Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın arazi performansı soruluyor zaman zaman, Ankara'da oturanlar için söylüyorum. Yol yapmayı bilmeyen belediyemiz sayesinde şehirde gittiğimizi zannederken aslında arazide gittiğimizin farkındasınız değil mi? Çankaya'nın sokakları, Çukurmbarın her tarafı, aylardır Hoşdere'de hoplaya zıplaya işkence çekerek geçtiğimiz yollar aracın arazi performansını test etmemizi ve bir yandan da yetkililerin kulaklarını bol bol çınlatmamızı sağlıyor. Çetin emeçteki alt geçidin duvarlarını mermer yapıp asfaltını çukurlu tümsekli bırakıp gittiler, tebrik ediyorum belediyemizi bir kez daha. Asfalt döküp rögarları yok farzeden, 21. yüzyılda hala asfalt yol yapmayı bilmeyen bir belediyede yaşıyoruz...
  • Ankaranın yollarını bilmem ama,
    bizim köyümüz balıkesirin manyas ilçesinde bir dağ köyü,
    o kadar dağın başı ki en yakın bakkal bile 20 km uzakta.
    bu yaz baya bir test ettim aracı derelerde tepeler traktör yollarında
    bana mısın demedi hatta umduğumdan iyiydi

hatta inanmayanlara dağın başının fotoğrafları ve kuga:)

FORD KUGA POWERSHIFT
  • 2.si

FORD KUGA POWERSHIFT
  • 3.sü

FORD KUGA POWERSHIFT
  • 4.sü

FORD KUGA POWERSHIFT
  • sonuncusu ve bence en güzeli
    (resimi yüklemedi bi türlü script var diye)
    http://c1110.hizliresim.com/11/10/12/474.jpg
  • Sevgili dostum fotolar harika. Kesinlikle:)) helikopterle çıkarttırmadıysan faydalı resimler:))
  • Zor şartlarda denemedim çünkü zaten dağ taş tırmanan biri değilim ama yazın ankarada elmadağ kayak merkezinin oralara pikniğe gidelim dedik, stabilize, yol dışı toprak yol vs. vs. hiçbir noktada geçebilir miyim, kalır mıyım endişesi olmadan rahat rahat araç sürmenin keyfini yaşadım.

Evelki gün bahçeşehirin girişinde yolu su basmış, yarı göl olmuştu. Tüm aralar çekine çekine, sığ kısımdan geçmeye çalışırken ben yolumdan şaşmadan güle oynaya geçmenin keyfini yaşadım.

Bu benim için fazlasıyla yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: PressureXY

Aracın arazi performansı soruluyor zaman zaman, Ankara'da oturanlar için söylüyorum. Yol yapmayı bilmeyen belediyemiz sayesinde şehirde gittiğimizi zannederken aslında arazide gittiğimizin farkındasınız değil mi? Çankaya'nın sokakları, Çukurmbarın her tarafı, aylardır Hoşdere'de hoplaya zıplaya işkence çekerek geçtiğimiz yollar aracın arazi performansını test etmemizi ve bir yandan da yetkililerin kulaklarını bol bol çınlatmamızı sağlıyor. Çetin emeçteki alt geçidin duvarlarını mermer yapıp asfaltını çukurlu tümsekli bırakıp gittiler, tebrik ediyorum belediyemizi bir kez daha. Asfalt döküp rögarları yok farzeden, 21. yüzyılda hala asfalt yol yapmayı bilmeyen bir belediyede yaşıyoruz...

Çankayada oturmak ayrıcalıktır nedendir biliyormusunuz.Hiç bir zaman yolu kaldırımı yapılmaz,hiç bir zaman Melih GÖKÇEK buradan istediği oyu alamaz ve hiç bir zaman boru döşemeleri bitmez.Neden Çankayada bu kadar fazla suv araç olduğunu açıklıyor zaten.Suv sahipleri araçlarınıızın arazi performansınızı merak ediyorsanız sizleri Çankaya harebelerine bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

sonuncusu ve bence en güzeli
    (resimi yüklemedi bi türlü script var diye)
    http://c1110.hizliresim.com/11/10/12/474.jpg

Dostum sen Keltepe'ye çıkmışsın yahu. 26-31 temmuz tarihlerinde bende beyaz Kugamla Manyas'ta idim. Demek sen hep arazide dolaştın aşağılarda göremedim seni.
  • keltepeyi nerden biliyosun sen hocam, bizim oralardan mısın:)
  • quote:

keltepeyi nerden biliyosun sen hocam, bizim oralardan mısın:)

Sayılır, eşim Manyas'lı, siz sanırım yukarı köylerindensiniz. Rüzgar trübünlerinin kurulduğu köylerden. Tam olarak o köyleri bilmem ama genel isimleri biliyorum. Temmuz ayında yollara dökülen beyaz çakıllardan dolayı Manyas taraflarıda sizin köyün yollarını aratmıyordu. Dönüşte eski Manyas üzerinden Susurluk'a gitmeye niyetlendim ama malum tozdan dolayı vazgeçtim.
  • evet bizim köyümüz de irşadiye,
    manyas ve susurluk arası, hatta tam 2 sinin ortasında,
    yani susurluğa gitmek isteseniz bizim köyden geçmek zorundasınız, ve melanet bir turuncu toz var bizim oralarda arabanın en ince noktasına kadar işleyen:)
    burda ne iş yapıyorsunuz, nerede ikametiniz, eşiniz belki bilir, bizim manyaslıların çoğu b.paşa da yerleşiktir, hatta derneğimiz var manyaslılar kültür ve dayananışma derneği diye
  • Buyurun burdan yakın.......

Motorlu taşıtlar, içki, sigara ve cep telefonunda ÖTV artırıldı.

İçkiden sigaraya, motorlu araçlara kadar birçok üründe Özel Tüketim Vergisi arttı.

Vergi artışları bugünden itibaren geçerli olacak.

Motor hacmi 1.600 cc'yi geçmeyen otomobillerde ÖTV yüzde 37'de kaldı.

1.600- 2.000 cc arası araçlarda ÖTV yüzde 60'tan yüzde 80'e çıkartıldı.

Lüks araçlarda ÖTV oranı yüzde 84'ten yüzde 130'a yükseldi.

1.600 cc altı ve elektrikli araçlarda ÖTV artışı yapılmadı.

Cep telefonlarından alınacak ÖTV oranı yüzde 25'e çıktı.

Alkollü içkilerde maktu vergi tutarı artarken, sigarada ÖTV oranı yüzde 63'den yüzde 69'a çıktı. Buna göre, tütün içeren purolar, uçları açık purolar ve sigarilloların vergi oranları yüzde 30'dan yüzde 69'a, asgari maktu vergi tutarları ise 0.1325 liradan 0.1450 liraya çıkarıldı.

Tütün içeren sigaraların ve tütün yerine geçen maddelerden yapılmış sigaraların da vergi oranı yüzde 63'ten yüzde 69'a, asgari maktu vergi tutarı da 0.1325 liradan 0.1450 liraya yükseltildi.

• heralde 92 olan bizim kuga titx lerın fiyatı 100 ü geçer bu zamla
    napak satak mı acep
    satmaya satak da parayı alıp napıcaz, ne araba alıcaz yerine, sanki daha iyisi var bu fiyata
  • Hakkaten de satsak daha iyi ne alıcazz????? O daha iyilerin de fiyatı iyice uçar artıııkkk...
  • Arkadaşlar ford un sitesinde yeni fiyatlar açıklanmış. titanyum x paketli cam tavanlı 97,587 tl olmuş. %6 gibi yansımış normalde %12.5 olması gerek ford gerisini süspanse etmiş sanırım....

bu arada satıpta ne alsam diye düşünen arkadaşlara

"4 çeker olmasın ama hep çeksin yeter diyen lere" aşağıda ki haberi okumalarını tavsiye ederim.

2 Saatlik Tek Şarjla 1000 Km :))))))

Proton elektrikli araçları LOTUS ve Samsung şirketlerinin iş ortaklığıyla 2011 yılı itibariyle geliştirilmeye başlandı...

11.10.2011 - 11:40

Malezya üretim tesislerinde testleri tamamlanan ve pilot bölgeler seçilip devlet kurumlarında denenen iki yeni model seri Üretime geçirilme aşamasında.

Otomotiv ve elektronik sektörlerinin öncü kuruluşlarından olan LOTUS ve Samsung, Proton’ un EXORA ve SAGAmodellerine ileri düzey mühendislik uygulamaları ekleyerek elektrikli araç pazarında en uzun menzile sahip iki araç ortaya çıkarmışlardır. EXORA REEV ve SAGA EV adı verilen bu iki yeni elektrikli otomobilde alışılagelmiş hiybrid araçlardan farklı olarak 400 cc gücünde lityum iyon pilleri besleyen bir jeneratör bulunmaktadır.Otomobil hareket halindeyken bile mevcut pilleri şarj eden jeneratör aracın daha uzun menzile ulaşmasını sağlamaktadır.

PROTON SAGA EV ve PROTON EXORA REEV geleneksek bir priz üzerinden şarj edilebilir 15 kwh lityum iyon polimer pillere sahip.

SAGA EV 110 km/h maksimum hıza 12 SN içinde ulaşabiliyor.PROTON EXORA REEV ise max 140 km/h hıza çıkabiliyor.MPV sınıfındaki bir araç için oldukça iyi.

PROTON EXORA REEV MPV sınıfında full şarjla 1000km menzile sahip tek araç.Proton’ un elektrikli bu iki yeni modelinde de hızlı şarj özelliği mevcut ve hızlı şarj süreleri pazardaki diğer elektrikli araçlara göre de oldukça kısa.

Proton 2011 yılı elektrikli araç projesiyle dünyadaki öncü otomobil üreticileri arasına girmeyi başardı.Bu sektörde başı çekmeyi planlayan Proton, üretim yaptığı kendi ülkesi Malezya da şarj istasyonlarını kurma çalışmalarına da hız kattı. 2012 yılında Hindistan pazarına ilk elektrikli araç sevkiyatlarına başlamayı planlayan Proton yine 2012 yılında Türkiye pazarı içinde çalışmaları sürdürüyor.

2012 yılının 2. yarısında Proton exora modelini Türkiye pazarında satışa sunacak olan Türkiye distribütörü ulu motor yetkilileri Proton elektrikli araçları pazara sunmak için de yoğun çalışmaları sürdürdüklerini ifade ettiler.

• Yok ben kugamı satıp elektrikli proton almiiim teşekkürler.

Ben satıp daha üst bir araç almak istesem yeni BMW X3, full donanımlı 4x4 volvo XC 60 ya da param yetse BMW X6 falan isterdim

Yaani kugamı satmam da bunlardan birini almam da şu an söz konusu olamaz
  • Fiyatlar çok artmış:( Ama bir yandan herhangi 2000 motor bir sedanı en az 60-70 bin tl ile, donanımlısını 90-100bin tl ile aldığınızı düşünürsek full donanımlı 4x4 dizel otomatik vites bir SUV aracı bu fiyata alıyor olmak hiç de abartılı olmazz

Tabi tartışılması gereken dünyanın otomobile en yüksek vergiyi (haracı) alan ülkesinde yaşıyor, 15bin tl'lik aracı 25 bine, 50bin tl'lik 2000cc ve üstü aracı 80-90 bine falan alıyor olmamızdır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

evet bizim köyümüz de irşadiye,
    manyas ve susurluk arası, hatta tam 2 sinin ortasında,
    yani susurluğa gitmek isteseniz bizim köyden geçmek zorundasınız, ve melanet bir turuncu toz var bizim oralarda arabanın en ince noktasına kadar işleyen:)
    burda ne iş yapıyorsunuz, nerede ikametiniz, eşiniz belki bilir, bizim manyaslıların çoğu b.paşa da yerleşiktir, hatta derneğimiz var manyaslılar kültür ve dayananışma derneği diye

Dostum, biz Antalya'da yaşıyoruz, sanırım siz İstanbul'dasınız. Antalya'da olunca haliyle mesleğimizde turizm.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.