Şimdi Ara

FORD KUGA VW TIGUAN HANGİ OTOMATİK 2013 DAHA İYİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
28.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tip olarak kuga derim ben :) tiguan çok küçük
  • Tabi ki Kuga . Tiguan'ı bir türlü sevemedim. Özellikle iç mekanını . Eski Kuga olsa bile onu seçerdim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

QQ 1.6 DCİ 130 HP EDC PLATİNİUM 75 BİN TL :)

diğerlerinden çok daha doludur en azından full deri döşeme, ısıtmalı koltuklar, bose ses sistemi , xenon far, multimedya&navigasyon , geri görüş kamerası vs...
  • Titanium paket 71.000 e geliyormuş. İçindeki donanımlar ne acaba.ona göre seçilebilir KUGA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Titanium paket 71.000 e geliyormuş. İçindeki donanımlar ne acaba.ona göre seçilebilir KUGA.

Bende bu gün aradım Ford bayisini şubat sonu itibari ile gelecek dediler ford kuga 2013 1.6 ecoboost 180 hp. benzili otomatik 66.000 standart (+ donalımlısı da yükselir haliyle ) fiyatlı dediler,vw tiguan için aradım Tiguan 1.4 TSI 150 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Sport&Style 80 000 tl dediler.
    kısmet bakalım ay sonu gelsinde 2 sinede bakacağım.
  • titanium 180hp powershift sanzimanli 71000TL, trend x versiyonu da 65000TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuga
  • avensis42 hocam suv bakıyordu.

Bi ona danışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

titanium 180hp powershift sanzimanli 71000TL, trend x versiyonu da 65000TL

Otomatik oldukları da göz önüne alınırsa fiyatlar gayet uygun geldi bana.

Ben daha pahalı bekliyordum.
  • yukarıda yazıldığı gibi 65.000 den girerse otomatik kuga şu an 63.000 TL istenen manuel sportage gümler gibi
  • Fiyatlar böyle olursa Tiguan da gümler.
  • fiyatlar için bende görüştüm ve aynen böyle. ağzına kadar dolu selective, sunroof ve navigasyon ile 80.000 tl ye geliyor ki bence bu motor bu konfigürasyon için gayet iyi. ben de tiguan almak üzereydim ve konu açmıştım ancak sırf bu aracı beklemeye başladım. ikinci el 2011 2012 full tiguanlar 60bin tl civarında ancak sıfır ve otomatik bir araç için bu rakamlara da çıkmaya değer. şu anda tek soru işareti ne kadar yakıyor? fabrika verileri vs. nette var ancak reel kullanıcı yorumlarına bakmak gerekiyor.
  • quote:

Hocam benim bildigim ps degil cvt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

quote:

Hocam benim bildigim ps degil cvt.

CVT değil de klasik tork konvertörlü şanzımanmış :(
  • Arkadaşlar Yeni Kuga'nin 1.6 otomatik şanzimanli motoru LPG'ye uyumlu mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

fiyatlar için bende görüştüm ve aynen böyle. ağzına kadar dolu selective, sunroof ve navigasyon ile 80.000 tl ye geliyor ki bence bu motor bu konfigürasyon için gayet iyi. ben de tiguan almak üzereydim ve konu açmıştım ancak sırf bu aracı beklemeye başladım. ikinci el 2011 2012 full tiguanlar 60bin tl civarında ancak sıfır ve otomatik bir araç için bu rakamlara da çıkmaya değer. şu anda tek soru işareti ne kadar yakıyor? fabrika verileri vs. nette var ancak reel kullanıcı yorumlarına bakmak gerekiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=-_3krAzftoc

sehirici 11.7 litre(15km 42dk) sehirdisi 7 litre(38km 37dk) yakmis

• quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

quote:

Orijinalden alıntı: gekren

fiyatlar için bende görüştüm ve aynen böyle. ağzına kadar dolu selective, sunroof ve navigasyon ile 80.000 tl ye geliyor ki bence bu motor bu konfigürasyon için gayet iyi. ben de tiguan almak üzereydim ve konu açmıştım ancak sırf bu aracı beklemeye başladım. ikinci el 2011 2012 full tiguanlar 60bin tl civarında ancak sıfır ve otomatik bir araç için bu rakamlara da çıkmaya değer. şu anda tek soru işareti ne kadar yakıyor? fabrika verileri vs. nette var ancak reel kullanıcı yorumlarına bakmak gerekiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=-_3krAzftoc

sehirici 11.7 litre(15km 42dk) sehirdisi 7 litre(38km 37dk) yakmis

Herhalde şhir içinden kasıt bayağı trafikli bir yol testi olmuş. Bir nevi istanbul trafiği.

• Tabi ki KUGA, dizayn olarak çok daha başarılı.
  • Muazzam DSG şanzımanı ile hiç kuşkusuz Tiguan
  • Klasik yani kugadaki tip şanzımanlı fiesta denk geldi dikkat ediyorum şu an araç dururken bile 1 2 lt tüketim gösteriyor. Rent a car aracı ortalaması 8,5 lt. Kuga rahat 11 12 şehiriçi yakar gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.