Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen bizimde trafik-açık yol karışık olmakla birlikte genelde 9 civarı
    arada bir gaza dokunuruz o kadar,
    o sizin 7 li rakamlar bize çok uzak valla,
    ama şehirlerarası 8 civarı oluyor, tabii basıyoruz orda da:)
  • Şehiriçinde bende hiç 7'li rakamları göremiyorum..
  • Ben şehiriçi yoğun trafikte 9' lu rakamları iyi olarak değerlendiriyorum,
    9' un parasal karşılığı km. de 34.7 kuruştur.

Captiva aynı şartlarda 12.5 yakar, Km.karşılığı 48.2 kuruştur,
    CR-V' de 12.5 yakar onun Km'si 54.1 kuruştur (benzin)

Benim araştırmalarıma göre en az yakan SUV - Crossover Kuga..
  • KUGAM bozuldu ; :(
    sabah ilk çalıştığında bir sıkıntısı yok çalışıyor ancak 10 - 15 sn sonra stop ediyordu. tekrar çalıştırıyorum yine aynı... 3 de bir sıkıntısı yok artık stop etmiyordu.. servise götürdüm bakımları yapıldı (yıllık bakım araç daha 12700 km'de) yine aynı sorun. Bu arada aracımızın güncellemesi varmış internetten onuda yaptılar sorun devam etti. aynı arızayı yaptığında dokunmayın bizi çağırın dediler. Bende öyle yaptım gelip baktılar sorun olarak aracım eğimli bir yerde burdu yüksekte bir şekilde garajda duruyordu yakıtı geri kaçırıyor yakıt filtresinin önündeki çekfalf arızalı galiba dediler. birde aracı burnu alçakta kalacak şekilde park et emin olalım sökmeden dediler. 3 gündür öyle park ediyorum galiba söyledikleri doğru. yarın tekrar servise gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trody -- 27 Ekim 2011; 10:19:53 >
  • geçmiş olsun trody,
    bende bayramda köye giderken, çok ağır trafikte uyudum öndeki megana gömdüm ama yavaştım tabii
    bizim tampon biraz çizildi yamuldu, öndeki meganın bajaj içeri gömüldü biraz

nazar değiyor bu araçlara ya, inan ben bile her sokakta yanından geçince bakakalıyorum,
    benimki bile değiyordur belki kendi aracıma
  • güzel ama nedense tutulmadı çok yok etrafda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

geçmiş olsun trody,
    bende bayramda köye giderken, çok ağır trafikte uyudum öndeki megana gömdüm ama yavaştım tabii
    bizim tampon biraz çizildi yamuldu, öndeki meganın bajaj içeri gömüldü biraz

nazar değiyor bu araçlara ya, inan ben bile her sokakta yanından geçince bakakalıyorum,
    benimki bile değiyordur belki kendi aracıma

Çok sağol sanada geçmiş olsun.. Kesinlikle haklısın hemde çok nazar değiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

güzel ama nedense tutulmadı çok yok etrafda

Bence çok da satılmasın gözler alışmasın :)) Qashqai gibi kimse bakmaz sonra. Ben bazen üç dört tane üst üste görüyorum. Eyvah diyorum :))

Trody geçmiş olsun umarım çözerler sorunu. Benim de en sevmediğim arıza türü yalnızken olan fakat servise gittiğinde çıkmayan arızalar veya servisin bulamadığı arızalardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PressureXY

quote:

Bence çok da satılmasın gözler alışmasın :)) Qashqai gibi kimse bakmaz sonra. Ben bazen üç dört tane üst üste görüyorum. Eyvah diyorum :))

Trody geçmiş olsun umarım çözerler sorunu. Benim de en sevmediğim arıza türü yalnızken olan fakat servise gittiğinde çıkmayan arızalar veya servisin bulamadığı arızalardır.

sende haklısın
  • quote:

WALLA BEN KATILMIYORUM BEN KÜÇÜK BALIKESİR MERKEZDE BİR SÜRÜ GÖRÜYORUM VE EVİN YANINDA BİLE BENİM İKİ TANE KUGA VAR(BİRİ BEYAZ DİĞERİ DUMAN GİRİ)
    KALDI Kİ TELEVİZYONDA REKLAM FALANDA YOK
  • Cengaver1 VE trody geçmiş olsun
    walla bende hep dönüp bakıyorum kuga lara ne yalan söyleyim alımlı
  • quote:

Selective 2.0TDCi 140PS PowerShift Otm. 109.710 TL + ıvırı zıvırı

Bu parayı ''Kompakt SUV '' yani '' SUV '' olmayan bir araca vermek pek akıl karı değil , araç güzel ancak bu paranın ederi olamaz bence , alanlara da saygı duyarım ...
    Zaten bu son Ötv artışından sonra da 1.6 TDCİ ' si gelmedikçe satılacağını da zannetmiyorum KUGA'nın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKARAKAYA

quote:

WALLA BEN KATILMIYORUM BEN KÜÇÜK BALIKESİR MERKEZDE BİR SÜRÜ GÖRÜYORUM VE EVİN YANINDA BİLE BENİM İKİ TANE KUGA VAR(BİRİ BEYAZ DİĞERİ DUMAN GİRİ)
    KALDI Kİ TELEVİZYONDA REKLAM FALANDA YOK

ankaradayım gidiş geliş 50 km yol her gün haftada 1 tane ya görüyorum yada görmüyorum, ankaralılar range rover daha çok kullanıyor :) galiba güya memur kenti....
  • quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

quote:

Selective 2.0TDCi 140PS PowerShift Otm. 109.710 TL + ıvırı zıvırı

Bu parayı ''Kompakt SUV '' yani '' SUV '' olmayan bir araca vermek pek akıl karı değil , araç güzel ancak bu paranın ederi olamaz bence , alanlara da saygı duyarım ...
    Zaten bu son Ötv artışından sonra da 1.6 TDCİ ' si gelmedikçe satılacağını da zannetmiyorum KUGA'nın ;)

SİZE KISMENDE OLSA KATILIYORUM.BURDA YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 69.000 BİNE ALANLAR VARDI ARACIN FİYATI SÜREKLİ ARTTI VE ÖTV ZAMMI DA CABASI.
    ŞU ANKİ FİYATI KESİNLİKLE ÇOK YÜKSEK, PİYASADA İKİNCİ ELDEDE ÇOK YÜKSEK İSTİYORLAR

• Trody ve cengaver
    Gecmis olsun.
  • çok sağolun arkadaşlar...
  • teşekkürler,
    Allah hiçbirimize kaza bela vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

teşekkürler,
    Allah hiçbirimize kaza bela vermesin

Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın herkezi.
    Arabamı aldım arkadaşlar.Nekadar doğru karar vermişiz gerçekten.
  • Trody ve Cengaver geçmiş olsun,Allah daha beterinden saklasın.
    Murataşkale hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.
    Benim şehir içi yakıt değerim 9,2-9,8 arası değişiyor.Ankara Çankayada oturunca normal olduğunu düşünüyorum.Bu yaz şehirler arası trafik kurallarına uydugumda ortalamam 6,6 idi.
  • Bu ay için kampanya dahilinde bayagi bir ugrasarak beyaz kuga titanyum panaromik cam tavanı 87000 tl ye aldım.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.