Merhaba Ben aranıza yeni katıldım.Kuga powershift selective siyah. Aracı 3 gün önce teslim aldım.Burada emeği geçen yorrumculara çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun Çok memnun kalacağınızdan hiç şüphem yok..
quote:
Orijinalden alıntı: prizmax
Merhaba Ben aranıza yeni katıldım.Kuga powershift selective siyah. Aracı 3 gün önce teslim aldım.Burada emeği geçen yorrumculara çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun.. kazasız belasız sürüşler..
Kuga alan arkadaşlarımı bende tebrik ediyorum yaklaşık Nisan ayından beri Kuga sahibiyim bende bu forumdan çok faydalandım aracım 14.000 lerde 3 kere uzun yol kullandım daha önceki focus, Cmax ve nissan primera deneyimlerime göre mukayese kabul etmez inşallah daha ilerki km lerde de bizi üzmez bence fiyat /performans ilişkisinde en iyi seçim . Alan arkadaşlarıma kazasız hayırlı günler diliyorum
2012 model fiyatı.Arkadaşlar panoramik cam tavan hakında şüphelerim var.Güvenlik anlamında bir fark oluyormu.Sizlerin görüş ve önerilerini bekliyorum saygılar
Iyi dileklerini ileten herkese Attica tesekkur ediyorum. Cok uzun suredir forumunuzu(forumumuzu)takip ediyorum ki her mesaji bastan sona 2 kez okumusumdur. Bur nevi forumun icindeydim zaten. Herkese kazasiz belasiz keyifli surusler diliyorum
Iyi dileklerini ileten herkese ayrica tesekkur ediyorum. Cok uzun suredir forumunuzu(forumumuzu)takip ediyorum ki her mesaji bastan sona 2 kez okumusumdur. Bur nevi forumun icindeydim zaten. Herkese kazasiz belasiz keyifli surusler diliyorum
Yeni alan ve alacak olan arkadaşa hayırlı olsun dileklerimle. Ben hiç pişman değilim, tam tersine hep iyi ki almışım demişimdir. Keyifle de kullanıyorum.
Memnun kalacağınızdan eminim.
Yeni alacak arkadaştan ricam bayide yeni kuganın far altı ledli gelip gelmeyeceğini, kugaya özel bir navigasyon türkiyeye getiriyorlar mıymış? fiyat ne olurmuş sormanızı özellikle rica ediyorum.
iİyi günlerde kullanın
Ayrıca bazı SUV' ların tavan güvensizliğinin aksine kuganın cam tavanı güvenlik anlamında kesinlikle onay almıştır bunu biliyorum.
Benim de cam tavanlı. Hatta bir SUV' da en önemli ayrıntı benim için cam tavandı. Bu yüzden tercihimi böyle yaptım..
Tugaybek'e ithafen:)
Doc... Ford Kuga 2011 Powershift Titanyum X Buz Beyazı / İstanbul
teşekkürler bilgileriniz için..galiba cam tavan olmayanından alacam eşimin ısrarlarına dayanamıyacam
Benim tavsiyem, cam tavanlı olmayanla olanı test edin. İnanın iç mekan öyle ferah , aydınlık ve arkada oturanlar için öyle keyifli ki vereceğiniz ilave rakama kesinlikle değecek. Güvenlik anlamında hiç endişeniz olmasın. Bunu kendiniz de araştırın derim.
Dost tavsiyesi!!:)
Ben kuganin kar ve buz performansini merak ediyorum. Bu konuyu tecrube eden olduysa bilgilerini paylasmalarini rica ediyorum. Simdiden tesekkurler
eşimin ananesini bindirmiştik bizim arabanın arkasına, şu dediğini hiç unutmam, "bu arabanın tavanı delik":) gerçekten öndekileri pek etkilemese de arkada oturanlara bir ferahlık veriyor cam tavan
Ben geçen kış ankaranın aşırı karlı 3-4 günü açıkcası trafikten çekinip aracımı çıkarmamıştım ama sonrası her yer kar, çamur iken, yer yer buzlanma da varken kullandım. Yalnız kar lastikleri takılıydı. Araç parkında birçok araç 15-20cm kar yüzünden manevra yapamaz, dibe köşeye giremezken ben parkta cirit atıyor, istediğim yere araba koyabiliyordum. Otoyolda tabii ki hız yapmadan en ufak bir kayma, güvensizlik olmadan , hatta sağımda solumda ufak ufak kayan arabaların yanından rahatça geçerek gidiyodum. Dediğim gibi çok ağır şartlarda çok zorlama yapmadım ama buna yakın durumlarda hep konforlu vegüvenliydi arabam.
quote:
Orijinalden alıntı: dochollywood
Benim tavsiyem, cam tavanlı olmayanla olanı test edin. İnanın iç mekan öyle ferah , aydınlık ve arkada oturanlar için öyle keyifli ki vereceğiniz ilave rakama kesinlikle değecek. Güvenlik anlamında hiç endişeniz olmasın. Bunu kendiniz de araştırın derim.
Kesinlikle katılıyorum.Dış görünümünün dışında iç mekana verdiği ferahlık anlatılmaz yaşanır.Özellikle yağmurlu ve karlı havada yukarıyı izlemek çok güzel oluyor.Yazın ise benim temtem hep açık kesinlikle güneş ışınlarını yansıtıyor,güneş pek rahtsız etmiyor.Tek kötü yanı hepimizin bildiği ve kabul ettiği delikli manuel tentesi.Ben kapatmadığım için onuda görmüyorum:).Özellikle beyaza çok yakıştığını düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: dochollywood
Dostane düşünceleriniz için teşekkür ederim.Cam tavanlı olanından siparişi verdim.Yarın teslim tarihi netleşecek artık sabırsızlıkla KUGA yı bekleyecez inşallah. Herkese kazasız belasız kullanma dileklerimle selamlar....
Mahsuru yoksa hangi sehir hangi bayii ve fiyat sorsak
ERZURUM BAYİİ.85000
Allah hayirli ugurlu etsin. Guzel gunlerde agiz tadiyla keyfini cikararak kullamaniz dilegiyle
quote:
Orijinalden alıntı: prizmax
Allah hayirli ugurlu etsin. Guzel gunlerde agiz tadiyla keyfini cikararak kullamaniz dilegiyle
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.
PressureXY - 2011 Powershift Buz Beyaz Tinanium/Ankara