Şimdi Ara

FORD MONDEO KULUBÜ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.985
Cevap
52
Favori
705.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet 97 mondeo ghia aldım.ve mondeocu oldum.araç gayet güzelmiş.ama benzinde abartı yakıyor şehir içinde sıralı lpg taktırıyorum.inşaallah yakıtı biraz düşer.
  • ikinizin de mondeolarınız hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız kullanırsınız umarım
  • 2005 mondeo ghia-X otamatik vites benide unutmayın yeni aldım
    bu arada bu araçtan kullananlara sorum olacak benzinli ve LPG li yakıtı ne yakıyor km de ben yeni LPG taktırdım 45lik lik 250 km anca gidiyo km de 350 yakıyor abartı geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: barikal

Nihayet 97 mondeo ghia aldım.ve mondeocu oldum.araç gayet güzelmiş.ama benzinde abartı yakıyor şehir içinde sıralı lpg taktırıyorum.inşaallah yakıtı biraz düşer.

fazla voes degistirme ve yuksek vitesde kullan yakmaz.Bu arada yagini incelt ve bor katkisi koy-dusuk oktn benzinde koyma. lpg de de yazilimi uygun olan kiti taktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdonmez

2005 mondeo ghia-X otamatik vites benide unutmayın yeni aldım
    bu arada bu araçtan kullananlara sorum olacak benzinli ve LPG li yakıtı ne yakıyor km de ben yeni LPG taktırdım 45lik lik 250 km anca gidiyo km de 350 yakıyor abartı geldi

lpg de ise tüketim yüksek gerçekten.25 kuruş civarı olsa bile yüksek sayılabilir hatta.
    bir sohbet esnasında bir arkadaşta böyle yüksek tüketimi olduğundan yakınıyordu.400 civarında yakıyormuş hatta onun aracı.sonra lpg taktırdığı yere gidip birkaç ayar değişikliği yaptılar.değişen bir parçası var mıydı hatırlamıyorum lpg kitinin ama hemen o gün 260 civarına düştüğünü söylüyordu.bir baktırın bence aşırı yüksek geldi tüketiminiz eğer lpg ile elde ettiğiniz değerse.ama benzinse gayet normal o civarlarda yakar

• Ben 97 Model Mondeola en fasla şehir dışı 387 yaptım şehir içi degişiyor pek belli olmuyor
    2005 Model Mondeo Ghia-X Tdci versiyonu yok sanırım ve hepsi Oto Vites tdci ve manuel ghia-X bulsam almayı düşünüorm bi bilginis var mı ?
  • manuel ghia x var ama çok sınırlı herhalde.banada pek denk gelmedi arada bakarımda öylesine ilanlara.

www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1401752.html
  • Teşekkürler verdiginis bilgiler içiin Ghia-X Manuel Tdci bulabilsem ki ilanlarda hiç öle bişi göremedimde bilmiyorum ama mondeodan şaşmıcam kesin yane bırakılmıyo :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoNdEoo

Teşekkürler verdiginis bilgiler içiin Ghia-X Manuel Tdci bulabilsem ki ilanlarda hiç öle bişi göremedimde bilmiyorum ama mondeodan şaşmıcam kesin yane bırakılmıyo :)

mondeo ghia x tdci türkiyeye sınırlı sayıda getirilmiştir . hatta forumda iki kullanıcıda var.

en uygun fiyatlı benzinli ghia x düz vites

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 5 Ekim 2008; 20:43:09 >

• 2000 model monde ghia sahibiyim. 5 ay önce LPG montajı yapıldı araca. Kullanıma bağlı olarak değişiyor ancak 12lt/100km yakıt ortalaması var. Ancak 2500 deviri geçmeden nazikçe kullanırsanız 7,5-8,0lt civarını görebilirsiniz uzun yolda. Aracımın resmi aşağıda.

FORD MONDEO KULUBÜ
  • Çok teşekkür ederim ark biri satıyo 2006 bej renkli tdci ghia 36.000 satıyo 34 ver al git dio ama isthe arabayı satmakta sorun
    quote:

Orjinalden alıntı: ALOK

quote:

Teşekkürler verdiginis bilgiler içiin Ghia-X Manuel Tdci bulabilsem ki ilanlarda hiç öle bişi göremedimde bilmiyorum ama mondeodan şaşmıcam kesin yane bırakılmıyo :)

mondeo ghia x tdci türkiyeye sınırlı sayıda getirilmiştir . hatta forumda iki kullanıcıda var.

• allah kasadan beladan korusun guselmiş aracınıs benim yol bilgisiyarı lpgle ortalamayı göstermıyo anca durunca hep 9.4 sabit delirtiyo beni bende anlık gasa basınca kç litre yakıo onu acarak gidiorm :)
    quote:

Orjinalden alıntı: eiskent

2000 model monde ghia sahibiyim. 5 ay önce LPG montajı yapıldı araca. Kullanıma bağlı olarak değişiyor ancak 12lt/100km yakıt ortalaması var. Ancak 2500 deviri geçmeden nazikçe kullanırsanız 7,5-8,0lt civarını görebilirsiniz uzun yolda. Aracımın resmi aşağıda.

FORD MONDEO KULUBÜ

• quote:

Çok teşekkür ederim ark biri satıyo 2006 bej renkli tdci ghia 36.000 satıyo 34 ver al git dio ama isthe arabayı satmakta sorun
    quote:

quote:

eğer dizel monde ghia düşünüyorsanız bu araca bakın derim . fiyatı daha uygun

• Çok güsel araç gerçekten fiyatda uygun yardımınıs ıcın teşekkürler gerçekten
    quote:

quote:

Çok teşekkür ederim ark biri satıyo 2006 bej renkli tdci ghia 36.000 satıyo 34 ver al git dio ama isthe arabayı satmakta sorun
    quote:

quote:

eğer dizel monde ghia düşünüyorsanız bu araca bakın derim . fiyatı daha uygun

• Arkadaslar 2004 model Ford Mondeo Ghia X 2000 motor otomatik vites arac benzinli, sehirici ortalama yakit tuketimi ne kadar olur?
  • Evet arkadaşlar artık araçlarımısın fotolarını paylaşalım mı ne dersınıs ?
  • arkadaşlar öbür mondeo topiğindede yazdım burdada sorayım 2008 model bi-xneon 1çift far nekadar bilen varmı acaba cevap bekliyorum şimdiden sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

Arkadaslar 2004 model Ford Mondeo Ghia X 2000 motor otomatik vites arac benzinli, sehirici ortalama yakit tuketimi ne kadar olur?

şehir içi 12.6 şehir dışı 7.2 ortalama 9.1
    0-100 km. hızlanma :11.4 son hız:190
    fabrika verileri
  • Bunlar fabrika verisi ise yandik demektir :)) Bu arada Ghia X lerde otomatik kapanan dikiz aynasi standart mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

Bunlar fabrika verisi ise yandik demektir :)) Bu arada Ghia X lerde otomatik kapanan dikiz aynasi standart mi?

evet yakıt yüksek lpg takılmadan bu araca binilmez . yok ben lpg takmam derseniz dizel mondeo alın derim.dizel mondeo hem otomaik hemde diresiyondan kullanılabien triptonik vitese sahiptir. ama benzinlide triptonik yoktur sadece otomatiktir. bu arada ghia x de elektrikli katlanır ayna standarttır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 8 Ekim 2008; 1:14:57 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.