eski nesil şansıman olduğu belli oluyor gerçekten tüketim değerleriyle.önceki kasa mondeoların tüketimi de bu seviyelerde yanılmıyorsam.daha yeni halbuki biraz daha düşük olmasını beklerdim açıkçası.
97 kasadan kalma şansımansa yanından bile geçme ben kullanıcı olarak sölüorum ne performans hissediyosun ve çok sorun çıkarıyo
Bende 2005 Model Ghia OV Mondeo var. Çok memnunum.
Ama Allah servise düşürmesin. Benim sis lambaları kırılmıştı. Servis tanesine 750 YTL+KDV istedi. Ben 2 sini yan sanayiden montaj dahil 180 YTL ye yaptırdım. Bu üreticiler hakikaten salak insanlara orjinal parça kullan diyorlar sonra gidik dibine kadar kazık çakarak kan emmeye çalışıyorlar.
Bu arada birşey sormak istiyorum. Benim arabada 6 cd li sony var. Bu sistemde 3 numaralı tuşa kaydettiğim tüm radyoları dinlerken yaklaşık olarak 1 dakikada bir sistemi kapatıp açıyor. Bu sinir bozucu durumdan nasıl kurtulabilirim.?
Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: stat
Bende 2005 Model Ghia OV Mondeo var. Çok memnunum.
Ama Allah servise düşürmesin. Benim sis lambaları kırılmıştı. Servis tanesine 750 YTL+KDV istedi. Ben 2 sini yan sanayiden montaj dahil 180 YTL ye yaptırdım. Bu üreticiler hakikaten salak insanlara orjinal parça kullan diyorlar sonra gidik dibine kadar kazık çakarak kan emmeye çalışıyorlar.
bendede 2006 mondeo ghia dizel var . sis farının birinin camı kırıldı serviste sorduğumda tek sis farına 250 ytl demişlerdi .servis herkese farklı mı fiyat söylüyor. bu arada sen 180 ytl ye nerede yaptırdın ? mondeonun parça fiyatları çok pahalı ben aracı aldığımda garantisini 2 sene uzatmıştım ama garanti bitince ne olucak bilmiyorum. allahtan çok arıza çıkaran bir araç deil ama dizel olduğu için turbodan da korkuyorum .
adresler için sağol . bu sis farlarından orjinal sis lambalarının arasında bir fark var mı .
Hayır hiçbir farkı yok.
biraz garip bir açıdan olsada ilk fotomu koyuyorum bende.klubümüz çok zayıf kaldı görsel açıdan.daha sonra yeni fotolarda ekleyeceğim şimdilik bunu çektim pencereden,bir ara aşağı indiğimde yenilerinide çekecem.yukarıdan bakınca otobüs gibi uzun duruyor.yanında megane,corolla duruyor onlar minicik mondeo'nun yanında
yüksektende olsa sonuçta mondeo :)
arkadaşlar 2005 mondeo ghia-X var bende, bunların farı Xenon mu? bana kalırsa sadece normal farın önüne mercek konulmuş gibi uzunlar sisler sarı yanıyor onlara da beyaz ampul koymayı düşünüyorum uzunlar osram nightbreaker(tam beyaz değil ama aydınlatma iyi) sisler cool blue başka bir öneriniz varmı
farı bi-xenon mercekli farlardır. sislerin ve usunların sarı yanması normal onlarda xenon yok ama sistersenıs yaptırabılırsınıs 4200-4300 K dolayı sarı ıle beyas karışımıdır cokta güsel bi aydınlatma sistemı bence userındekı ama illaki degstrcem dıyosanıs Sunlıke diye bı marka var benım aracımda kullandıgım xenon sistemı cok memnunum 1.5 senedır kullanıyorum onu tavsiye edebılırım
İstanbulda Yaşıyorum ve trafık günden güne rezalat oluyor artık ve bu durumda otomatik'den başka bişi düşünemez oldum eğer şu yenı mondeonun otomatiği olsaydı 1.6 motorda hiç düşünemden alırdım ahh ahhh ford muhendıslerı o segmentde otomatik yapabilseydiniz keşki şu 1.6 ları bakın o zaman satışlarınız nasıl iki ye katlanırdı bir ccok tanıdığım cok beğenıyor paralarıda bütceleride 1.6 lara yetiyor ama sırf otoamtık olmayışından bir alt segmente gecip otomatik alıyorlar.
Bildigim kadarıyla ford psa şirketlerile ortak otomatik şanzıman kullanıyo ve ne yazık ki ne mondeoda 1.6 TDCİ 109 ps motor koyabiliyor ne de otomatigini koyabiliyor sadece dizellerde var sanırım
Arkadaşlar ; bazıları 2004-2007 mondeoların lpg ile iyi uyum sağlamadıklarını söylüyor.Bu doğru mu? Eğer öyleyse mondeo hayallerim suya düşecek......
Selamlar, bende varım 97 Modeo 2.0
Hoşgeldin
Yeni Ford Mondeo HB Türkiye'de satışa sunuldu mu ???
evet yeni mondeo liftback bikaç aydır satışta.ve sedanlardan sanırım 2bin lira kadar daha ucuza satılıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: zooropa
evet yeni mondeo liftback bikaç aydır satışta.ve sedanlardan sanırım 2bin lira kadar daha ucuza satılıyor..
teşekkürler arkadaşım...bence sedandan çok daha şık bir görünümü var...en azından arkası çok daha güzel olmuş...bayiye gidip incelemek gerek