Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben KUGA'larımızda eksik diye düşündüğüm anahtarsız giriş sistemine takıldım. bu anahtarsız giriş sistemi sonradan yapılamıyo mu? acaba..
  • Trody cehaletimi mazur görün anahtarsız giriş sistemi nedir?? Zaten anahtar düğmelerine basmak dışında bizi hiç yormuyo, cepte aksesuar gibi duruyo ya zaten???
  • Bi de arabam com 'un tesiti ben de okudum. İnanın benim binip keyifle kullandığım aracı yarım ağız beğenerek eh işte üslubuyla anlatmışlar. Neyle kıyaslamışlar bilmiyorum ama bence olumsuz bir bakış açısıyla hazırlanmış bir yazı. Ben artık birçok yerde işleyen teşvik primi sisteminin araba test dergilerinde de yapılabildiğini düşünmeye başladım.:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Bi de arabam com 'un tesiti ben de okudum. İnanın benim binip keyifle kullandığım aracı yarım ağız beğenerek eh işte üslubuyla anlatmışlar. Neyle kıyaslamışlar bilmiyorum ama bence olumsuz bir bakış açısıyla hazırlanmış bir yazı. Ben artık birçok yerde işleyen teşvik primi sisteminin araba test dergilerinde de yapılabildiğini düşünmeye başladım.:)))

Autoshow dergisinde de abuk sabuk bir test vardı. Hiçbir kusur bulamamışlar, oturma minderinin kısalığına takmışlar. Boyum 1.82, otururken hiçbir rahatsızlık hissetmiyorum. Tiguan'ı 1. çıkarmak için baya ıkınmışlar. Yanılmıyorsam Tiguan'ın en ucuz dizel, otomatik, 4 çeker modeli 83.000 TL civarında, Kuga Titanium 72.900. Arada 10.000 TL fark var bundan bahseden yok.
    Zaten o yazıyı okuduktan sonra hiçbir araba dergisini almamaya karar verdim

• evet bence de aradaki koca fiyattan bahsetmemişler
    koltuk kısa demişler, ilk defa böyle bi inceleme gördüm
    bu diyecek bişi bulamadık demenin değişik biçimi
    vw finanse ediyor demek diye düşünüyor insan haliyle
    az bi puan farkla 1. yapmışlar, fiyata oranlasalar anlarlar 1.yi ama
  • quote:

Trody cehaletimi mazur görün anahtarsız giriş sistemi nedir?? Zaten anahtar düğmelerine basmak dışında bizi hiç yormuyo, cepte aksesuar gibi duruyo ya zaten???

ANAHTARSIZ GİRİŞ araca belli bir mesefe yaklaşınca otomatik olarak anahtarı algılayıp katıları açıyo. uzaklaşınca da yani anahtar menzil dışına çıkınca kilitliyor. böyle bir özellik.

birde arkadaşlar sizler bu araba dergilerinin tarafsız mı çalıştığını düşünüyordunuz. Olurmu hiç arkadaşlar kim çok reklam vs. verirse onu finanse ederler bu işin kuralı bu. takılmayın böyle şeylere..
  • Aracım geldi ama daha teslim almadım prosedürler var ama bu sırada araca navigasyon ve lcd kafalıkları taktırdım bir xenon far eksikti servisle konuştum plipis :) marka kalitelidir dedi onu takalım dedi 300 TL anlaştık diğeri 100 TL miş sormadım bile markasını umarım beklediğim gibi olur heyecanı hiç sormayın
  • arkadaşlar uzun zamandır kuga ile ilgileniyorum. Allah kısmet ederse almak istiyorum, tabi maddi olarak makul şartları sağlaya bilirsem. kugayı inceliyorum gerek yorumlar gerekse videolardan, dün youtube den izlediğim bir video şaşırttı beni böyle birşey olabilirmi?..

o video bu 2:58 sn yeye dikkat!..

http://www.youtube.com/watch?v=gFa6wKmPR8U
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

Aracım geldi ama daha teslim almadım prosedürler var ama bu sırada araca navigasyon ve lcd kafalıkları taktırdım bir xenon far eksikti servisle konuştum plipis :) marka kalitelidir dedi onu takalım dedi 300 TL anlaştık diğeri 100 TL miş sormadım bile markasını umarım beklediğim gibi olur heyecanı hiç sormayın

Hayırlı Uğurlu olsun!.. aracı teslim alınca izlenimlerinizi bekleriz artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendoglu

quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

Aracım geldi ama daha teslim almadım prosedürler var ama bu sırada araca navigasyon ve lcd kafalıkları taktırdım bir xenon far eksikti servisle konuştum plipis :) marka kalitelidir dedi onu takalım dedi 300 TL anlaştık diğeri 100 TL miş sormadım bile markasını umarım beklediğim gibi olur heyecanı hiç sormayın

Hayırlı Uğurlu olsun!.. aracı teslim alınca izlenimlerinizi bekleriz artık..

Teşekkür ederim,elbette ki artıları eksileriyle sizlerle paylaşmak isterim,bugün arkadaş aradı jettaya yazılmış ben tercihimi Kugadan yana kullandığımı söyledim 56.000TL liste fiyatından anlaşmış + olarak %7 koysa 60.000TL dayanıyor ben ne söylediysem olmadı az yakan VW tercihi olmuş 1000 km yapmak daha cazip geldi sanırım ortalama 100km/4,7lt verileri biraz kışkırtıcı gelmiştir,neyse hayırlısı olsun bakalım

• güzel olmuş

http://www.youtube.com/watch?v=VurT0lo6gbg&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 21 Aralık 2010; 17:31:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendoglu

arkadaşlar uzun zamandır kuga ile ilgileniyorum. Allah kısmet ederse almak istiyorum, tabi maddi olarak makul şartları sağlaya bilirsem. kugayı inceliyorum gerek yorumlar gerekse videolardan, dün youtube den izlediğim bir video şaşırttı beni böyle birşey olabilirmi?..

o video bu 2:58 sn yeye dikkat!..

http://www.youtube.com/watch?v=gFa6wKmPR8U

Bukadar yanlı video olur adamlar resmen gazdan ayakları cekıyorlar yuhhh :)
  • o video yanlı olduğu besbelli, her aracın full ü var kuga bazın bazı .(manuel vites, kumaş koltuk manuel klima tava çitası yok vs. :D )

artı ilk iki araba yer sertken geçiyor , yer yumuşuyor , o yüzden son iki araç zorlanıyo olabilir gayet normal .

benim bir önceki mesajımdaki videoya bakarsanız kuganın arazi kabiliyetini açık seçik göreceksiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRLaNDo

o video yanlı olduğu besbelli, her aracın full ü var kuga bazın bazı .(manuel vites, kumaş koltuk manuel klima tava çitası yok vs. :D )

artı ilk iki araba yer sertken geçiyor , yer yumuşuyor , o yüzden son iki araç zorlanıyo olabilir gayet normal .

benim bir önceki mesajımdaki videoya bakarsanız kuganın arazi kabiliyetini açık seçik göreceksiniz .

kesinlikle yanlı zira koleos da aynı yerde kalıyor..
    koleos ve quashqai nin alt yapısı ve 4 çeker sistemi nissan x-trail dır ve x-trail tiguan'ın 4 kere üzerinden geçebilecek arazi kabiliyetine sahip bir araçtır..
    ki bu araç kuga ya da tiguan ile kıyaslanması gereken bir araç değil..
    kuga ve tiguan hafif arazi için ama x-trail ya da koleos ya da nissan alt yapısı daha ileri dereceler için..
    ama gel gelelim koleos da battı aynı noktada ne hikmetse?

• O video bir yıl kadar önce gördüğüm ve çok şaşırdığım bir videoydu. O yol çok zorlayıcı bir yol değildi. Kuganın 4x4 olmayan baz modelini alıp taraflı bir çekim yapmış da olabilirler. Çünkü kuganın o yoldan aşağı kalmayan yolları kedi gibi tırmandığını çok gördüm. Araç test merkezlerine inancım kalmadı zaten.

Akıllı anahtar sistemi güzelmiş gerçekten ama çok da elzem değil sanırım.

Arkadaşlar benim aracın sol arka tekerine bi akıllı amca gelip çarptı. Kaportamda çizik yok, cantı eğmiş. Yeni cant takılması gerekiyo, ford serviste araba 7 gündür yatıyo:((( türkiyede otosanda cant yokmuş??????????? Görüştüğünüz bayilere sorabilirseniz sevinirim. 2.5 yıldır türkiyede olan aracın cantının olmaması ilginç:(
  • quote:

O video bir yıl kadar önce gördüğüm ve çok şaşırdığım bir videoydu. O yol çok zorlayıcı bir yol değildi. Kuganın 4x4 olmayan baz modelini alıp taraflı bir çekim yapmış da olabilirler. Çünkü kuganın o yoldan aşağı kalmayan yolları kedi gibi tırmandığını çok gördüm. Araç test merkezlerine inancım kalmadı zaten.

Akıllı anahtar sistemi güzelmiş gerçekten ama çok da elzem değil sanırım.

Arkadaşlar benim aracın sol arka tekerine bi akıllı amca gelip çarptı. Kaportamda çizik yok, cantı eğmiş. Yeni cant takılması gerekiyo, ford serviste araba 7 gündür yatıyo:((( türkiyede otosanda cant yokmuş??????????? Görüştüğünüz bayilere sorabilirseniz sevinirim. 2.5 yıldır türkiyede olan aracın cantının olmaması ilginç:(

Öncelikle geçmiş olsun,jant konusuna gelince bunu bir fırsat bilip 18 inç 16 kollu jantı yapıştırabilirsen olağanüstü bir görüntü yakalarsın gibi geliyor zevk renk meselesi kafanı karıştırmayım

• katılıyorum
    şöyle diyelim veya eğer jantın parasını kasko değil siz veriyorsanız
    veya çok uzun süre bekleyecekseniz
    4 adet dışarıdan jant alsanız, 1 adet orjinal ford jantının fiyatına yakın olur tahminim
    (veya kasko veriyorsa bile, anlaşıp fiyatı düşebilirsiniz)
  • Arkadaşlar aracın kapıları altındaki siyah tampon kısımlarını boyatan var mı? Servisten bir arkadaş bunu yaptıranların oldukça fazla olduğunu estetik bakımından daha hoş gözüktüğünü belirtti,bilhassa araç beyazsa bence ciddi ciddi düşünmek lazım spoylerin olmasada araç rengine boyatmak mantıklı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRLaNDo

güzel olmuş

http://www.youtube.com/watch?v=VurT0lo6gbg&feature=related

bak bu gerçekten güzel!..
  • Arkadaşlar captivalar istanbul şehir içinde 10lt/100km nin altına düşmüyor..sizde durumlar nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.