Şimdi Ara

ford mondeo 1.6 ecoboost mu opel insignia 1.6 t mi passat 1.4 tsi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar üç araçda daha yeni kasa üçününde hemen hemen özellikleri aynı fakat sizin de bir görüşlerinizi alayım :)

• Mondeo ya da passat tavsiye ederim. Performans be sürüş zevki istiyorsan Mondeo konfor ve ikinci elde daha az kayıp istiyorsan passat.
    İnsignia iyi bir araba ama hiçbir konuda en iyi değil. Arka koltukların basik olması ise çok büyük eksi şayet arkada oturacaklar varsa hele hiç düşünmeyin.
  • .sadece insignia ya lpg takabilirsin bu da var.
  • bence insignia veya passat..
    mondeoya o kütük gibi iç tasarımından dolayı ısınamadım
  • Avensis
  • Passatı beğeniyorum ama Insignia'nın çizgileri daha sportif olduğundan tercihim Insignia olurdu
  • insignia
    mondeo
    passat

olurdu benim sıralamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Debriyaja basmam diyorsanız Mondeo ve İnsignia yı elemiş oluyorsunuz

• Sıralama şu şekilde yapılmış :
    1. Mondeo
    2. Passat
    3. İnsignia
  • makyajdan sonra mondeo toparladı
  • büyük şehirde yaşıyorsanız mutlaka otomatik tercih edilmelı bence bu 3 lüden passat diyorum yanına peugeot 508 de eklemelısın
  • ceavap veren herkese teşekkür ederim sanırım inisgnia yı pek fazla beğenen yok,bir cevap da da debriyaja basmam diyorsan passat demiş bir arkadaş fakat mondeo nun powershift şanzumanı dsg den çok daha iyi olduğu söyleniyor.
  • insignia
    passat
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

.sadece insignia ya lpg takabilirsin bu da var.

bilidiğim kadarı ile 1.6 t ye takılmıyor
  • Mondeo
    Passat
    İnsignia

Şeklinde olurdu tercihim.

Mondeo benim için çok çok başka bir araba.. Dizayn,kalite her anlamda 10 numara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutello

ceavap veren herkese teşekkür ederim sanırım inisgnia yı pek fazla beğenen yok,bir cevap da da debriyaja basmam diyorsan passat demiş bir arkadaş fakat mondeo nun powershift şanzumanı dsg den çok daha iyi olduğu söyleniyor.

Powershift sadece 2.0 motorlarda var.
  • İnsignia
    Mondeo
    Passat şeklinde olur benim sıralamam..... 3 aracıda test ettim ama insigniadaki zevki hiç bir araç vermiyor.
  • forumda mondeo çok tavsiye ediliyor ama millet gidip passat alıyor
  • 1.4 turbo Insignia var. Birazdan smg05 ve banchi_doğan kardeşler gelip Taçibanalar misali sağlı sollu yakıt tüketim değerlerini paylaşıp 18 inç jant hasretlerini dile getirmek suretiyle seni ikna ederler.

O yüzden bu seçenekler gereksiz olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

1.4 turbo Insignia var. Birazdan smg05 ve banchi_doğan kardeşler gelip Taçibanalar misali sağlı sollu yakıt tüketim değerlerini paylaşıp 18 inç jant hasretlerini dile getirmek suretiyle seni ikna ederler.

O yüzden bu seçenekler gereksiz olmuş.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.