Pink Floyd - 2011 buz beyazı Titanium 6200 Km. Ankara
Cengaver1 - 2011 buz beyazı tit.x 8.500 km istanbul
murataşkale-2012 Buz beyazı Titanium-ERZURUM- Aracı beklemekte sabırsızlıkla
heh hee murat beyin not iyi olmuş:)
Murat bey mümkün ise aracınız gelmedi, bayiinize gelecek araçta donanım seçenek farkı var mı? Far altı ledli gelmesi ihtimal mi? Kuga için navigasyon seçeneği sunabiliyolar mı sorabilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: dochollywood
Murat bey mümkün ise aracınız gelmedi, bayiinize gelecek araçta donanım seçenek farkı var mı? Far altı ledli gelmesi ihtimal mi? Kuga için navigasyon seçeneği sunabiliyolar mı sorabilir misiniz?
tabiki sorarım en kısa zamanda dönecem
murataşkale-2012 Buz beyazı Titanium-ERZURUM- Aracı beklemekte sabırsızlıkla
İnşaalah tez vakitte kavuşursunuz.Beklediğinize değecek.
quote:
Orijinalden alıntı: prizmax
Ben kuganin kar ve buz performansini merak ediyorum. Bu konuyu tecrube eden olduysa bilgilerini paylasmalarini rica ediyorum. Simdiden tesekkurler
Ben şubat ayında karda uzun yol yapma fırsatı buldum hatta afyon köroğlu belinde 2 saat kadar mahsur kaldım. Kar performansı mükemmeldi hatta yoğun karda yolun temizlenmemiş bölümünde bir sollama girişimim oldu yol sınırı belli olmadığı için arabanın sol tarafını bankete düşürmüştüm. orada akıllı dört çekerin önemini kavradım. beni o düştüğüm yerden aldı yola yerleştirdi tek kelime ile o an verdiğim tüm parayı helal ettirdi.
murataşkale78 hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
trody - 2011 Kuga Selective buz beyazı 11500 km Denizli
cevabınız için teşekkürler. Akıllı 4x4 devreye girdiğinde ekranda bir ibare ortaya çıkıyor mu
lemon48-2011 siyah titanium-Fethiye Bu arada, Ankara'daki arkadaşlar, bu yaz aranızda Fethiye'ye gelen oldu mu ? 06 plaka beyaz bir Kuga'yı 1 hafta boyunca benim ofisin çok yakınında park edilmiş olarak gördüm.
quote:
Orijinalden alıntı: prizmax
cevabınız için teşekkürler. Akıllı 4x4 devreye girdiğinde ekranda bir ibare ortaya çıkıyor mu
pek emin değilim panikleyince dikkatimi çekmedi ama çıkmıyor sanırım..
quote:
Orijinalden alıntı: lemon48
lemon48-2011 siyah titanium-Fethiye Bu arada, Ankara'daki arkadaşlar, bu yaz aranızda Fethiye'ye gelen oldu mu ? 06 plaka beyaz bir Kuga'yı 1 hafta boyunca benim ofisin çok yakınında park edilmiş olarak gördüm.
16-17-18-19 unda fethiye caddelerinde ben dolaştım ama benim plaka 06 değil :)
quote:
Orijinalden alıntı: trody
quote:
Orijinalden alıntı: lemon48
16-17-18-19 unda fethiye caddelerinde ben dolaştım ama benim plaka 06 değil :)
:)
Çok güzel araç. Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
Kaya / 2011 / Gece grisi / titanyum-x (cam tavan) / Ankara
haltur
2011 Kuga titanyum buz beyazı 14200 km
quote:
Orijinalden alıntı: dochollywood
ERZURUM bayideki arkadaşlar KUGA hakkında çok şey bilmiyorlar.Sorunuzu sordum fakat çok emin cevaplar vermediler.
buzda ve karda ençok deneyen herhalde benimdir. iç anadoluda uzun süre kar olduğundan ve gece yol temizlenmeden git gel yaptığımdan bunu söylüyorum . ayrıca tipide erciyese tırmandım. şimdi 4 çeker olduğundan diğer araçlara göre rahatsınız. her araç gibi buzda ve karda kar lastiği olmasına rağmen kaymalar oluyor. hele cam gibi buzda önden kayma var. ancak 4 çeker devreye hemen giriyor ve çabuk toparlıyor. diğer araçlar çıkamadığı yerlerde rahatlıkla gidiyorsunuz. birde karda tarlaya sürdüm deneme amaçlı . ufak zorluklar dışında rahatlıkla yola geri döndüm. ne olursa olsun önerim araca çok güvenip zorlamamak. çünkü buzda her araç kayar.
Cenk/2011 titanyum x Beyaz/bursa
quote:
Orijinalden alıntı: drcg
buzda ve karda ençok deneyen herhalde benimdir. iç anadoluda uzun süre kar olduğundan ve gece yol temizlenmeden git gel yaptığımdan bunu söylüyorum . ayrıca tipide erciyese tırmandım. şimdi 4 çeker olduğundan diğer araçlara göre rahatsınız. her araç gibi buzda ve karda kar lastiği olmasına rağmen kaymalar oluyor. hele cam gibi buzda önden kayma var. ancak 4 çeker devreye hemen giriyor ve çabuk toparlıyor. diğer araçlar çıkamadığı yerlerde rahatlıkla gidiyorsunuz. birde karda tarlaya sürdüm deneme amaçlı . ufak zorluklar dışında rahatlıkla yola geri döndüm. ne olursa olsun önerim araca çok güvenip zorlamamak. çünkü buzda her araç kayar.
Cevap için teşekkürler.Araçtaki kışlık lastikler hangisi.4x4 e geçtiğinde ekranda bir ibare beliriyor mu.Bir de forumda lastik işiyle ilgilenen bir arkadaşımız vardı.Ondan da kış lastiği önerileri alabilir miyiz.Çünkü kuganın lastikleri her markada yok 235x55x17 kışlık 4x4.Mesela michelin bu sene bu ebat kışlığı getirmiyor.Listelerde yok...