Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni kugacılara da hayırlı olsun araçları
  • bir not 2. el alacak olanlar 2008 modeller satılığa çıktı istenen fiyat 58 000
  • Sinir olmamak elde değil eski arabamın plakası boşa düşüyor noterden oda trafiğe gidiyormuş yeni arabama vermiyor trafik! Ekstradan seri plaka parası istiyor çıldıracam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

Sinir olmamak elde değil eski arabamın plakası boşa düşüyor noterden oda trafiğe gidiyormuş yeni arabama vermiyor trafik! Ekstradan seri plaka parası istiyor çıldıracam

Ford fiestam var. 2003 model takasta kullanacağım. Plaka işine üzüldüm.

CRV, Forester ve Kuga arasındayım. Gönlüm CRV den yana ama benzini pahalı. Gerçi senede 10.000 km yapıyorum 4 bini uzun yol.
    forester 2. eli düşününce bir adım geride kaldı.

Hafta sonu Kuga bakacağım, 2008 modelde test sürüşü yapmıştık, gerçi ben kullanmadım ama 2011 model hiç bir yerde bulmadım. Otokoç Gerçek oto vs. showroom da bile gittim yok

Kuga modelde liste fiyatından mı sipariş alıyorlar indirim yapan yer var mı? Araba yok yok. görmeden belki sipariş vereceğiz.

özellikle fiyatlar konusunda bilgi alırsam çok mutlu olurum.

Kazasız belasın yolculuklar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sekarayol

quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

Sinir olmamak elde değil eski arabamın plakası boşa düşüyor noterden oda trafiğe gidiyormuş yeni arabama vermiyor trafik! Ekstradan seri plaka parası istiyor çıldıracam

Ford fiestam var. 2003 model takasta kullanacağım. Plaka işine üzüldüm.

CRV, Forester ve Kuga arasındayım. Gönlüm CRV den yana ama benzini pahalı. Gerçi senede 10.000 km yapıyorum 4 bini uzun yol.
    forester 2. eli düşününce bir adım geride kaldı.

Hafta sonu Kuga bakacağım, 2008 modelde test sürüşü yapmıştık, gerçi ben kullanmadım ama 2011 model hiç bir yerde bulmadım. Otokoç Gerçek oto vs. showroom da bile gittim yok

Kuga modelde liste fiyatından mı sipariş alıyorlar indirim yapan yer var mı? Araba yok yok. görmeden belki sipariş vereceğiz.

özellikle fiyatlar konusunda bilgi alırsam çok mutlu olurum.

Kazasız belasın yolculuklar dilerim.

kesinlikle benzinliye yaklaşma 4x4 araçlar daha fazla yakarlar hiç düşünme kuga al

• quote:

Orijinalden alıntı: zorba davsan

Arkadaşlar kitapçığın İngilizcesini buldum; epey faydalı oldu:http://www.freepdfdownload.net/2001-2009-ford-kuga-owners-handbook.html

Merak edenler için hemen söyleyeyim: güvenilir bir bağlantı gibi görünüyor.

Dosyayı indirdim ama açmak için şifre soruyor
  • Arabam.com e-dergi Aralık sayısında Kuga testi var. Merak edenler için;

http://www.arabam.com/edergi/index.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemon48

quote:

Orijinalden alıntı: zorba davsan

Arkadaşlar kitapçığın İngilizcesini buldum; epey faydalı oldu:http://www.freepdfdownload.net/2001-2009-ford-kuga-owners-handbook.html

Merak edenler için hemen söyleyeyim: güvenilir bir bağlantı gibi görünüyor.

Dosyayı indirdim ama açmak için şifre soruyor

Tamam halletim ana sayfada yazıyormuş şifre. Teşekkürler

• bu test güzel teşekkür ederiz paylaşanlara
    ancak sadece resimleri güzel gerisi boş
    neden derseniz araca o kadar bok atmışlar afedersiniz.
    ama yazıda geçen bir cümleyle gerçeği onlar bile kabul etmiş.
    anlamıyorum ki ya niyetleri kötü, yada kafaya soğuk yemişler heralde:)

FORD KUGA POWERSHIFT
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

bu test güzel teşekkür ederiz paylaşanlara
    ancak sadece resimleri güzel gerisi boş
    neden derseniz araca o kadar bok atmışlar afedersiniz.
    ama yazıda geçen bir cümleyle gerçeği onlar bile kabul etmiş.
    anlamıyorum ki ya niyetleri kötü, yada kafaya soğuk yemişler heralde:)

FORD KUGA POWERSHIFT

Cümleyi iyi cımbızlamışsınız tebrikler . Yukarıdaki ifade aracın yol tutuşu için yazılmış. Bence gayet objektif bir inceleme olmuş. Özellikle powershift şanzımanla ilgili yorumlar ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega
    Cümleyi iyi cımbızlamışsınız tebrikler . Yukarıdaki ifade aracın yol tutuşu için yazılmış. Bence gayet objektif bir inceleme olmuş. Özellikle powershift şanzımanla ilgili yorumlar ilginç.

evet cımbızladım, ancak hatalısınız.
    bende acaba farklı bişey için mi yazılmış diye baktım ama yol tutuşla alakalalı bişey yoktu berisinde
    ayrıca bu cümle paragraf başında yazılmış, yani bişeyle alakalı olamaz.

incelemede tabii ki bizim de gözlemlediğimiz sorunlar var, biliyoruz
    ama bunlar çelişkili ifadeler kullanmışlar yazıda
  • araçlarınız hayırlı olsun, yakıt tüketimi vs etkileyici. yalnız safkan arazi aracı olmasa da arazi şartlarında nasıl deniyeniniz oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

araçlarınız hayırlı olsun, yakıt tüketimi vs etkileyici. yalnız safkan arazi aracı olmasa da arazi şartlarında nasıl deniyeniniz oldu mu?

arkadaşlar biz şu an bu aracı çiftliğimizde, tarlalarda traktör gibi kullanıyoruz arazi performansı yeterli, geçen pazartesi kar yağdığındada uzun yolda kullandım , araç sollarken bazen ezilmemiş karların üstünden geçtim 70 km süratle santim kayma yapmadı(kar lastiği değil üstünde gelen lastiklerle) bu esnada diğer araçlar 50 km sürati geçemiyordu, ama siz yinede araca alışana kadar fazla kendinize güvenmeyin Allah korusun

kuganın tek dezavantajı şu ; kugaya bindikten sonra kalite çitası bayağı bir yükseliyor , uzun yol için kullandığımız diğer araç olan 2010 dizel fiat bravoyu beğenmemeye başladık :) , bu yüzden 3 ay önce bravoyu sattım , yerine premium bir sedan satın aldım , Allah kısmet ettiyse 15 gün sonra teslim alacağız bakalım :)

• hayırlı olsun hocam ne aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

hayırlı olsun hocam ne aldınız?

teşekkür ederim , kalsit beyaz otm. c180k luxury aldık
  • yoksa bmw 320d mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

yoksa bmw 320d mi?

2. seçeneğim 320d 3.seçenekte a4 tü , üçünden yıldız ağır bastı , ama zaten başından beri gönlümde yatan aslanda oydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 18 Aralık 2010; 0:40:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRLaNDo

quote:

Orijinalden alıntı: corail

yoksa bmw 320d mi?

2. seçeneğim 320d 3.seçenekte a4 tü , üçünden yıldız ağır bastı , ama zaten başından beri gönlümde yatan aslanda oydu

hayırlı olsun... bir sakıncası yoksa yıldıza kaç kuruş verdiniz.. daha doğrusu liste fiyatından ne kadar indirim aldınız?
  • kuga ocak ayı ve sonrasında ses kontrollu bluetoothlu usb girişili sony teyple standart olarak üretilecekmiş. Ama sanırım sadece selectivelerde böyle.
  • teşekkürler 3000 euro indirimli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 19 Aralık 2010; 23:38:13 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.