Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar ford kuga sınıfının en az yakanı diye reklamını yapıyor ama teknik verilere bakarsak bmx x3 daha az yakıyor

Kuga 6.8Lt
    X3 5.6 lt

Ayrıca X3 100 Kg daha ağır bir araç;

BMW ye bütçem hiç bir zaman yetemeyeceği için sayfasına bile girmemiştim ama verilere bakılırsa BMW işte,yapacağını yapmış.

KUGA

CO2 emisyonları (g/km) 179
    Yakıt tüketimi (L/100 km)
    Şehir içi 8,5
    Şehir dışı 5,8
    Ortalama 6,8
    Maksimum hız (km/s) 183
    0-100 km/s (sn) 10,7

BMW
    Şanzıman

Şanzıman Otomatik

Motor

Güç (bg)/Güç devir (devir/dak) 135 (184) / 4000

Tork (Nm)/Tork devir (devir/dak) 380 / 1750-2750

Silindir hacmi (cm3) 1995

Boyutlar ve Ağırlık

Ağırlık (kg) DIN 1725 / 1800

Bagaj hacmi (m3) 0,550-1,600

Kapı sayısı/Koltuk sayısı 5 / 5

Performans

Azami hız (km/sa) 210

Hızlanma 0 - 100 km/sa (sn) 8.5

Yakıt tüketimi

Şehir içi (lt/100 km) 6.1

Şehir dışı (lt/100 km) 5.3

Ortalama (lt/100 km) 5.6 / 1200

Depo hacmi (lt) 67

CO2 emisyonu (gr/km) 147

• quote:

Orijinalden alıntı: trody

quote:

Orijinalden alıntı: lemon48

Kugayı alalı 1 ay oldu. Çok memnunum ancak kullanım kitapçığını hala alamadım. Son 1 ay içinde Kuga alıpta kitapçığı alan var mı acaba ?
    Teşekkürler

ben her ikisini de dün aldım. araç yaklaşık 2 ay oldu geleli..

Kugayı alalı benimde 1,5 ay olcak iki manuelde yok elimde bekliyoruz
  • Teşekkürler.
    Pazartesi Ford merkezi arayacağım. Diğer almayan arkadaşlarda ararsa daha etkili olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon48 -- 11 Aralık 2010; 12:45:00 >
  • benim kitapçıklarım aldıktan bir hafta sonra geldi.
    birde öncam da parmak şeklinde girecek aralıklardan hava üflüyor. onun için açık bırakmışlar. kar yağınca fark ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

ford finans çok hesaplı likidite sorununuz için,
    0.76 ile veriyolar ki kimse de bu kadar düşük oran görmedim ben.

benim araç da gümrükteymiş bakalım
    haftaya teslim ederiz diyorlar
    3.5 aydır dinlediğimiz yalanlardan değildir bu da inşallah

Geldi mi Kuda'n bir haber alamadık bu konuda senden...
  • Bugün itibariyle kuganın siparişi geçtim,Allah utandırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

Bugün itibariyle kuganın siparişi geçtim,Allah utandırmasın

şimdiden hayırlı olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: trody

quote:

şimdiden hayırlı olsun....

Allah razı olsun,ocak ayında geleceğini söyledi buz beyazı titanyum tercih ettim bu arada araçta flash bellek girisi mecvut mu torbitoda ? Yok değilse onuda sökeyim eski arabamdan
  • Vay murat bey aramıza hoşgeldiniz:)) Pişman olmayacaksınız!!!

Hangi modeli? Renk?

Bi de arkadaşlar kış lastiği alan var mı? 3 gündür ankarada kar yağışı yoğun ama yollar çok da kötü durumda değil. bEnim hankook dynapro lastiklerle nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadan rahat kullanabiliyorum. Tabii dikkatli ve yavaş şekilde.

Kar lastiği marka ne önerirsiniz? Ankara için sizce kendi lastikleri yeterli mi?
  • quote:

şimdiden hayırlı olsun..
    ben de dün gittim gördüm kugayı.. hanım ve ben beğendik ama vergisi düşündürüyor. yoksa güzel araç..ancak benim düşündüğüm rengi (çöl grisi) artık getirmiyorlarmış!
    hangi modeli kaça aldınız bir sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz bizimle?
  • Murat bey, kugada her ayrıntının zarif ve mantıklı olduğunu düşünürüm! torpido gözü değil ortada kol dayanağının altındaki büyük gözün ön yüksek kısmına usb girişi konulmuş. Baz modellerde usb giriş yuvası yok - kapalı. Ek paketle veya galiba selective modelde mevcut oluyor. Sanırım ek taktırmak isteseniz bu kısmı kullanacaklardır. Torpido gözü kullanışsızdır üstelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Vay murat bey aramıza hoşgeldiniz:)) Pişman olmayacaksınız!!!

Hangi modeli? Renk?

Bi de arkadaşlar kış lastiği alan var mı? 3 gündür ankarada kar yağışı yoğun ama yollar çok da kötü durumda değil. bEnim hankook dynapro lastiklerle nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadan rahat kullanabiliyorum. Tabii dikkatli ve yavaş şekilde.

Kar lastiği marka ne önerirsiniz? Ankara için sizce kendi lastikleri yeterli mi?

Teşekkür ederim,buz mavisi titanyum aldım ocak ayı sonuna kadar süre verdi ama aralık ayınada yetişebilir ama mtv farkını belirtmiş onu ben ödeyecem yani farkı ne kadar olur fikrim yok,50-100 TL tutar sanırım ocak ayına verirse fark olmayacak asıl sorunum kaskoda sanırım umarım düşük olur para konusunda sıkıntıya düşeceğim,bir arkadaş indirimle 900-1000 TL den bahsetti ama çok düşük geldi bu rakam benim mondeo bile 1.300 TL Kuga ne kadardır bilmiyorum açıkcası bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

şimdiden hayırlı olsun..
    ben de dün gittim gördüm kugayı.. hanım ve ben beğendik ama vergisi düşündürüyor. yoksa güzel araç..ancak benim düşündüğüm rengi (çöl grisi) artık getirmiyorlarmış!
    hangi modeli kaça aldınız bir sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz bizimle?

Teşekkür ederim,İskenderun bayide çöl grisi rengi vardı onu verelim dedi ama renkler ve zevkler meselesi beyaz daha cazip geldi bana onu tercih ettim fiyat olarak 72.000 aldım biraz pahalı gelebilir ama takastaki arabamı iyi fiyata saydığı için sorun yok benim açımdan,Adana gizerlerde buz beyazı titanyum 18 inç takılı 70.000 TL bırakıyorlardı ama onlarda benim aracı çok ucuza alıyorlardı sonuç olarak takasta kullandığım için bu fiyat idare eder ama cash para alacaksanız inanın bana 69.000 TL ye verirler iyi bir pazarlıkla

• Benim bir akrabam ilgilenmişti kaskoyla, baya bi hasarsızlık indirimi ,müşteri indirimi falan 900 civarı verdim. Acentedeki arkadaşlara sordum, bugün normalde ne tutar bildrecekler. Öğrenince bilgi veririm.
  • Çöl grisi çok güzel bir renk ve isterseniz tabii ki getirirler. Aslında bazı bayilerde var da. Bulabilirsiniz bile! Araştırın diğer bayileri mutlaka!
  • quote:

Murat bey, kugada her ayrıntının zarif ve mantıklı olduğunu düşünürüm! torpido gözü değil ortada kol dayanağının altındaki büyük gözün ön yüksek kısmına usb girişi konulmuş. Baz modellerde usb giriş yuvası yok - kapalı. Ek paketle veya galiba selective modelde mevcut oluyor. Sanırım ek taktırmak isteseniz bu kısmı kullanacaklardır. Torpido gözü kullanışsızdır üstelik

http://www.autoblog.com/photos/paris-2008-ford-kuga-individual/#1079502 şu adresteki kugaya bayıldım gayet hoş araba gelince sanırım arka bagas spoyleri ve tampon kısımlarında ki ekleri yapacağım gayet hoş duruyor ama yüksek araç istiyorum ezbere konuşmayım tampon altı yere çok yaklaşırsa istemem ama yazdığım adresteki araç gayet hoş durmuş

• Ben o fotolarda navigasyonu sevdim:)) İnşallah ilk fırsatta öyle dahili bir navigasyon almak istiyorum.

İşin kötüsü kar lastiklerine bugün sordum her bir lastiğe 400 en az fiyat çıkıyor. Ona verceğim paraya navigasyon alabiliyorum:(((
  • quote:

Ben o fotolarda navigasyonu sevdim:)) İnşallah ilk fırsatta öyle dahili bir navigasyon almak istiyorum.

İşin kötüsü kar lastiklerine bugün sordum her bir lastiğe 400 en az fiyat çıkıyor. Ona verceğim paraya navigasyon alabiliyorum:(((

:))) İskenderunda kış derdi yok en fazla yağmur var haftada 1 gün,zaten kar 40 yılda 1 gün yağarmış ben lastiğe vereceğim parayı zamanında navigasyona vermiştim :)) Şaka bir yana navigasyon bu araca gerçekten güzel gider mondeodakini kugaya takarsam umarım sorun çıkmaz

• Çok şık görünüyor:), eminim sorunsuz çalışacaktır. Piyasada mondeo, focus, kuga diye ortak platformda satılıyolar çünkü.
    Bir de SUV - arazi aracı falan deyince konsolda navigasyon olmalı bence:)
  • quote:

Çok şık görünüyor:), eminim sorunsuz çalışacaktır. Piyasada mondeo, focus, kuga diye ortak platformda satılıyolar çünkü.
    Bir de SUV - arazi aracı falan deyince konsolda navigasyon olmalı bence:)

Bencede bu olur yalnız koltuk baş kafalıklarındaki lcd ekranlarım olacak mı asıl sorun orda?Bire bir denk gelirse süper olur

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.