Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler adres için, bunu ben de bulmuştum ancak indirilemiyor dediğin gibi.
  • Daha önce de yazmıştım istanbulda şehir içi ama TEM otoyolu ağırlıklı kullanımımda ortalama tüketimim 6.9 - 7.0 lt arası!!!!!!!

Araç 130 ve üzerine çıktığında bir miktar ses alıyor ama benim fikrim rüzgar değil yol - lastik sesi aldığı yönünde. Çünkü çok düzgün yollarda bu sesi çok az duyuyorum...

Şu far altı led olayına takıldım. Bir kugaya yapılacak en güzel şey şık bir navigasyon ile far altı ledlerdirrr. İstanbulda led takan aklı başında bir yer bilen varsa lütfen paylaşsssıınnnn:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: prizmax

quote:

Orijinalden alıntı: trody

Araçlarını yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
    Ben bişi soracağım bu arada Kuga'da yüksek hızlarda 120 - 130 km hızlar ve üstünde bir rüzgar sesi varmı? Benim ön cam çatlamıştı değiştirildi. sanki söz ettiğim hızlarda bir rüzgar sesi alıyorum. önceden varmıydı hatırlamıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. Kazasız sürüşler.

Arac 120-130 km surate ulastiginda bir miktar ruzgar sesi geliyor. Cok rahatsiz edici bir Ses degil AMA binek araclara alisik olanlar icin ilk basta rahatsizlik verebilir. Fakat arac bir suv oldugu icin gayet normal

Rüzgar sesi bende yok

• quote:

Orijinalden alıntı: PressureXY

quote:

Orijinalden alıntı: prizmax

quote:

Orijinalden alıntı: trody

Araçlarını yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
    Ben bişi soracağım bu arada Kuga'da yüksek hızlarda 120 - 130 km hızlar ve üstünde bir rüzgar sesi varmı? Benim ön cam çatlamıştı değiştirildi. sanki söz ettiğim hızlarda bir rüzgar sesi alıyorum. önceden varmıydı hatırlamıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. Kazasız sürüşler.

Arac 120-130 km surate ulastiginda bir miktar ruzgar sesi geliyor. Cok rahatsiz edici bir Ses degil AMA binek araclara alisik olanlar icin ilk basta rahatsizlik verebilir. Fakat arac bir suv oldugu icin gayet normal

Rüzgar sesi bende yok

Rüzgar sesi bende 170-180 de başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Daha önce de yazmıştım istanbulda şehir içi ama TEM otoyolu ağırlıklı kullanımımda ortalama tüketimim 6.9 - 7.0 lt arası!!!!!!!

Araç 130 ve üzerine çıktığında bir miktar ses alıyor ama benim fikrim rüzgar değil yol - lastik sesi aldığı yönünde. Çünkü çok düzgün yollarda bu sesi çok az duyuyorum...

Şu far altı led olayına takıldım. Bir kugaya yapılacak en güzel şey şık bir navigasyon ile far altı ledlerdirrr. İstanbulda led takan aklı başında bir yer bilen varsa lütfen paylaşsssıınnnn:)))

Bence sizin yol bilgisayarı hatalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrimS

Teşekkürler adres için, bunu ben de bulmuştum ancak indirilemiyor dediğin gibi.

http://www.scribd.com/doc/62408463/Kuga-Owners-Handbook

facebook hesabınız varsa indirebiliyorsunuz..
  • İngilizce Kullanma kılavuzunu bu adrese de ben yükledim:

http://hotfile.com/dl/133877331/16d80ea/Ford_Kuga_User_Manual_(CG3542en)_01-2009.pdf.html
  • quote:

İngilizce Kullanma kılavuzunu bu adrese de ben yükledim:

http://hotfile.com/dl/133877331/16d80ea/Ford_Kuga_User_Manual_(CG3542en)_01-2009.pdf.html

Bu 2009 kılavuzu. 2010 da vardı nette adresini bulamıyorum şimdi.

Bu arada Kuga ile beraber verilen basılı yalan yanlış türkçe kılavuzun pdf formatlı farklı sürümünü buldum, ingilizce kılavuzun tam ve doğru çevirisi gibi duruyor. Karşılaştıracağım, doğru çevrilmiş ise bu ingilizce kılavuza gerek kalmaz. örneğin yakıt deposu hacmi bu sürümde doğru (65 litre.) belirtilmiş.

• Vallaa yol bilgisayarımı birkaç kez sıfırlamıştım bile aylaar önce...

Depoyu dolduruyorum, 850km civarı yol gider diye çıkıyo, kullanımı sonunda 780 civarı yok gitmiş görünüyorum. Gittiğim mesafeye vuruyorum küçük sapmayla doğrru???

Sevgili omnimanyak dostum ( ya özür dilerim seçtiğin nick name ile hitap edince sıkntı duyuyorum) bu kılavuzun kontrol ettiğinde bizimle paylaşırsan harika bir iş çıkarmış olacaksın. Teşekkürler, şimdiden elimne sağlık
  • Ford'un resmi sitesinde pdf formatında türkçesi mevcut, gördüğüm kadarıyla bilgilerde doğru. Dikkat edilmesi gereken konu tüm Avrupa için üretilen Kugalar ve bütün modeller için.( Örneğin kuga da alarm olduğu fikrine kapılabilirsiniz veya anahtarsız giriş sistemi olduğuna.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkfloyd1

quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Daha önce de yazmıştım istanbulda şehir içi ama TEM otoyolu ağırlıklı kullanımımda ortalama tüketimim 6.9 - 7.0 lt arası!!!!!!!

Bence sizin yol bilgisayarı hatalı

valla bende bi ara dikkatli kullanayım bakalım ne yakacak dedim ve gayet sakin kullandım. göstergede şehiriçi 7.7 yi gördüm hatta inanamadım resmini çektim. :)) hala cep tlf numda kayıtlı inanmayanlar için yükleyebilirim. Bu 7.7 tam bir şehir içi trafiğidir dur kalkların yoğun olduğu bir şehir içi trafik.

• şehir içi dikkat ederek kullanınca 7.5-8.0 arası rakamlar görülüyor,
    ancak araç kullanmanın zevki olmuyor diye varsın 1-2 litre fazla yaksın diyoruz
  • Bende genelde tüketim konusunda dikkatsizimdir, daha doğrusu kullanımını son derece zevkli bulduğum Kuga'mın keyfini çıkarmaya çalışarak kullanmayı tercih ederim.

Otoban hariç uzun yol tüketimim genellikle 7.4 - 7.7 civarı,
    yokuşu bol Ankara - Çankaya ve sıkışık trafikte 8.5 - 8.8 civarı..
  • Tüketim önemsiz,
    ben bütün forum arkadaşlarıma sevdikleriyle beraber mutlu, huzurlu, kazasız - belasız trafikler diliyorum..
  • Aynı fikirdeyim:) Kazasız, keyifli sürüşler dilerimm
  • Silecekler nasıl kaldırılıyor bilen var mı? Benzincide falan her camı silmeye çalışan silecekleri kaldırmaya çalışıyor, sağdaki silecek kaputu ciziyor, diğeri zaten hiç kalkmıyor.
  • quote:

Silecekler nasıl kaldırılıyor bilen var mı? Benzincide falan her camı silmeye çalışan silecekleri kaldırmaya çalışıyor, sağdaki silecek kaputu ciziyor, diğeri zaten hiç kalkmıyor.

kaputu kaldırdıktan sonra kalkıyor silecekler diye hatırlıyorum
  • Bu benim arabayı almadan önce, fuarda çektiğim bir foto,

bu araçta body kit var ama, far altında da led varmış, yeni dikkatimi çekti.
    Yani aslında piyasada yeni bir parça değil demek ki,
    ilginç hala bizde olmaması

• quote:

Silecekler nasıl kaldırılıyor bilen var mı? Benzincide falan her camı silmeye çalışan silecekleri kaldırmaya çalışıyor, sağdaki silecek kaputu ciziyor, diğeri zaten hiç kalkmıyor.

1. Kontağı açınız.
    2. Silecek kolunu A konumuna getiriniz
    ve silecek lastikleri servis konumuna
    ulaşır ulaşmaz kontağı kapatınız.

Kitapçıkta aynen böyle yazıyor. Servis konumu olarak sileceklerin tam camın ortasına gelip durmasını kast ediyor. "A" Konumu ise silecek kolunun en aşağıda olması sanırım. Ben denemedim, denedikten sonra başarırsanız haber verin ki bizde öğrenmiş olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnimanyak

quote:

Orijinalden alıntı: EvrimS

Teşekkürler adres için, bunu ben de bulmuştum ancak indirilemiyor dediğin gibi.

http://www.scribd.com/doc/62408463/Kuga-Owners-Handbook

facebook hesabınız varsa indirebiliyorsunuz..

Ödeme yapmanızı istiyor. facebook hesabım da var ancak indiremedim. Ama sanırım benimkinin aynısı zaten?

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.