Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: technogen

Bu ay için kampanya dahilinde bayagi bir ugrasarak beyaz kuga titanyum panaromik cam tavanı 87000 tl ye aldım.

Hayirli ugurlu olsun. Ne kadar dogru karar verdiginizi ilk gun anlayacaksiniz. Ne zaman teslim aliyorsunuz. 2012 degilmi
  • Murataskale. Hayirli ugurlu olsun. Beklediginize degmistir umarim
  • quote:

Bu ay için kampanya dahilinde bayagi bir ugrasarak beyaz kuga titanyum panaromik cam tavanı 87000 tl ye aldım.

Hayırlı olsun. Bu fiyata titanium x paketi dahil mi?
  • Teşekkür ederim. 2012 ancak x paket değil. Zam gelmeden hazırda olanı aldım.
  • quote:

Teşekkür ederim. 2012 ancak x paket değil. Zam gelmeden hazırda olanı aldım.

Zam gelmeden once ne zaman aldiniz.
  • ÖTV zammına yakalandım ancak su anda Ford %5.5 subvanse ediyor. Bayide satmak için karından kıstı. Bu sekilde alabildim. Tahmin ediyorum. 1 Kasım'dan itibaren % 8-10 civarı bir artış bekleniyor ki diğer markalarda bu sekilde yapmaya başladı. Bu arada kuga yi tercih etmenin sebebim 1 hafta kullanmam ve aracı bu süre zarfında tanımam oldu. İx35 o de 1-2 gün kullandım ama kuga çok farklı geldi. Aktif Vw kullanıcısı olduğumdan tiguan ile kıyasladım. Ancak bı fiyata tiguan 2.0 almanız mümkün değil hadi onu geçtim. Siparis dahi almiyorlar. Kuga dış görünüm olarak hepsinden 1 gömlek üstün. Ama iç dizaynı artık yenilemesi elzem duruyor. 1.5 yıl içerisinde makyajlanması muhtemel. Tasarım yeni modellerinde olan konsepte kayacak ki bu konsept (focus) çok güzel duruyor. Tercihimde ikinci husus tuketimi. K.maras sehir icinde 8.9 un üzerine çıkmadım. Ki emin olun trafik, coğrafi koşullar ve kısa mesafe sürüş nedeni ile 1.6 tdi polo aracın dahi 8 lt civarı yakmaktadir. Uzun yol tecrübemde kuga 120-150 arası hızlarda 8.2 lt civarı idi. Araç kiralık ve 50000 km de idi. Satıcı 90-120 bandında 5.7 lt olduğunu soylemekte tabi alınca detaylı deneyeceğim. Sonucları bu platformdan paylaşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de aracımı dün teslim aldım.

Titanium X, cam tavan.

Beklentilerimin üstünde bir kalitesi var ve araç hakikaten çok rahat.
  • Yeni araçlarınızı iyi günlerde kazasız kullanmanız dileğiyle.

Sevgili dostlarıma yaptıkları kazalar için çok geçmiş olsun diyorum:( Cana gelmesin önemli olan o!

Kuganın çok pahalı bir araç haline geldiği doğrudur. Ancak! piyasadaki diğer SUV' ları kıyaslar, kaliteli bir sedanın fiyatını da değerlendirirsek grubunda hala çok iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum
  • bence de araç fiyatı geçekten pahalandı,
    ben 75 e almıştım, hatta 72 ye alan arkadaşlar vardı benden önce.
    Ama bize pahalı geliyor, gerçekte o zamanki fiyatı hesaplıydı,
    tiguanın dizeli 90-100 e gidiyordu o zaman da, ki tiguan kuganın yanında tipsiz ve ufak geliyor bana

şimdiki fiyatlar, bizdeki x paketi ve cam tavan eklenince baya oluyor

Renk
    Buz Beyazı

Döşeme
    Siyah Parçalı Deri

Opsiyonlar
    Panoramik Cam Tavan
    Titanium X Paketi

Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı
    105.370 TL
    Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili)
    99.660 TL
    Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin)
    97.585 TL

yani listesi bile 105 bin olmuş, gerçekten çok artış var
    ancak bu klasmandaki araçların fiyatlarına bakınca artış yine yakın
    ben 75 e alınca, selective kuga 81 bindi, hyundai style plus olanı 88 bin di,
    şimdi kuga selective 103 bin, hyundai 105 bin.

ne bilim daha iyi bi aracı daha hesaplı bulucak olsak satalım aracımızı, para da kazanalım,
    hem de arabamız daha iyi olsun ama yok,
    var mı sizce f/p ortalamasına göre?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

bence de araç fiyatı geçekten pahalandı,
    ben 75 e almıştım, hatta 72 ye alan arkadaşlar vardı benden önce.
    Ama bize pahalı geliyor, gerçekte o zamanki fiyatı hesaplıydı,
    tiguanın dizeli 90-100 e gidiyordu o zaman da, ki tiguan kuganın yanında tipsiz ve ufak geliyor bana

şimdiki fiyatlar, bizdeki x paketi ve cam tavan eklenince baya oluyor

Renk
    Buz Beyazı

Döşeme
    Siyah Parçalı Deri

Opsiyonlar
    Panoramik Cam Tavan
    Titanium X Paketi

Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı
    105.370 TL
    Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili)
    99.660 TL
    Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin)
    97.585 TL

yani listesi bile 105 bin olmuş, gerçekten çok artış var
    ancak bu klasmandaki araçların fiyatlarına bakınca artış yine yakın
    ben 75 e alınca, selective kuga 81 bindi, hyundai style plus olanı 88 bin di,
    şimdi kuga selective 103 bin, hyundai 105 bin.

ne bilim daha iyi bi aracı daha hesaplı bulucak olsak satalım aracımızı, para da kazanalım,
    hem de arabamız daha iyi olsun ama yok,
    var mı sizce f/p ortalamasına göre?

Katılıyorum, Tiguan'ın hiç de kendine özgü bir görüntüsü yok, biraz irice bir Golf şeklinde bir görüntüsü var, hiç bir özelliği yok. Hatta uzaktan gördüğünüzde "bu Golf mü Tiguan mı" bile diyebilirsiniz.

• quote:

ÖTV zammına yakalandım ancak su anda Ford %5.5 subvanse ediyor. Bayide satmak için karından kıstı. Bu sekilde alabildim. Tahmin ediyorum. 1 Kasım'dan itibaren % 8-10 civarı bir artış bekleniyor ki diğer markalarda bu sekilde yapmaya başladı. Bu arada kuga yi tercih etmenin sebebim 1 hafta kullanmam ve aracı bu süre zarfında tanımam oldu. İx35 o de 1-2 gün kullandım ama kuga çok farklı geldi. Aktif Vw kullanıcısı olduğumdan tiguan ile kıyasladım. Ancak bı fiyata tiguan 2.0 almanız mümkün değil hadi onu geçtim. Siparis dahi almiyorlar. Kuga dış görünüm olarak hepsinden 1 gömlek üstün. Ama iç dizaynı artık yenilemesi elzem duruyor. 1.5 yıl içerisinde makyajlanması muhtemel. Tasarım yeni modellerinde olan konsepte kayacak ki bu konsept (focus) çok güzel duruyor. Tercihimde ikinci husus tuketimi. K.maras sehir icinde 8.9 un üzerine çıkmadım. Ki emin olun trafik, coğrafi koşullar ve kısa mesafe sürüş nedeni ile 1.6 tdi polo aracın dahi 8 lt civarı yakmaktadir. Uzun yol tecrübemde kuga 120-150 arası hızlarda 8.2 lt civarı idi. Araç kiralık ve 50000 km de idi. Satıcı 90-120 bandında 5.7 lt olduğunu soylemekte tabi alınca detaylı deneyeceğim. Sonucları bu platformdan paylaşacağım.

Arkadaşlar lütfen mantıklı olalım, 2.0 litre powershift, 1670 kg. bir Suv - Crossover'dan bahsediyoruz, 90 - 120 aralığındada olsa 5.7 olabilirmi,
    bunun üzerine 2 litre daha koyun 7.7 civarında yakıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: pinkfloyd1

quote:

ÖTV zammına yakalandım ancak su anda Ford %5.5 subvanse ediyor. Bayide satmak için karından kıstı. Bu sekilde alabildim. Tahmin ediyorum. 1 Kasım'dan itibaren % 8-10 civarı bir artış bekleniyor ki diğer markalarda bu sekilde yapmaya başladı. Bu arada kuga yi tercih etmenin sebebim 1 hafta kullanmam ve aracı bu süre zarfında tanımam oldu. İx35 o de 1-2 gün kullandım ama kuga çok farklı geldi. Aktif Vw kullanıcısı olduğumdan tiguan ile kıyasladım. Ancak bı fiyata tiguan 2.0 almanız mümkün değil hadi onu geçtim. Siparis dahi almiyorlar. Kuga dış görünüm olarak hepsinden 1 gömlek üstün. Ama iç dizaynı artık yenilemesi elzem duruyor. 1.5 yıl içerisinde makyajlanması muhtemel. Tasarım yeni modellerinde olan konsepte kayacak ki bu konsept (focus) çok güzel duruyor. Tercihimde ikinci husus tuketimi. K.maras sehir icinde 8.9 un üzerine çıkmadım. Ki emin olun trafik, coğrafi koşullar ve kısa mesafe sürüş nedeni ile 1.6 tdi polo aracın dahi 8 lt civarı yakmaktadir. Uzun yol tecrübemde kuga 120-150 arası hızlarda 8.2 lt civarı idi. Araç kiralık ve 50000 km de idi. Satıcı 90-120 bandında 5.7 lt olduğunu soylemekte tabi alınca detaylı deneyeceğim. Sonucları bu platformdan paylaşacağım.

Arkadaşlar lütfen mantıklı olalım, 2.0 litre powershift, 1670 kg. bir Suv - Crossover'dan bahsediyoruz, 90 - 120 aralığındada olsa 5.7 olabilirmi,
    bunun üzerine 2 litre daha koyun 7.7 civarında yakıyor..

Bu yaz 90-120 arası 6,6 lt yaktım.

• Valla ben otoban dışı, cruise kullanmadan 7.5 in altına inmedim,
    "aman arabam az yaksın" diyede bir çaba göstermedim.
    Kuga' mın keyfini çıkararak kullandım..
  • Aracın bence en olumsuz yanı, o saçma sapan çevirilmiş kullanma kılavuzu. Kesinlikle birşey anlamak
    mümkün değil. Şimdi fellik fellik İngilizcesini arıyorum.

Aracı kilitlemeyle ilgili bir sorum var.. Bir kere basıyorum, kilitlenmiş gibi yapıyor ama ışıklar yanıp
    sönmüyor, ikinci defa basarsam bu oluyor. Sanırım double locking falan gibi birşeyler var.. Bu kilitleme
    konusunu detaylıca anlatırsa biri çok sevaba girer.
  • ilk defa basınca kitliyor normal
    2. bastığınızda çift kilitleme yapıyor, hırsız kilidi dedikleri şey
    ayrıca kitleme tuşuna uzun basarsanız tüm camları kapatıyor
    açma tuşuna uzun basarsanız tüm camları açıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrimS

Aracın bence en olumsuz yanı, o saçma sapan çevirilmiş kullanma kılavuzu. Kesinlikle birşey anlamak
    mümkün değil. Şimdi fellik fellik İngilizcesini arıyorum.

Aracı kilitlemeyle ilgili bir sorum var.. Bir kere basıyorum, kilitlenmiş gibi yapıyor ama ışıklar yanıp
    sönmüyor, ikinci defa basarsam bu oluyor. Sanırım double locking falan gibi birşeyler var.. Bu kilitleme
    konusunu detaylıca anlatırsa biri çok sevaba girer.

Ben İngilizce kullanım kılavuzuun internetten bulup indirmiştim. 30 küsür MB'lık bir pdf dosyası.
  • Kilitle ilgili açıklama için teşekkürler. Herhalde en mantıklısı devamlı çift kilit yapmak. Peki bu arabalarda alarm var mı?

İngilizce pdf doyasını bir türlü bulamadım. mail atma şansınız var mı?
  • Araçlarını yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
    Ben bişi soracağım bu arada Kuga'da yüksek hızlarda 120 - 130 km hızlar ve üstünde bir rüzgar sesi varmı? Benim ön cam çatlamıştı değiştirildi. sanki söz ettiğim hızlarda bir rüzgar sesi alıyorum. önceden varmıydı hatırlamıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. Kazasız sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trody

Araçlarını yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
    Ben bişi soracağım bu arada Kuga'da yüksek hızlarda 120 - 130 km hızlar ve üstünde bir rüzgar sesi varmı? Benim ön cam çatlamıştı değiştirildi. sanki söz ettiğim hızlarda bir rüzgar sesi alıyorum. önceden varmıydı hatırlamıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. Kazasız sürüşler.

Arac 120-130 km surate ulastiginda bir miktar ruzgar sesi geliyor. Cok rahatsiz edici bir Ses degil AMA binek araclara alisik olanlar icin ilk basta rahatsizlik verebilir. Fakat arac bir suv oldugu icin gayet normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrimS

Kilitle ilgili açıklama için teşekkürler. Herhalde en mantıklısı devamlı çift kilit yapmak. Peki bu arabalarda alarm var mı?

İngilizce pdf doyasını bir türlü bulamadım. mail atma şansınız var mı?

http://www.fordmanuals.org/page-3047.html

Bu adreste İngilizce kullanım kılavuzunun on-line sürümü var. PDF formatı da indirmiştim ama şu an diğer bilgisayarımda.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.