Şimdi Ara

FORD KUGA VW TIGUAN HANGİ OTOMATİK 2013 DAHA İYİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
28.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford kuga nın geliş tarihi belli mi acaba bende vw tiguan düşünüyordum ama fiyatı çok yüksek ,ford du bekliyelim bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

Klasik yani kugadaki tip şanzımanlı fiesta denk geldi dikkat ediyorum şu an araç dururken bile 1 2 lt tüketim gösteriyor. Rent a car aracı ortalaması 8,5 lt. Kuga rahat 11 12 şehiriçi yakar gibi.

Kuga'da SelectShift şanzıman var. Fiesta'daki ile aynı değil.

Her tork konvertörlü şanzıman aynı olmuyor. ZF de tork konvertörlü mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Klasik yani kugadaki tip şanzımanlı fiesta denk geldi dikkat ediyorum şu an araç dururken bile 1 2 lt tüketim gösteriyor. Rent a car aracı ortalaması 8,5 lt. Kuga rahat 11 12 şehiriçi yakar gibi.

daha mı iyi demeliyiz bu durumda kuga? şanzıman çeşitleri konusunda bilgim sınırlı maalesef.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

daha mı iyi demeliyiz bu durumda kuga? şanzıman çeşitleri konusunda bilgim sınırlı maalesef.

SelectShift Avrupa ve TR pazarı için yeni bir şanzıman, ABD'de bi süredir var.

Emin değilim ama Kuga'daki SelectShift manuele göre tüketimi çok arttıran bir şanzıman değil sanırım.

Kuga'da karşılaştırma için herşeyi aynı olan manuel ve SelectShift seçenek yok. Manuel 150hp önden çekiş, SelectShift ise 180hp ve 4 çeker.

Ama ABD'de şu an satılan Fusion'da (yeni gelecek olan Mondeo) 1.6L Ecoboost 180hp manuel ve SelectShift seçenekleri mevcut ve aralarındaki tüketim farkı çok az.

• Kuga bu sefer tiguanı zorlar satışlarda.Tasarımı iç ve dış şık bir araç.
  • Ford Kuga Full olanı Bursa bayisine gelmiş test aracı olarak ve fiyatı 85 bin tl. miş fiyatı.
  • aracin video ve resimlerinde konsol,gostergeler ve parcali deri koltuk gibi noktalari cok begenmemistim
    fakat canli gordugumde begendim ,fotolardaki gibi degil,daha elit duruyor,
    ayrıca aracin dis gorunusu de canli olarak daha hos gorunuyor

bazı araclar resimde iyi gorunur canli gordugunuzde cok begenmezsiniz bu ise tam tersi geldi bana

araca kesinlikle Sony sistemi sart , ic mekan birkac gomlek iyilesiyor
  • Bence de Kuga...Ancak kuganın oturma pozisyonu eski kasasına göre daha alçak muhtemelen.
  • her turlu tiguan derim
  • Arkadaşlar ben tiguan crom editıon dsg sipariş vermiştim nisanın ilk haftası gelecek.
    Bugün ford kugaya baktım içi ve dışı tiguandan daha güzel geldi bana.
    Her ikisininde fiyatı aynı fordun donanımı daha çok fazla selectiv tekno paket sanruflu nevigasyon,geri görüş kamera ne ararsanız hepsi var yok yok.
    Sizce hangi aracı almalıyım ford mayısta gelecek,bir türlü karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.
  • kuga yada tiguan farketmez hangisini alırsan al sonuçta benzinli araba ve lpg dönüşümüne uyumsuz motorları var. o arabanın yakıtı birçok kişiyi üzdüğünden alıp satıyorlar. çok kişi kia sportage beğenip alıyor sonrasında ise benzin tüketimi yüksek geliyor satıyor. benzin işine dikkat et ona göre al.
  • Ben ararcı h sınıfı ehliyetimle ötv,den muaf olarak alacağım.Bu yüzden illaki otamatik olması lazım sportaj,ın 1.6 otamatiği yok olsa ya sportaj yada asx ikisinden birini alırdım.Çaresiz ya tiguan yada ford kuga alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sincekara

Arkadaşlar ben tiguan crom editıon dsg sipariş vermiştim nisanın ilk haftası gelecek.
    Her ikisininde fiyatı aynı fordun donanımı daha çok fazla selectiv tekno paket sanruflu nevigasyon,geri görüş kamera ne ararsanız hepsi var yok yok.
    Sizce hangi aracı almalıyım ford mayısta gelecek,bir türlü karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

Kuga tiguandan sürüş dinamikleri olarak çok daha iyi bir araç, ayrıca 4x4 ve tiguan 1-1.5 sene içinde kasa değiştirecek.

Kesinlikle kuga almalısınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

Arkadaşlar ben tiguan crom editıon dsg sipariş vermiştim nisanın ilk haftası gelecek.

Kuga tiguandan sürüş dinamikleri olarak çok daha iyi bir araç, ayrıca 4x4 ve tiguan 1-1.5 sene içinde kasa değiştirecek.

Kesinlikle kuga almalısınız...

Bizim forum işin bu yönuyle pek ilgilenmez ama araç ayrıca İsveçli Haldex üretimi 4. jenerasyon AWD sistemi kullanılıyormuş ve bunun piyasadaki Subaru'ya en yakın sistem olduğu söyleniyor. Aracın buyuyen boyutları da cabası, şu andaki fiyat performans oranı çok iyi görunuyor.

• İçi boş yorumlar nedense hep vosvos yanlılarından gelmiş

yorumlara bak sen

hertürlü tiguan

tabiki tiguan

ford öncelikle tam otomatik ve 4x4 aktarma kullanmış bu bile başlı başına tercih sebebi.
  • Arkadaşlar seçimimi yaptım tiguan için verdmiş olduğum cüzi bir kapora vardı onu yakıp,
    Ford kuga siparişi verecem lakin mayısı bekleyecez sabredecez artık.
    Değerli görüşleriniz için çok teşekkürler İNŞAALLAH aracımı teslim alınca yorumlarımıda yazarım.
  • quote:

Arkadaşlar seçimimi yaptım tiguan için verdmiş olduğum cüzi bir kapora vardı onu yakıp,
    Değerli görüşleriniz için çok teşekkürler İNŞAALLAH aracımı teslim alınca yorumlarımıda yazarım.

Yazık etmişsin, umarım pişman olmazsın, kazasız sürüşler...
  • quote:

Arkadaşlar seçimimi yaptım tiguan için verdmiş olduğum cüzi bir kapora vardı onu yakıp,

Hayırlı olsun doğru karar bende verdim siparişi Mayıs'ta geliyor. Titanium navi paket 1.6 ecoboost...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayirli olur umarim. Bence de dogru bir tercih yapmissiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magmatic

quote:

Hayırlı olsun doğru karar bende verdim siparişi Mayıs'ta geliyor. Titanium navi paket 1.6 ecoboost...

Titanium navi paket 1.6 ecoboost opak beyaz renk ısparta mecikoğulları bayide mevcut.
    Ben selectiv tekno paketli alacağımdan mayısı beklemek mecburiyetindeyim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.