Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PressureXY
    Çok teşekkürker dostum. Bu numarayı aradım, çok samimi bir arkadaş çıkıyor telefona, hatta kendisi de daha yeni Kuga almış. Ancak 235/55R17 ebatta kışlık goodyear elinde yokmuş, başka bir marka önerdi. Fakat fiyatların çok değişebileceğini anlayıp kazık yemekten kurtuldum en azından.

o samimi arkadaş babam olur, öyledir Allah eksik etmesin başımızdan:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataşkale78

Arkadaşlar arabam geldi bayiye.Dün gittim baktım inceledim hala plakası çıkmadığı için alamadım.Sabırsızlıkla bekliyorum dahada sabırsızlandım .

Hayırlı olsun Allah Kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
  • quote:

Arkadaşlar arabam geldi bayiye.Dün gittim baktım inceledim hala plakası çıkmadığı için alamadım.Sabırsızlıkla bekliyorum dahada sabırsızlandım .

iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.... ne güzel bir andır şimdi bu:) kendimi hatırladım:))

Hayırlı olsun
  • Bu arada yetkili servisimde kugaya navigasyon takıyolarmış. Cyclone marka, tam oturuyor, hiçbir araca müdahale gerekmiyor dediler.

Ama... fiyat 2000tl üzerinde:( sanırım biraz daha tomtom'u kullanmaya devam edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dochollywood -- 24 Ekim 2011; 10:44:00 >
  • Teşekkür ederim iyi niyetleriniz için,herkese kazasız belasız kullanmalar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood
    Bu arada yetkili servisimde kugaya navigasyon takıyolarmış. Cyclone marka, tam oturuyor, hiçbir araca müdahale gerekmiyor dediler.
    Ama... fiyat 2000tl üzerinde:( sanırım biraz daha tomtom'u kullanmaya devam edeceğim

hocam taa geçen sene bana servis takmayı teklif etti arabayı alınca,
    cycylone değil başka bir markaydı sanırım, 1800 gibi dedi, pazarlık da yapıcaktı,
    ancak dışarıda 1400 tl ye fiyat almıştım herşey dahil(kamera takma vs), pazarlık hariç
    orjinal olmayan navigasyon sistemlerinin performansından şüphe duyduğumdan yanaşmadım
  • quote:

Güle güle kullanın
  • quote:

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
    ÖTV artısından etkilendiniz mi. Anlaştığınız fiyat üzerine başka para istediler mi ve mahsuru yoksa ne odediniz
  • quote:

Biz Kugamızı teslim aldıktan 200 metre sonra eşime şöyle demiştim "iyiki aldık muhteşem bir araba"

Aynı sözleri sizinde kullanacağınızdan hiç şüphem yok.
    Güle güle Kullanın..
  • Teşekkürler
    85600+1300
    1300 lira ötv farkı.
    İnşallah bizde aynı duyguları hissederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

quote:

Çok teşekkürker dostum. Bu numarayı aradım, çok samimi bir arkadaş çıkıyor telefona, hatta kendisi de daha yeni Kuga almış. Ancak 235/55R17 ebatta kışlık goodyear elinde yokmuş, başka bir marka önerdi. Fakat fiyatların çok değişebileceğini anlayıp kazık yemekten kurtuldum en azından.

o samimi arkadaş babam olur, öyledir Allah eksik etmesin başımızdan:)

Müşteriyle iletişimi çok güzel, kendisine bol kazançlar dilerim.
  • quote:

Müşteriyle iletişimi çok güzel, kendisine bol kazançlar dilerim.

teşekkürler, hepimize inşallah
  • quote:

Teşekkürler
    85600+1300
    1300 lira ötv farkı.
    İnşallah bizde aynı duyguları hissederiz

Sizin araç titanium artı cam tavan miydi
  • EVET
  • Cumartesi Ankara- mersin arası kullandım arabamı. 2011 mondeodan daha keyifliydi kuga. Ortalama 120 km ile 7.7 litre yaktı. Araç henüz 1500 km de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

Ankaranın yollarını bilmem ama,
    bizim köyümüz balıkesirin manyas ilçesinde bir dağ köyü,
    o kadar dağın başı ki en yakın bakkal bile 20 km uzakta.
    bu yaz baya bir test ettim aracı derelerde tepeler traktör yollarında
    bana mısın demedi hatta umduğumdan iyiydi

hatta inanmayanlara dağın başının fotoğrafları ve kuga:)

Hocam ben de aynı tepeye Toyota Avensisle çıktım bu yaz, Japon görse orlarda dolaştığımızı parasını verip arabayı geri alırdı ( susurlukluyum bu arada )

• quote:

Orijinalden alıntı: fcuneyt
    Hocam ben de aynı tepeye Toyota Avensisle çıktım bu yaz, Japon görse orlarda dolaştığımızı parasını verip arabayı geri alırdı ( susurlukluyum bu arada )

desenize forumu bastık hemşolarla
  • Ankara-Antalya-Ankara 1200 Km. yaptık, cruise kullanmadık, 100-130 arası
    sollamalarda ve yokuşlarda tam gaz (dikkatsiz kullanım) 7.6 litre..
  • gururla yine yazayım:))

İstanbul içi, otoban ağırlıklı olmakla birlikte avrupadan anadoluya, anadoludan avrupaya hergün gidiş gelişle yakıt ortalamam 7.0lt!!!!
  • Sürekli ankara şehir içinde yoğun trafikte kullanıyorum, tüketim 9.7 lt gösteriyor. Araç 6500 km'de. Herhalde sürekli arazide (ankaranın berbat yolları) kullandığım için de tüketim yüksek.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.