arkadaşlar üç araçda daha yeni kasa üçününde hemen hemen özellikleri aynı fakat sizin de bir görüşlerinizi alayım :)
Mondeo ya da passat tavsiye ederim. Performans be sürüş zevki istiyorsan Mondeo konfor ve ikinci elde daha az kayıp istiyorsan passat. İnsignia iyi bir araba ama hiçbir konuda en iyi değil. Arka koltukların basik olması ise çok büyük eksi şayet arkada oturacaklar varsa hele hiç düşünmeyin.
.sadece insignia ya lpg takabilirsin bu da var.
bence insignia veya passat.. mondeoya o kütük gibi iç tasarımından dolayı ısınamadım
Avensis
Passatı beğeniyorum ama Insignia'nın çizgileri daha sportif olduğundan tercihim Insignia olurdu
Debriyaja basmam diyorsanız Mondeo ve İnsignia yı elemiş oluyorsunuz
Sıralama şu şekilde yapılmış : 1. Mondeo 2. Passat 3. İnsignia
makyajdan sonra mondeo toparladı
büyük şehirde yaşıyorsanız mutlaka otomatik tercih edilmelı bence bu 3 lüden passat diyorum yanına peugeot 508 de eklemelısın
ceavap veren herkese teşekkür ederim sanırım inisgnia yı pek fazla beğenen yok,bir cevap da da debriyaja basmam diyorsan passat demiş bir arkadaş fakat mondeo nun powershift şanzumanı dsg den çok daha iyi olduğu söyleniyor.
insignia passat
quote:
Orijinalden alıntı: VICTOR 23
.sadece insignia ya lpg takabilirsin bu da var.
bilidiğim kadarı ile 1.6 t ye takılmıyor
Mondeo Passat İnsignia
Şeklinde olurdu tercihim.
Mondeo benim için çok çok başka bir araba.. Dizayn,kalite her anlamda 10 numara.
quote:
Orijinalden alıntı: aykutello
ceavap veren herkese teşekkür ederim sanırım inisgnia yı pek fazla beğenen yok,bir cevap da da debriyaja basmam diyorsan passat demiş bir arkadaş fakat mondeo nun powershift şanzumanı dsg den çok daha iyi olduğu söyleniyor.
Powershift sadece 2.0 motorlarda var.
İnsignia Mondeo Passat şeklinde olur benim sıralamam..... 3 aracıda test ettim ama insigniadaki zevki hiç bir araç vermiyor.
forumda mondeo çok tavsiye ediliyor ama millet gidip passat alıyor
1.4 turbo Insignia var. Birazdan smg05 ve banchi_doğan kardeşler gelip Taçibanalar misali sağlı sollu yakıt tüketim değerlerini paylaşıp 18 inç jant hasretlerini dile getirmek suretiyle seni ikna ederler.
O yüzden bu seçenekler gereksiz olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
1.4 turbo Insignia var. Birazdan smg05 ve banchi_doğan kardeşler gelip Taçibanalar misali sağlı sollu yakıt tüketim değerlerini paylaşıp 18 inç jant hasretlerini dile getirmek suretiyle seni ikna ederler.