakımından gayet tatmin oldum D sınıfı bir araca geçmekle ne kadar fayda sağladım tartışılır ama ben mondeoda hata yaptım 2.0 TDI lerde sıkıntı yok gayet hoş performanslı ve en önemlisi otomatik olması,kaç km hızla giderken devir saati ne kadar oluyor ve içeriye verdiği ses ile araç sollarken ki geçiş hızı hakkında yorumlarınızı da alabilirsem çok memnum olurum,kusura bakmayın çok soru soruyorum ama deneyimlerinizi 1. ağızdan alınca bayide yalan yanlış bilgilerle kandırılmak istemiyorum şimdiden herkese teşekkürler

• quote:

Tüm verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim gerçekten çok faydalı bilgiler edindim yakıtı biraz fazla gibi geldi gerçi araba konusunda fazla bilgim yok suv model için bu değerler oldukça iyi olduğunu forumda yazan siz arkadaşlardan edindim yakıt konusunda ve performans konusunda 1. elden yaptığınız yorumlar beni tatmin etti benim mondeoda en büyük sıkıntılarımdan biride yüksek devirde araç kullanmak , inanın bana 140 km hızla giderken debir saati 4500d/d gösteriyor hadi bunu geçtim motor sesi inanılmaz rahatsız ediyor şahsen ben yüksek devirlerde bile ses çıkarmayan araç hayal ediyorum sırf bu yüzden 140 hp 2.0 motora razıyım,ayrıca tek şeritli yollarda araç sollarken otomatik vites zorluk çıkarıyor mu? Mondeodan önce Civic vardı o gayet güzeldi yakıt sarfiyatı ve performans bakımından gayet tatmin oldum D sınıfı bir araca geçmekle ne kadar fayda sağladım tartışılır ama ben mondeoda hata yaptım 2.0 TDI lerde sıkıntı yok gayet hoş performanslı ve en önemlisi otomatik olması,kaç km hızla giderken devir saati ne kadar oluyor ve içeriye verdiği ses ile araç sollarken ki geçiş hızı hakkında yorumlarınızı da alabilirsem çok memnum olurum,kusura bakmayın çok soru soruyorum ama deneyimlerinizi 1. ağızdan alınca bayide yalan yanlış bilgilerle kandırılmak istemiyorum şimdiden herkese teşekkürler

Ne demek yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.Önceden otomatik civic kullandığınız için otomatik aracı nasıl kullanabileceğinizi biliyorsunuz.O yüzden gaz ile vitesleri ayarlanmaktada zorlanmazsınız.Gaza abandığınızda araba otomatik olarak vites kuculecektir.Kuganın powerşift şanzımanı gerçekten başarılı ve arıza çıkarma olasılığı bir diğer çift kavramalı şanzımana göre daha düşük bir ihtimal.Zaten internetten bunu araştırmşsınız ve görmüşsünüzdür.Görmediyseniz dsg arıza ve powershift arıza diye google da yazarsanız görürsünüz.Tabiki oranda satış rakamlarına göre değişiyordur ama yüzde olarak arıza çıkarması dsg'ye göre çok daha düşük.Ben hiç önceden ford kullanmamıştım,kuganın sesizliğine hayran kaldım diye düşünürken diğer binek araclarında kugadaki basarıyı yakalamağını görünce şaşırdım.Rüzgar sesini 170-180 den sonra duymaya başlıyorsunuz.Onun haricinde çok sessiz ve güven verici bir araç.Bende şantiyede 206+ kullanıyorum araç neredyse yakmıyor kokluyor.Suv araçlara göre yakıtı gayet iyi diyiyoruz ama elbetteki binek araçlara göre fazla yakmakta.Sonuç olarak 2.0,1700kg'lık araca biniyorsunuz.Suvlar içinde otomatik 2.0 dizel içinde en az yakıta sahip araçlar arasına girebiliyor.Katologtaki veriler doğru verilerdir ama bulunduğunuz yere ve kullanım şeklinize göre yakıt yakması değişiyor.Ayrıca şuan kuganın 164 beygirlikleride avrupada çıkmış durumda.Motor aynı,çiple bu beygire garantili çıkartabiliriz.

• Bu ne yaw, ford fusion a benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Bu ne yaw, ford fusion a benziyo

269 mesaja nasıl ulaştığınızı görebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugaybek -- 4 Aralık 2010; 16:26:26 >
  • Arkadaslar merhaba,
    Kuga da titanium X pakette yenilikler olmuş?
    Cam tavan çıkmış , Bluetooth eklenmiş?
    cam tavana 1.750 TL istiyorlar..
    fiyatlarda da yeni titanium X olarak 76000 civarı diyorlar ?
    Bayilere uğrayan oldu mü bu aralar?
  • Bugün Kugayı kullanmış bulunmaktayım,gayet güzel performans olarak çok etkilendiğimi söyleyemem arka koltuklarında diz mesafelerinde biraz dar olması sıkıntı yarattı ama sorun yakıtta o kadar çok söylenen var ki kime inanacağımızı şaşırdık biz bu aractan 2 tane alacağız arkadaşımla beraber ama onunda benim gibi yakıttan tereddütleri var,1 tam depoyla 750 km gidersiniz diyor ama tabi kullanıcı olan sizlerden net cevap almak bizim için daha önemli,45 km yol yapıyoruz günde ve hep otoban kullanıyoruz buna göre hesabı yapmanızı rica edersek ne kadar yakar?Aynı şartlarla 1 tam depoya mak. ve min. ne kadar yapabiliriz?Başta Tugaybek olmak üzere fikirleriniz için teşekkür ederiz inanılmaz yol gösterici oldu.
  • merhaba,
    bugün ben de test ettim kuga yı..
    performans olarak ben etkilendim.. açıkçası 140 ps lik kuga dan bu kadarını beklemiyordum..
    keşke 140 ps yerine avrupadaki 163 ps olsaydı diye hayıflanırken,aracı kullanmaya başladığımda performansı beni şaşırttı ve tatmin etti..
    aracın hızlanması gayet yeterli..
    test aracının yakıt tüketimi ise 8,8 lt idi ki bu da düzgün kullanım ile 8 lt şehiriçi ( izmir için ) yakıt tüketimi rahatlıkla yakalanabilir anlamına geliyor benim için..
    ben test sürüşü sonrasında araçtan memnun ayrıldım..
    powershift şanzumanı da başarılı buldum.. vw dsg den aman aman fark göremedim çok da uzun sürmeyen test süresince..
    gelelim şimdi fiyata;
    son 76.000 TL dediler Titanium X paketli araç için..
    açıkçası aralık ayında daha makul rakamlar beklerdim..
    bayilerden son zamanlarda pazarlıkla fiyat alan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum..
    teşekkürler..

• değerli üyeler,
    2008 focus 5K otomatik (makyajdan önceki kasa) aracımı değiştirme düşüncesindeyim ve ford'dan şaşmamak adına kuga alma fikrim her geçen gün daha netleşiyor. hele powershift şanzıman çıktıktan sonra yakıt ekonomisi ile ilgili kafamda hiçbir soru işareti kalmadı (özellikle şuanda kullandığım araç kıyaslayınca ).
    yalnız kafama takılan birkaç husus var;
    forumda görüdüğüm kadarıyla genel olarak titanium x paket tercih edilmekte. titanium paketine ek olarak panaromik tavan, xenon farlar ilave olduğu için daha cazip olduğu açık.
    fakat ford'un sitesinde titanium x paket fiyatı belirtilmemiş. bunun yerine selective paketi var. sizce selective yerine titanium x paket daha cazip midir?
    diğer sorum ise, forumda sipariş verenler 2-3 ay beklediklerini söylemekteler. talebi karşılama konusunda bir sıkıntı mı var? yani bu kadar beklenmesinin sebebi nedir? ve ben şimdi sipariş versem tahminen ne kadar beklerim?
    fiyat olarak da pazarlık yapmak indirim için etkili olur mu sizce?
    belki, bu soruların cevabını herhangi bir bayiden alabileceğimi düşünüyorsunuz. fakat ben bu tip durumlarda işin birebir içinde olan son kullanıcıların fikrini almayı daha uygun buluyorum. laf kalabalığı yaptıysam mazur görün.
    yardım ederseniz sevinirim.
    teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: corail

merhaba,
    bugün ben de test ettim kuga yı..
    performans olarak ben etkilendim.. açıkçası 140 ps lik kuga dan bu kadarını beklemiyordum..
    keşke 140 ps yerine avrupadaki 163 ps olsaydı diye hayıflanırken,aracı kullanmaya başladığımda performansı beni şaşırttı ve tatmin etti..
    aracın hızlanması gayet yeterli..
    test aracının yakıt tüketimi ise 8,8 lt idi ki bu da düzgün kullanım ile 8 lt şehiriçi ( izmir için ) yakıt tüketimi rahatlıkla yakalanabilir anlamına geliyor benim için..
    ben test sürüşü sonrasında araçtan memnun ayrıldım..
    powershift şanzumanı da başarılı buldum.. vw dsg den aman aman fark göremedim çok da uzun sürmeyen test süresince..
    gelelim şimdi fiyata;
    son 76.000 TL dediler Titanium X paketli araç için..
    açıkçası aralık ayında daha makul rakamlar beklerdim..
    bayilerden son zamanlarda pazarlıkla fiyat alan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum..
    teşekkürler..

daha geçen hafta bir fiyat araştırması yaptım
    3 bayiye sordum 2 si 78 binli rakamlarda gezerken
    aydoğanlar 74.700 gibi çok süpriz bir rakam verdi bana
    ben bile 3.5 ay önce 75 bine almışken şaşırdım açıkçası
    ben tavsiye ederim

• banada 72.900 gibi rakam verdiler titanyum paket için,72.000 bırakırlar kesin olarak lakin benim aracı takasta kullandığım için Kugada indirim fazla yapmıyorlar kuga sahibi olan arkadaşlardan hala 1 depo benzinle mak ve min km rakamlarını merak ediyorum 55 veya 60 lt olması lazım deponun tam emin değilim yukardaki mesajda kullanım şekillerimi belirttim bilgilerinizi rica ediyorum
  • quote:

banada 72.900 gibi rakam verdiler titanyum paket için,72.000 bırakırlar kesin olarak lakin benim aracı takasta kullandığım için Kugada indirim fazla yapmıyorlar kuga sahibi olan arkadaşlardan hala 1 depo benzinle mak ve min km rakamlarını merak ediyorum 55 veya 60 lt olması lazım deponun tam emin değilim yukardaki mesajda kullanım şekillerimi belirttim bilgilerinizi rica ediyorum

Bir depoyla şehirler arası ben 740 km yaptım,ama 90 km sabit hızla değil 110 km ortalama ile.110 km ortalama dediğimde 200km ye kadarda çıktım genel olarak 130-140 km hızlarda kullandım.Araç bilgisayarındaki hız ortalamasına göre söylediğim rakamdır.Benim tahminim 90-110km sabit hızda bir depoyla 800km ye yaklaşır.Şehir içi ise 600-650km arası gidiyor.Aracı ilk aldığımda benzinlikten tam 64 lt mazot aldım.Depo 65 lt yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugaybek -- 6 Aralık 2010; 8:45:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mallekith

değerli üyeler,
    2008 focus 5K otomatik (makyajdan önceki kasa) aracımı değiştirme düşüncesindeyim ve ford'dan şaşmamak adına kuga alma fikrim her geçen gün daha netleşiyor. hele powershift şanzıman çıktıktan sonra yakıt ekonomisi ile ilgili kafamda hiçbir soru işareti kalmadı (özellikle şuanda kullandığım araç kıyaslayınca ).
    yalnız kafama takılan birkaç husus var;
    forumda görüdüğüm kadarıyla genel olarak titanium x paket tercih edilmekte. titanium paketine ek olarak panaromik tavan, xenon farlar ilave olduğu için daha cazip olduğu açık.
    fakat ford'un sitesinde titanium x paket fiyatı belirtilmemiş. bunun yerine selective paketi var. sizce selective yerine titanium x paket daha cazip midir?
    diğer sorum ise, forumda sipariş verenler 2-3 ay beklediklerini söylemekteler. talebi karşılama konusunda bir sıkıntı mı var? yani bu kadar beklenmesinin sebebi nedir? ve ben şimdi sipariş versem tahminen ne kadar beklerim?
    fiyat olarak da pazarlık yapmak indirim için etkili olur mu sizce?
    belki, bu soruların cevabını herhangi bir bayiden alabileceğimi düşünüyorsunuz. fakat ben bu tip durumlarda işin birebir içinde olan son kullanıcıların fikrini almayı daha uygun buluyorum. laf kalabalığı yaptıysam mazur görün.
    yardım ederseniz sevinirim.
    teşekkürler.

Titanyum x daha avantajlı gözüküyor,panoramik cam tavan,xenon farlar ve resistanlı güneş ışınlarını yansıtan ön cam.5bin liralık farka değecek özellikler.Tabi bu kişiden kişiye değişir.Ama Corail arkadaşımın dediğinsisteme geçtilerse fiyat olarak bir avantajı yok.76bin titanyum x paket bluetooth ile birlikte,1750de panoramik tavan oldu 77,750.Biz genelde indirimle bluetoothsuz 75bine aldık.Eğer bu rakama alabiliyorsanız karlısınız,uzerindeki bir rakam için bunu söylemek zor.Bluetooth dediğimiz cihazın malyeti 10 doları geçmez çünkü.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.