Şimdi Ara

ford mondeo 1.6 ecoboost mu opel insignia 1.6 t mi passat 1.4 tsi mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben yeni bir mondeo sahibi olarak söyleyebilirim ki hem yol tutuş hem prestij hemde o performansa göre ekonomi diyorsan mondeo al bence güncel kasanın gözükmesi demiş bazı arkadaşlar yeni kasa herkesin beğenip beğenmiyeceği tartışılır ayrıca artık oturmuş bi kasa olmasıda bence avantaj çünkü sorunları en aza indirilmiş.
    eğer benim geniş bi arabam olsun diyorsan bi defa insigniayı ele ama ben sportif dizaynda bi araba istiyorum diyorsan insignia düşünülebilir ayrıca bana göre artık insignianında yüzü eskidi ayrıca mondeoya kütük gibi görüntüsü var diyorlar ama makyajdan sonra gayet sportif bi duruşa kavuştu hatta kasa bile değiştirdi diyebiliriz eğer arabalara yakından bakmadıysanız bi bakmanızı tavsiye ederim
    aslında passat ikinci elde değer kaybettirmiyor gibi gözüksede aslında o parayı baştan fazlasıyla alıyorlar bence passat istediği fiyata göre donanımları yetersiz.
    bunlar benim görüşlerim eğer araçla ilgili bişey sormak istersen sorabilirsin
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: canmert2005

quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

.sadece insignia ya lpg takabilirsin bu da var.

bilidiğim kadarı ile 1.6 t ye takılmıyor

Yanlış biliyorsunuz:) Takılıyor özel bi kiti vardı arkadaşım taktırdı gayet memnun.Passata bindim insignia kullandım.2 si arasında tercihim spor görunusu performans iç tasarım guzelliği olarak insignia olurdu.(mondeo fikrim yok)
  • o nasıl iş yaa
    passat trend mondeo titanyum x
  • mondeo,
  • tereddütsüz mondeo
  • Mondeo doğru seçim olur.

http://imgur.com/kFeI0,VKUd2

Aracı oto fuarda inceledim, gayet kaliteli. Sony ses sistemi kullanması da ayrıca bir prestij katıyor.

2. fotoğrafa bakarsanız da gayet şık bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 7 Kasım 2012; 17:34:02 >
  • Mondeo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.