Şimdi Ara

★ FORD MONDEO 2.0TDCI AT'ye kısa bir bakış... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
6
Favori
12.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bagaj'da tam boy stepneden ötürü bagajım zemini yüksek. O yüzden biraz daralıyor ve çok kullanışsız.

İnce boy stepne koyanlar var. O zaman bagaj 600lt'ye yakın devasa bir hacme ulaşıyor.

Bir de bu Mondeo'ların özellikle 2.0 Otomatik olanların şehir içi tüketim verilerimde acaiplik var.

Teknik verilerde tüketimi çok fazla yazılmış. Pratik kullanımda o değere ulaşmıyor. Eski kasa 2.0TDCI AT'de şehir içi 10.2lt olarak verilmişti ama pratikte 7-8 arası yakıyordu.

Çoğu firma gerçeğinden daha düşük verir, Ford gerçeğinden fazla veriyor.
  • Bu aracin on göğüs ve direksiyon tasarimini begenmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Araç çok güzel maşaAllah ama 6000 CD modelinin ses kalitesinin iyi olduğundan emin misin?
  • Mazotşist kullanıcısına yanıt
    Kendi kullandığım Cruze araca göre(sadece 4 kapı standart hoparlör) kıyasladığımda çok daha iyi geldi.
    Tabi! daha iyi araçlar ve sistemler ile kıyaslandığında, vasat kalabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Güzel paylaşım emeğine sağlık..

Bagaj hiçte ufak gibi gelmedi yalnız bana..

Teşekkürler.

@zeytinkoy arkadaşımızın dediği gibi, bağajın derinliği iyi fakat zemin yüksek olduğu için alan daralıyor.
    Kocaman kıçı olan araçtan, daha fazla bir bağaj hacmi beklenince, orantı hesabına göre küçük oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Bende bir an dedim cruze gitti mondeomu geldi yoksa diye Resimler ve inceleme güzel olmuş elinize sağlık

Teşekkürler.

Araç değişim zamanıma daha en az 2 yıl var. Gerçi! HB Cruze dan şu ana kadar memnunum. Değiştirmeyebilirim yada düşündüğüm
    süreyi uzatabilirim. Bakalım zaman neler gösterecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Araç çok güzel maşaAllah ama 6000 CD modelinin ses kalitesinin iyi olduğundan emin misin?

Bir sony değil tabi fakat Ford'un boş araçlarının müdavimi 6000CD bile çoğu aracın ses sisteminden kat be kat iyi.Kaldı ki ses kalitesi büyük oranda diğer bileşenlerle ilgili.
  • Eyvallah hocam ayrıntılı açıklama için
  • Bu araç için memur arabası diyebiliriz. Şehir içi 7.5 ideal bir rakam. 2.0 motor var bi zahmet yakıt tüketimi de düşük olsun dimi Sahibi güle güle kullansın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Bir sony değil tabi fakat Ford'un boş araçlarının müdavimi 6000CD bile çoğu aracın ses sisteminden kat be kat iyi.Kaldı ki ses kalitesi büyük oranda diğer bileşenlerle ilgili.

Diğer bileşenler konusunu açabilir misin?

Aynı model bende de var ve teybi değiştirmeden ses kalitesini iyileştirmek istiyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Diğer bileşenler konusunu açabilir misin?

Aynı model bende de var ve teybi değiştirmeden ses kalitesini iyileştirmek istiyorum..

MP3 yazdırmayacaksın, kaliteli müzik dosyası kullanacaksın.

• Otomatik şanzımanın üreticisi neydi?
  • kaça aldınız (bu arada beni Ful olmayan D sınıfı soğutuyor nedense ) inşallah kazasız belasız sonuna kadar kulanırsınz
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Eyvallah hocam ayrıntılı açıklama için

Teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

kaça aldınız (bu arada beni Ful olmayan D sınıfı soğutuyor nedense ) inşallah kazasız belasız sonuna kadar kulanırsınz

Teşekkürler.

Aracı satın almadım. Araç ailemiz ait, Alanya da kullanılıyor. Uçak ile İstanbul yapıldığın da Antalyadaki evimin otoparkına çekiyorum...
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum! Standart hoparlörler yerine, 4 kaliteli hoparlör değişimi de fark sağlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Biraz daha şehir içi verileri biriksin, güncellerim.

Bu 380km'lik kullanımda maksimum 7.8lt ye çıktı. Daha çok yükseleceğini beklerken, o daha da indi.
    Sanıyorum! Cruze AT aldıktan sonra değiştirip yumuşattığım sürüş/kullanım alışkanlıkları bu aracın verilerinde de fayda sağladı.

+230km daha yaparak 611km şehir içi yol yapmış oldum. Kullanım çoğunlukla aynı güzergahlardan.

Önceki verilerin üzerine, 0.2lt'lik bir artış oldu. Onu da biraz daha soğuyan havalara veriyorum...

★ FORD MONDEO 2.0TDCI AT'ye kısa bir bakış... ★ FORD MONDEO 2.0TDCI AT'ye kısa bir bakış... ★ FORD MONDEO 2.0TDCI AT'ye kısa bir bakış...

• çok iyi hocam gerçekten muazzam bir tüketim sergilemiş.
    paylaşım içinde teşekkürler
  • Maşallah, bu arabayı gerçekten seviyorum. Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

Kasası çok ağır

2.0 tdci'dan pek de bir performans bekleyebilir miyiz? Araç 1,5 ton, sonuçta bmw'nin dizel motoru değil, bu şekilde araçtan performans bekleniyorsa ecoboost (bu kasalarda mevcut değil ama) o tercih edilmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

Maşallah, bu arabayı gerçekten seviyorum. Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler...

@otomobilci_x

250-300km daha yapayım, tekrar güncellerim. Bakalım neler çıkacak?
  • Araç ile sürekli şehir içi olmak üzere 1.038km yapmış oldum. 23km ortalama hız ile 7.8-7-9 arasında geziniyor.

Bu şehirde ve bu kullanım tarzın da anladığım kadarı ile; Yaz ayları klimasız 7.5lt, Klimalı 8lt / Kış ayları 8lt den yukarıya çıkmayacak.

★ FORD MONDEO 2.0TDCI AT'ye kısa bir bakış... ★ FORD MONDEO 2.0TDCI AT'ye kısa bir bakış... ★ FORD MONDEO 2.0TDCI AT'ye kısa bir bakış...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.