Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkcası ben dönem dönem kuganın motorundan hafif de olsa farklı sesler duydum. Son 3-4 aydır hiç ses yok. Servise her gittiğimde sordum. Bi ara turbodan gelen sesler vardı ve bahsettiğiniz özellikle hızlanıp turboyu devreye soktuktan sonra yavaşladığımda motorun gürültüsü azaldığında duyulan bir sesti ama yetkili servis her seferinde incelediğinde hiçbir sorun düşünmedi. Mekanik birbiriyle irtibat halinde yüzlerce parça olduğu, ses gelmesinin olası bir durum olacağı ve asla takmamam gerektiği söylendi. Aracı aldıktan 7-8 ay sonra ses falan kalmamıştı. ben fabrikasyon parçaların zamanla uyum sağladığını falan düşünüyorum ve 3-4 aydır da dediğim gibi ses vs. yok. Servisten yeni çıktım sorunsuz dediler.

Önerim, ses devamlılık arz eder, şiddeti artar ise mutlaka götürmeniz, aksi taktirde zamana bırakmanızdır.
  • Benim aracım su an 500 km de. Servise gelen sesleri dinlettigimde aracın 0 olması nededniyle motorun sıkışık oldugunu zamanla parçaların alisacagini ve 3 aya hiç bir ses kalmayacağını soylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnimanyak

ALINTI:
    Kuga'nın arka camının alt kenarında iki tarafta L şeklinde siyah iki lastik parça var. Bunları Ford basit seloteyple tutturmuş!! kısa bir süre sonra kopup düşüyor. En iyisi düşmeden kolarıp daha sağlam bir şeikde yapıştırmak. Gerçi ne işe yaradığını da anlamadım. Arka camı da tutmuyor bunlar.

Afedersiniz, alıntı yapmayı da beceremedim :)

Sözettiğiniz parçaları ben göremedim. Hangi parçalar acaba, arka camın alt bölümünde birşey yok bende; ya da aylar önce düşmüş :)

Kastettiğim parçanın fotoğrafını koydum. Eğer yoksa kesin düşmüştür.

FORD KUGA POWERSHIFT

• quote:

Orijinalden alıntı: PressureXY

quote:

ALINTI:
    Kuga'nın arka camının alt kenarında iki tarafta L şeklinde siyah iki lastik parça var. Bunları Ford basit seloteyple tutturmuş!! kısa bir süre sonra kopup düşüyor. En iyisi düşmeden kolarıp daha sağlam bir şeikde yapıştırmak. Gerçi ne işe yaradığını da anlamadım. Arka camı da tutmuyor bunlar.

Sözettiğiniz parçaları ben göremedim. Hangi parçalar acaba, arka camın alt bölümünde birşey yok bende; ya da aylar önce düşmüş :)

FORD KUGA POWERSHIFT

Kuga'nın öyle bir parçası yok zaten arkadaşlar, en azından benimkinde yok. Bayiden alırkende yoktu. Bu tür parçalar güvenli taşıma için fabrikada monte ediliyor diye düşünüyorum. Bayinizin size teslim etmeden önce bu parçaları temizlemesi gerekirdi, koltuk naylonları falan gibi

• quote:

quote:

ALINTI:

FORD KUGA POWERSHIFT

Kuga'nın öyle bir parçası yok zaten arkadaşlar, en azından benimkinde yok. Bayiden alırkende yoktu. Bu tür parçalar güvenli taşıma için fabrikada monte ediliyor diye düşünüyorum. Bayinizin size teslim etmeden önce bu parçaları temizlemesi gerekirdi, koltuk naylonları falan gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: taylansim

quote:

quote:

ALINTI:

FORD KUGA POWERSHIFT

Bende bu parçayı hiç görmedim.Taylansimin dediği gibi nakliyat sırasında boyle parcalar araçların çeşitli bolgelerine koruyucu olarak yapıştırılıyor,araç teslim edilmeden once sokulup temizleniyor.Bence hiç bir işlevliği yok çirkin görüntüsü dışında, söküp atabilirisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugaybek -- 3 Ekim 2011; 8:22:29 >

• MICHELIN Latitude Alpin HP kış lastiği almayı düşünüyorum arkadaşlar daha önce kullananan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnema

MICHELIN Latitude Alpin HP kış lastiği almayı düşünüyorum arkadaşlar daha önce kullananan oldu mu ?

Ben kullandım ama Mondeo da ve grand vitarada. Cok memnundum cok. Em iyilerden biridir
  • Parçayı ben de kopartıp attım :)) Demek ki insan sorunca diğerlerinden mutlaka bişeyler öğreniyor. Hakkaten neye yaradığını anlamamıştım. Sanki arka cama destek gibi düşünmüştüm ama dikkatle bakınca cama değmediğini görüp bu işe de yaramadığını anlamıştım.
  • O parçadan bende de hiç olmadı:) Bayide temizlenmesi gereken bi parça olduğuna ben de katılıyorum...
  • Hatta benim sol arka camın köşede yarısı havada bi benzer parça vardı önemsememiştim sonra baktım düşmüş. Aynı şey demek ki.
  • CR-V'de yol bilgisayarı ve gerçek tüketim arasında % 10 fark vardı,gerçek tüketim daha fazla idi,
    Captiva forumlarından okuduğuma göre fark daha fazla 8.2 lik yol bilgisayarı verisi gerçekte 11 litre çıkmış.

Kuga'da durum nedir acaba, gerçek tüketimi ölçen ve yol bilgisayarı verisiyle karşılaştıran varmı ??..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkfloyd1

CR-V'de yol bilgisayarı ve gerçek tüketim arasında % 10 fark vardı,gerçek tüketim daha fazla idi,
    Captiva forumlarından okuduğuma göre fark daha fazla 8.2 lik yol bilgisayarı verisi gerçekte 11 litre çıkmış.

Kuga'da durum nedir acaba, gerçek tüketimi ölçen ve yol bilgisayarı verisiyle karşılaştıran varmı ??..

Mondeo da ve linea da yuzde 12 fark var yol blg ve gercek tuketim arasinda. Tuketim daha fazla
  • Kendi şirketimde iki punto dizel var çocuklara ölçüm yaptırdım hatasız çıktı,
    daha önceki arabalarım olan Astra ve Golf'te kendim ölçmüştüm ( dolu depo, tekrar dolu depo ) yine hatasız çıkmıştı..

Kuga'dada ölçüm yapacağım. Eşimden arabayı alabilirsem..
  • Ankarada şehir içi ortalamam 8.2lt idi. İstanbulda, TEM ağrılıklı güzergahımda 2 ayda ortalama şehir içi tüketimim 7.2lt. Beklediğimden iyi diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Ankarada şehir içi ortalamam 8.2lt idi. İstanbulda, TEM ağrılıklı güzergahımda 2 ayda ortalama şehir içi tüketimim 7.2lt. Beklediğimden iyi diye düşünüyorum.

İyi mi?.Süper
  • quote:

aynı sorun bende de oldu kapağın tırnakları kırılmış diğeri şimdilik sağlam :) 3m in çift taraglı bantıyla yapıştırdım
  • hım resmi şimdi gördüm benim bahsettiğim kapak içte bu L şeklindeki zamazingolar bende yok .... :))
  • Ford yeni fiestasına akıllı anahtarı da eklemiş. Yeni güzel eklemeler yavaş yavaş geliyor. Bakalım kugaya ne yapacaklar?
  • ARKADAŞLAR KUGA BEKLEYEN VARMI.BANA AYIN YİRMİSİNDEN SONRA TESLİM EDECEZ DEDİLER AMA.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.