Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynıdır veya 8 bin serisidir diye tahmin ediyorum çünkü kasa vs aynı
    modelini biliyor musunuz?

bana derseniz sen nerden duydun bunu diye
    bu da alan arkadaşın linki, bu sitede de iyi paylaşımlar oluyor bazen
    http://www.fordclubtr.com/forum/Necvox-DVA-9803HD-t186175.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

bize önerilen necvox dv9803-hd
    aynıdır veya 8 bin serisidir diye tahmin ediyorum çünkü kasa vs aynı
    modelini biliyor musunuz?

bana derseniz sen nerden duydun bunu diye
    bu da alan arkadaşın linki, bu sitede de iyi paylaşımlar oluyor bazen
    http://www.fordclubtr.com/forum/Necvox-DVA-9803HD-t186175.html

evet verdiğiniz linktekiyla aynı şekil benim araçtakide bundan ve çok memnunum hiç şikayetim yok

• Murat bey siz sanırım adanada oturuyosunuz. Ben ankaradayım ama arabamı bi şekilde tanıdık vasıtasıyla adanada gizerlerden aldım. Eftal bey var orda. İnanılmaz yardımcı oldu, sağolsun baya uğraştı benim için. Sizi onlara gönül rahatlığıyla yönlendirebilirim. Navitech iyi diye buradaki servisten arkadaşlarım öneriyolardı ama sizin görüşünüz fikrimi değiştirdi biraz.. Galiba biraz daha araştırmak, kurcalamak gerekecek navigasyon konusunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Murat bey siz sanırım adanada oturuyosunuz. Ben ankaradayım ama arabamı bi şekilde tanıdık vasıtasıyla adanada gizerlerden aldım. Eftal bey var orda. İnanılmaz yardımcı oldu, sağolsun baya uğraştı benim için. Sizi onlara gönül rahatlığıyla yönlendirebilirim. Navitech iyi diye buradaki servisten arkadaşlarım öneriyolardı ama sizin görüşünüz fikrimi değiştirdi biraz.. Galiba biraz daha araştırmak, kurcalamak gerekecek navigasyon konusunu

İskenderunda oturuyorum Adanaya sadece gezmeye alışverişe yada bir işim olduğunda gidiyorum,ince düşünceniz için teşekkür ederim eğer ki Gizerlere işim olursa sizin yönlendirmenizle yardımlarınızı rica ederim,yanlış anlaşılmasın navitech kötü demedim hatta daha pahalı kullanışı kolay bir alet yalnız bende sıkıntı yarattı belki bana denk gelmiştir ama necvox gerçekten güzel marka birde servis elemanı iyi olacak kesinlikle çünkü vw passata arkadaş aldı navigasyonda sıkıntı yaratmış çalışmıyormuş bazen... Bence iş makinanın yanında servis elemanında var benim araca cama bagaja kenarlara değişik değişik ufak makinalar koydu biri anten çekiciymiş diğeri bluetoot daha kaliteli ses çıkarırmış vs.vs birçok konuda ben bişey demeden yaptı en önemlisi herkes tv den memnun değil nedense benim araçtakinden gayet memnunum ama dikiz aynasının altına şerit şeklinde ince uzun birşey yapıştırdı oda antenmiş galiba ondan net çekiyor hareket halinde tabiki seyredilmiyor ama onuda garanti etti 1 seneye kalmaz otobüslerin üstündeki antenlerden araçlar içinde çıkacak ufak bir çip şeklinde dedi 2.000 tl civarında tahmin ediliyormuş arka cama madeni 1 TL büyüklüğünde çip bütün kanalları kesintisiz izletebiliyormuş bakalım hele bir gelsinde

• quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

quote:

Murat bey siz sanırım adanada oturuyosunuz. Ben ankaradayım ama arabamı bi şekilde tanıdık vasıtasıyla adanada gizerlerden aldım. Eftal bey var orda. İnanılmaz yardımcı oldu, sağolsun baya uğraştı benim için. Sizi onlara gönül rahatlığıyla yönlendirebilirim. Navitech iyi diye buradaki servisten arkadaşlarım öneriyolardı ama sizin görüşünüz fikrimi değiştirdi biraz.. Galiba biraz daha araştırmak, kurcalamak gerekecek navigasyon konusunu

İskenderunda oturuyorum Adanaya sadece gezmeye alışverişe yada bir işim olduğunda gidiyorum,ince düşünceniz için teşekkür ederim eğer ki Gizerlere işim olursa sizin yönlendirmenizle yardımlarınızı rica ederim,yanlış anlaşılmasın navitech kötü demedim hatta daha pahalı kullanışı kolay bir alet yalnız bende sıkıntı yarattı belki bana denk gelmiştir ama necvox gerçekten güzel marka birde servis elemanı iyi olacak kesinlikle çünkü vw passata arkadaş aldı navigasyonda sıkıntı yaratmış çalışmıyormuş bazen... Bence iş makinanın yanında servis elemanında var benim araca cama bagaja kenarlara değişik değişik ufak makinalar koydu biri anten çekiciymiş diğeri bluetoot daha kaliteli ses çıkarırmış vs.vs birçok konuda ben bişey demeden yaptı en önemlisi herkes tv den memnun değil nedense benim araçtakinden gayet memnunum ama dikiz aynasının altına şerit şeklinde ince uzun birşey yapıştırdı oda antenmiş galiba ondan net çekiyor hareket halinde tabiki seyredilmiyor ama onuda garanti etti 1 seneye kalmaz otobüslerin üstündeki antenlerden araçlar içinde çıkacak ufak bir çip şeklinde dedi 2.000 tl civarında tahmin ediliyormuş arka cama madeni 1 TL büyüklüğünde çip bütün kanalları kesintisiz izletebiliyormuş bakalım hele bir gelsinde

nerede taktırdın arkadaşım

• Hatay-Ovalı servisine gittim çok yardımcı oldular iskenderuna adam yolladı iskenderun servisinde taktırdım.Bu arada arkadaşlar bana acil olarak kuganın kasko değeri lazım yani ne kadara kasko yaptırdınız fiyat olarak?
  • tv nasıl çok mu kötü
  • Ve sonunda bomba elimizde patladı arkadaş vazgeçti almaktan ve bu şekilde benimde yapılacak indirimden faydalanma şansım kalmadı bayiden arkadaşla konuştuk ama indirim yapamayacağını söyledi sonuçta Kuga başlamadan sona erdi başka araçlara baktım İnsignia 2,0 turboz dizel 160 hp var ilgimi çekti lakim sonuçta opel olması beni korkutuyor içimden bir ses uzak durmam konusunda beni uyarıyor,forumlarda hep arıza haberi okuduğum aracı almak hiç mantıklı gelmedi ama hakkaten Kugayı alamadığım için üzgünüm sağlık olsun yardımlarınız bilgi ve deneyimleriniz için üşenmeden burada bizlerle paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ederim
  • Kuga ile ilgili şöyle bir şikayet var:

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/417049
  •  FORD KUGA POWERSHIFT
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnimanyak

Kuga ile ilgili şöyle bir şikayet var:

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/417049

Öncelikle bunların sonu yok,çünkü her araçta buna benzer şikayetler mevcut ama genelde ford arabaları için hep bir takırdıdan bahsediyorlar insanların psikolojisi bozuldu artık,şahsen ben navigasyon kısmından gelen tıkırtılara takmış durumdaydım çıldıracaktım baktım sonra düşündüm ki bu güneş görmesinden veya soğuktan veyada elektrik aksamından gelen 5-10 dk sonra ses çıkarmayan bir durum olduğunu keşfettim,sonuç olarak o kadar tatminsiz yorumların karşısında Allaha şükür şansımdan mı bilinmez bir sorunla karşılaşmadım ayrıca arkadaşlarımında ford arabaları onlardanda pek şikayet almadım yani kısacası her zaman böyle şikayetlerle karşılaşmak mümkün şöyle bir teraziye koyduğumuzda memnun olanlar daha fazladır,diğerleri ise şanssız fabrika hatası bir araca denk gelmiştir

• merhaba . Benim kugada 6000 km oldu. Alırken bende bir çok araca baktım. Bu ses şikayeti ile ilgili ford mühendislerinden biriyle bile görüştüm. Eski yani düz vites olanlarda ses sorunları ne yazık ki mevcutmuş. Aynı araca binen bir kişiyle beraber aracımı kullandım. İç yapıda görsel olarak değilde kalite olarak değişiklikler yapılmış. Aynı şeyi mühendis arkadaşta söyledi. Yeni powershiftte ses sorunları düzeltilmiş.
    yakıt konusuna gelince şu anda şehir içi 7,2 yaktığını araç gösteriyor. bir depo ile total (sonunu görmeden gösterge 60 km daha gider gösteriyordu) 729 km gittim. ortalama hız çok değişken bazen 150 bazen 80 km gibi. şehir dışında 8000 gider gibi geliyor. ayrıca giderek düşüyor.
    şimdi araçta eksiklik yok mu tabi ki var
    1) ben cam tavan istemediğimden titanyum olanı aldım. paket istemedim. paket içerisinden xenon far, öncam ısıtması istediğimde paket dışından alamayacağımı söylediler. ford merkezi bile aradım.
    2) arka koltuklara giden ısıtmayı göreniniz var mı? tamamıyla paradan kaçmışlar. koltukların altında ortada duruyor.
    3) vites kolunun sağında yazılar:)
    4) eşya gözleri bana az geldi.
    5) yokuş iniş desteği yok.
    6) yüksek hızlarda ayna altlarından (150den sonra ) rüzgar sesi geliyor.
    7) torpidoyu beğenmedim

iyi yönleri çok. ben ses takıntılı bir adamım. sağından solundan daha bir ses duymadım . tiguaine de bindim. 30 bin kmdeydi. bire bir bir çok şeyi aynı yapmışlar. ,
    hızlanma konusunda ise arabaya hayranım. bayramda 2500 km uzun yol yaptım. gaza yüklendim. özellikle bayırlarda inanılmaz çıkıyor. hiç öyle hantal gelmedi. ancak şehir içinde araç büyüklüğünden biraz ağır kalıyor. sıkışık trafikte , park yeri sorunları var. birde kimse değmesin diye ben özeniyorum.
    şu ana kadar iki ay oldu arabayı alalı ve iyi ki almışım diyorum.

• http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/417049

ilkez böyle birsey duydum çok şansız bir arkadşmış hersey ona denk gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COMMODORE64 -- 8 Aralık 2010; 20:48:43 >
  • Arkadaşlar kaskoyu ne kadara yaptırdınız?Drcg arkadaşım çok güzel bilgi vermişsin eline sağlık
  • Kimse kasko yaptırmadı anlaşılan? Kasko ve mtv işini halledersek bu ay sonu Kugayı alacağım yardımlarınızı bekliyorum?
  • Murat bey MTV' yi benim adıma ödüyolardı ne tuttu haberim yok. Bildiğim 900 civarı olduğu. Kasko araç bedeline baktım 72900 yazmışlar. Benim kasko ödemem baya düşük oldu çünkü hasarsızlık indirimi ,firma indirimi falan 900 civarına maloldu. Umarım işinize yarar.

Bu arada benim aracımla ilgilii tek sıkıntım kar lastiği almam gerekip gerekmediği.:)
  • quote:

Murat bey MTV' yi benim adıma ödüyolardı ne tuttu haberim yok. Bildiğim 900 civarı olduğu. Kasko araç bedeline baktım 72900 yazmışlar. Benim kasko ödemem baya düşük oldu çünkü hasarsızlık indirimi ,firma indirimi falan 900 civarına maloldu. Umarım işinize yarar.

Bu arada benim aracımla ilgilii tek sıkıntım kar lastiği almam gerekip gerekmediği.:)

Teşekkür ederim mtv yi kendileri ödeyecekmiş ama kaskoyu eski arabamdan devam eden bir poliçem var aradaki farkı siz ödersiniz dendi en azından yaklaşık bir tutar öğreneyim ki fazla söylemesinler,fırtına grisi renginde kugayı beğendim ama dün itibariyle birine söz vermişler yani araç kalmamış sen biraz bekle dendi tam niyetlenmişken bu seferde araç sıkıntısı yaşar olduk,Gizerleri aradım tam istediğim gibi beyaz 18 inç jant üzerinde araç var ama oda benim arabayı çok ucuza alıyor pazarlık payı bile bırakmadı 2010 mondeoyu ölü fiyatına satmak içime sinmedi bilmiyorum zamana bıraktım eğerki ararlarsa pazarlığa oturacam yoksa bu şartlarda hali hazırdaki arabamı yok fıyatına satamam

• Kugayı alalı 1 ay oldu. Çok memnunum ancak kullanım kitapçığını hala alamadım. Son 1 ay içinde Kuga alıpta kitapçığı alan var mı acaba ?
    Teşekkürler
  • ben 2.5 ay önce almıştım, kitapçığı vardı zaten. Yalnız sony teybin kitapcığı yoktu. Sanırım hala da ellerinde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemon48

Kugayı alalı 1 ay oldu. Çok memnunum ancak kullanım kitapçığını hala alamadım. Son 1 ay içinde Kuga alıpta kitapçığı alan var mı acaba ?
    Teşekkürler

ben her ikisini de dün aldım. araç yaklaşık 2 ay oldu geleli..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.