Şimdi Ara

FORD MONDEO KULUBÜ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.985
Cevap
52
Favori
705.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz resim buldum.Fakatwww.imageshack.us sitesine yükleyip buraya ekleyince fotoğrafı göstermiyo.Acaba mail adresinizi pm ile yollarsanız ben resimler size yollarım.Siz eklerseniz sevinirim
  • Güncel
  • Arkadaşlar merhabalar. Daha önce hiç Mondeo kullanmadım. 97-99 arası bir Mondeo arıyorum. Şu anda elimde 2005 Corolla var. Satmak üzereyim bir arkadaşa. Malum maddi sebepler beni daha uygun bir fiyatta arabaya zorluyor. Araştırdım ve yaşına göre normal sayılacak kilometrede araçlar var. 10.000-15.000 YTL. arası bir araç işimi görür diye düşünüyorum. Evet elimdeki arabayı iyi biliyorum zira daha önce de toyota kullandım 200.000 km. ye kadar. Mondeo konusunda ne dersiniz? Önerirmisiniz? Yakıt, bakım, atiklik, konfor, sağlamlık ve güvenilirlik konularında ne dersiniz? Teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elbistan 46

Biraz resim buldum.Fakatwww.imageshack.us sitesine yükleyip buraya ekleyince fotoğrafı göstermiyo.Acaba mail adresinizi pm ile yollarsanız ben resimler size yollarım.Siz eklerseniz sevinirim

imageshack ta linklerin altında alternatif link gösteren + show advanced link diye bir yer var oraya tıklayınca çıkan linkten görünür resimler. mail adresimde ufukyilmas@hotmail.com orayada gönderebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruge -- 19 Eylül 2008; 9:32:37 >

• Konfor,güvenlik ve donanım gibi ekipmanlar mondeo'da falzasıyla bulunmaktadır.Bu konuda hiç şüpheniz olmasın.Yakıt konusuna gelince Sıralı Sistem Lpg ile gayet ekonomik bir şekilde kullanabilirsiniz.Aklınıza başka takılan bir şey olursa sorabilirsiniz
  • Güncel
  • Güncel
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Sorum olursa ulaşırım....
  • Arkadaşlar herkese merhaba.
    Benide eklerseniz sevinirim, 2008 Mondeo Titanium.
  • quote:

Orjinalden alıntı: etacarinae

Arkadaşlar herkese merhaba.
    Benide eklerseniz sevinirim, 2008 Mondeo Titanium.

hoşgeldin
  • Hoşgeldin
  • Merhaba arkadaşlar

Ben bir focus kullanıcısıyım ama bir mondeo hayranıyım da aynı zamanda.
    Yakın zamanda 2005 veye 2006 mondeo almayı düşünüyorum.Bu araçların sağlamlığı ve yol tutuşu zaten bir efsane olmuş durumda.Öyle olmasa başbakanlık korumalarında ve artçılarında mondeo kullanılmaz zaten.
    Benim tek tereddütüm özellikle bu model mondeoların olası bir lpg uygulamasında pek randımanlı olmadıklarının ve lpg ile uyum sağlayamadıklarının bazı forumlarda dile getirilmesi......
    Özellikle güncel kasadan önceki modellerde böyle bir sorun var mı?
    Cevaplayan olursa çok sevinirim.
  • arkadaşlar dediklerine göre 2010 da mondeo yenileniyormuş haberi olan varmı araba daha yeni bence en fazla makyajlanır ama duymadım böle bişe
  • yok canım öyle şey olur mu.. 2010'da focus3'ün çıkması bekleniyor.
  • vallahi mondeonun öbür topiğinde okudum orda birkaç kişi böyle yazmış bende şaşırdım ve diyorum en fazla makyajlanır okadar yenisi asla çıkamaz dünyanın masrafı her yeni model
  • makyajlanmayla ilgili bişey de duymadım ama en fazla öyle olur(hatta makyaj için bile erken olabilir). ama yeni kasanın 2010'da çıkması mümkün değil diye düşünüyorum.
  • bence makyaj olabilir ondada en fazla tepki alan arka kısım değişebilir.ama ford mondeo makyajlarında çok değişiklik yapmıyor ufak birkaç ayrıntı ekliyor o kadar,dış görünüşte çok büyük değişiklik olmaz bence.ama oldukça gerekli ve mantıklı makyaj görmesi zira rakiplerinin hepsinden önce çıktı,2010 da bütün rakipleri yeni kasalarıyla piyasada olacak ve o zamanlarda makyajla gençleştirilmesi çok mantıklı olur.
    birazda motor seçeneği ekleseler çok hoş olurdu en azından küçük turbolu bir motorla,1,6 ya da 1,8 dizel kesinlikle gelmeli.biraz seçenek sunması lazım tüketiciye.sırf 1.6 dizeli yok diye laguna,c5 ve 407 ye birçok müşterisi kaymıştır eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: entelbamya

Merhaba arkadaşlar

Ben bir focus kullanıcısıyım ama bir mondeo hayranıyım da aynı zamanda.
    Yakın zamanda 2005 veye 2006 mondeo almayı düşünüyorum.Bu araçların sağlamlığı ve yol tutuşu zaten bir efsane olmuş durumda.Öyle olmasa başbakanlık korumalarında ve artçılarında mondeo kullanılmaz zaten.
    Benim tek tereddütüm özellikle bu model mondeoların olası bir lpg uygulamasında pek randımanlı olmadıklarının ve lpg ile uyum sağlayamadıklarının bazı forumlarda dile getirilmesi......
    Özellikle güncel kasadan önceki modellerde böyle bir sorun var mı?
    Cevaplayan olursa çok sevinirim.

benim çevremde o kasayı kullanan 4-5 kişi var ve içlerinden sadece biri lpg li kullanıyor.ondan duyduklarımı aktarayım size ama ne kadar yardımcı olur size bilemem.
    2002 otomatik aracı ve lpg den önce 40 kuruş civarında tüketimi varmış.lpg montajı sonrası herhangi bir sorunu olmadı ama beklediği ekonomiyide sağlayamadı,30 kuruş civarında tüketimi var şimdi düz vitesliler seviyesine düşürebildi ancak tüketimini.
    fordclubtr.com da birçok mondeo kullanıcısı var onlardan daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz.hatta tüketim ve sorunlarla ilgili bir topikleride vardı yanlış hatırlamıyorsam.

• makyaj konusu 201o da mantıklı ama motor seçeneği dizel olduğu giib enzinlide gelmeli suriyede 3.0 benzinli, motorlar var onları görmenizi isterim ama türkiyeye gelmeleri bence hayal olur
  • SLM. 2001 MONDEO TREND İLE ARANIZA KATILMAK İSTERİM.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.