Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim araç titanium , alırken koç alliance 1070 tl dedi , 1000 tl ye bağlamıştık , peşin para full kaskoyu

edit: ucuz olma sebebi koç firmaları olmasındandı ikisininde, sanırım aynı kampanyadan şu anda faydalanabilirsiniz, bi sorun bakalım.

***ayrıca çanakkale bayisinin elinde 2 kuga var boşta , beyaz tit.x ve fırtına gri tit. , araç bulamayan veya indirim almak isteyen varsa benim adımı verip satıcıyla görüşebilirler . ilgililenen arkadaş varsa bana pm atabilir, ismimi ve satıcı arkadaşın ismini/telefonunu veririm pm den***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 14 Aralık 2010; 23:27:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendoglu

quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

Bugün itibariyle kuganın siparişi geçtim,Allah utandırmasın

Hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla binmenizi nasip edsin..

Teşekkür ederim daha iyisi sizlere inşallah
  • 1000 TL kaskoysa süper olur bu arada Cengaver arkadaşım navigasyonda sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor dün servise gittim cumartesi gününe randevu aldım arabamdakini çıkartıp kugaya takacağım aldığımdan beri tık demeden çalışıyor navitech daha kaliteli diyor herkes ama ben necvox tavsiye ederim tercih sizin tabiki
  • kullanan arkadaşlardan daha fazla objektif yorumlar bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenturkcan

kullanan arkadaşlardan daha fazla objektif yorumlar bekliyoruz

Hangi konuda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcg

benim kitapçıklarım aldıktan bir hafta sonra geldi.
    birde öncam da parmak şeklinde girecek aralıklardan hava üflüyor. onun için açık bırakmışlar. kar yağınca fark ettim.

Kastettiğiniz ön kapı camlarının hemen önündeki cam boyu devam eden geniş boşluk mu acaba? Eğer öyleyse Kuga'mızın bir özelliğini daha keşfettik demektir: Yan cam buz çözücü! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnimanyak

quote:

Orijinalden alıntı: drcg

benim kitapçıklarım aldıktan bir hafta sonra geldi.
    birde öncam da parmak şeklinde girecek aralıklardan hava üflüyor. onun için açık bırakmışlar. kar yağınca fark ettim.

Kastettiğiniz ön kapı camlarının hemen önündeki cam boyu devam eden geniş boşluk mu acaba? Eğer öyleyse Kuga'mızın bir özelliğini daha keşfettik demektir: Yan cam buz çözücü! :)

Dün yağmurlu havada arabamla eve gittim ön cam resistansı dedikleri kadar varmış gerçekten çok büyük rahatlık keşke kuga titanyum modeline de koysalardı
  • Ben kendi adıma objektif olduğumu rahatlıkla söyleyebilrim.Bhaetmiştim bu araçla ilgili tek sıkıntım hızlı giderken ani yavaşlalalardan sonra tekrar hızlanmak istediğinizde şanzımanın biraz geç cevap vermesi. Kaldı ki sorun yaratmıyor, sadece araba oldukça güçlü, yere sağlam basıyor, spor araba gibi performans bekliyosunuz, bu noktada biraz bekletiyor:) Tek şikayetim navigasyon sistemi olmaması. Onun dışında ben her açıdan memnunum. Araba com test etmiş. Genel anlamda iyi bulmuşlar, arazi aracı özelliği zayıf demişler. Ben arazide hiç denemedim ama memleket yolları zaten yarı arazi, bir de kar - yağmu iyice sıkıntı ama işte bu seviyede kuga bence çok iyi bir seçim. Arazi konusunda benim beklentim yok. Bana zorlu yollarada, pikniğe, abanta, amasraya gidince tüm yol boyu tam hizmet etsin yeter. Bu konuda da fazlasıyla!!!! yeterli
  • Benim araç titanyum X, sabah camlar buzlanmış, karlı falan fark etmiyo, sistem 1dk'dan kısa sürede herşeyi eritip silecekle tam olarak temizlenir hale getiriyo. Kar lastiği yokken bile karlı - çamurlu yolda tabii yavaş hızda en ufak performans kaybı yaşamadım. Yanımda birçok araç eğimde patinajla yerinde kalırken ben yanlarından rahat rahat geçtim. Yine de 2 gün önce kar lastiği şiddetle tavsiye olunması üzerine aldım. Kumho KW17 235/55/R17
  • quote:

1000 TL kaskoysa süper olur bu arada Cengaver arkadaşım navigasyonda sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor dün servise gittim cumartesi gününe randevu aldım arabamdakini çıkartıp kugaya takacağım aldığımdan beri tık demeden çalışıyor navitech daha kaliteli diyor herkes ama ben necvox tavsiye ederim tercih sizin tabiki

dostum son soru, menü ingilizce mi türkçe mi?
    babam kullanacak çünkü:)
  • Cengaver çok sevindim senin adına. Hayırlı olsun
  • eyvallah hocam, şimdi emniyetten arkadaşla görüştüm
    plakayı da seçtim, bu akşam inşallah alıcakmışız,
    bilemedin yarın
    4 ay dile kolay
  • Hayırlı olsun hakkaten. Ben de başka bir aracı bekliyorum 1,5 ay oldu ve 1,5 ay daha var :)

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

eyvallah hocam, şimdi emniyetten arkadaşla görüştüm
    plakayı da seçtim, bu akşam inşallah alıcakmışız,
    bilemedin yarın
    4 ay dile kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

quote:

1000 TL kaskoysa süper olur bu arada Cengaver arkadaşım navigasyonda sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor dün servise gittim cumartesi gününe randevu aldım arabamdakini çıkartıp kugaya takacağım aldığımdan beri tık demeden çalışıyor navitech daha kaliteli diyor herkes ama ben necvox tavsiye ederim tercih sizin tabiki

dostum son soru, menü ingilizce mi türkçe mi?
    babam kullanacak çünkü:)

Öncelikle araban hayırlı olsun kardeşim,güle güle kullan...Navigasyon tamamen Türkçe kullanmakta sıkıntı yaşamayacaktır ama öncelikle sen çöz sonra babana anlat çözemediğin sorunların olursa yardımcı olurum ama navigasyonda eksiği yok değil diğer navigasyonlarda varmı bilmiyorum ama keşke "acıbadem hastanesi-adana" diye basit bir adres yazdığımda otomatik olarak seçenekleri sunmasını beklerdim.(Diğerlerinde varmı yok mu bilmiyorum)Ama adresi sok. gir direk oraya götürüyor ama benim için gerekli olan diğeri yani adresini bilmediğim bir mekanın ismini yazarak seçeneklerden bu adresi bulmak isterdim ikncisi,blutoot kullanırken telefon çaldığında ekranda isim göremiyorsun sadece tel.numarasını görürsünüz isim kaydetme özelliğini görmedim belki vardır bilemiyorum,flash bellek ve çoğu video modunu destekliyor sadece videoda mp4 te göstermiyor ben genelde AVI ve FLV formatlarında kullanıyorum,Bir kere aracınıza navigasyon alacaksınız bu kesin anlaşılan ama bu navigasyon olayı göreceli bana göre güzel olan şey size göre olmayabilir bu yüzden iyice araştırın öyle alın,ben necvox kullanıyorum soran arkadaşlarada tavsiye ediyorum sadece karar sizin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: obenturkcan

kullanan arkadaşlardan daha fazla objektif yorumlar bekliyoruz

Hangi konuda ?

tabiki ford kuganın kullanımda çıkan sıkıntıları beğendiğiniz beğenmediğiniz yönü ses alıp almaması vs
  • An itibariyle Ford'dan aranmış bulunuyorum. Çöl Grisi artık gelmeyecekmiş. Bu akşam mecbur Aytozu Gri alacağız anlaşılan..
  • Ben Kuga'dan çok memnunum.
    + ları
    Mükemmel yol tutuş
    Güvenlik olarak hemen her özellik var
    Hızlanması çok iyi
    Performansa göre fiyat
    Dış dizaynı
    Ortalıkta QQ gibi binlerce olmaması
    Servis yaygınlığı
    Müzik sistemi çok iyi
    Motor diğer dizellere göre sessiz
    Vites geçişleri mükemmel. Bazen devir saatine bakmasam vites geçtiğini bile anlamıyorum.

-leri
    Vites harfleri ters yerde
    Cam tavan perdesi hiç olmamış (Benimki baz model onun için benim açımdan problem yok)
    Otomatik açılıp kapanan bagaj kapağı yeni C Maxlere koymuşlari Kuga'da yok !!!
    Alalı 1 aydan fazla oldu, kullanım kitapçığını hala alamadım
    İçi biraz sade ama ben özellikle sade olmasını beğendim, başkaları daha değişik düşünebilir tabii.
    Bluetooth galiba yok

Bir sorum var. kitapçığı henüz alamadım. Sadece Almancası var, ona göre alarm var ama benim gördüğüm kadarıyla yok gibi. Bu konuda cevap verirseniz sevinirim

Bu arada Cengaver arkadaşım, tebrikler. Beklediğine değecek göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon48 -- 15 Aralık 2010; 14:58:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lemon48

Ben Kuga'dan çok memnunum.
    + ları
    Mükemmel yol tutuş
    Hızlanması çok iyi
    Performansa göre fiyat
    Dış dizaynı
    Servis yaygınlığı
    Müzik sistemi çok iyi
    Vites geçişleri mükemmel. Bazen devir saatine bakmasam vites geçtiğini bile anlamıyorum.

-leri
    Can tavan perdesi hiç olmamış (Benimki baz model onun için benim açımdan problem yok)
    İçi biraz sade ama ben özellikle sade olmasını beğendim, başkaları daha değişik düşünebilir tabii.
    Blutooth galiba yok

Bir sorum var. kitapçığı henüz alamadım. Sadece Almancası var, ona göre alarm var ama benim gördüğüm kadarıyla yok gibi. Bu konuda cevap verirseniz sevinirim

Güzel bilgiler saolasın,blutooth denilen olay araçlamı ilgili navigasyonla mı ? Yani eski arabamda rahat rahat telefonu elime almadan konuşuyordum şimdi onu yeni arabaya taktığımda aparat falan mı lazım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lemon48

Ben Kuga'dan çok memnunum.
    + ları
    Mükemmel yol tutuş
    Hızlanması çok iyi
    Performansa göre fiyat
    Dış dizaynı
    Servis yaygınlığı
    Müzik sistemi çok iyi

-leri
    Cam tavan perdesi hiç olmamış (Benimki baz model onun için benim açımdan problem yok)
    Bluetooth galiba yok

Güzel bilgiler saolasın,blutooth denilen olay araçlamı ilgili navigasyonla mı ? Yani eski arabamda rahat rahat telefonu elime almadan konuşuyordum şimdi onu yeni arabaya taktığımda aparat falan mı lazım?

Kitapçık olmadığı için emin olamıyorum. Olan arkadaşlar belki bir yorum yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon48 -- 15 Aralık 2010; 14:59:50 >

• cengaver1, senin adına çok sevindim; inşallah kazasız belasız kullanırsın, alırsın hevesini nihayet :)

ben de fırtına grisi tit-x'imi 10 gün kadar önce aldım sonunda. kredi işlemlerindeki bir sıkıntı yüzünden iki hafta kadar fazladan beklemek zorunda kaldım ama geçti artık :)

araştıran arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum: fiyatta ancak bin tl indirim yaptılar; o da vergiye gitti. kredi başvurusunda aptalca gecikmeler olmasaydı vergi parası çok koymayacaktı ama şimdi yalnızca bir ay için altı aylık vergi ödeyecek olmak gücüme gidiyor doğrusu.

kaskoyu aldığım yerde yaptırdım. %40 hasarsızlığı aktararak sigortaladılar; 890 lira tuttu.

yakıt sarfiyatına hiç dikkat etmiyorum ve aracı tanımak için pek de tasarrufa dikkat etmeden kullanıyorum. bu şartlar altında toplam 750km'de ortalama 7.5lt/100km sarfiyat oluştu. hemen belirteyim bunun ilk 600km'si izmir-ankara arası agresif sayılabilecek bir kullanımdı.

ilk dolum 200 lira civarı tuttu. belki verilen 58lt değeri rezerv hariç olan kısımdır. yaklaşık bir 8lt falan rezerv varsa toplamda 64lt'lik bir depo koymuş olabilirler. daha doğrusu, depo 64lt'dir de, 8 lt'sini rezerv diye ayırdıkları için soranlara 58lt diyor olabilirler.

araçta ses yalıtımı iyi ancak yüksek frekanslı sesleri, yani ıslığa benzer rüzgar sesi gibi gürültüleri iyi yalıtamamışlar. tabi bunu farketmek için hızınızı 120'ye falan çıkarıp müziği kapatmanız gerekir.

kış lastiği continental aldım. tanesine 365 lira fiyat verdiler. yalnız araç tesliminde arkas otomotiv yetkilisi "önler 29, arkalar 30 psi olmalı" demişti; bana biraz düşük geldi. kitapçığa sahip arkadaşlar teyit edebilir mi?

bir de, broşürdeki araçta 6'lı CD değiştirici olduğu halde bendeki tekli CD değiştirici. birkaç bayiyi arayıp sordum, hepsi "Kuga'da tekli CD çalar mevcut" diyor. forumdaki arkadaşların CD çalarları nasıl?

aracı şu an yeterince keşfedemediğimi düşünüyorum. otomobil yapıp da kitapçığını koymayan Ford'a ne desem bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.