Şimdi Ara

Ford Mondeo mu? Toyota Corolla mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler araba almayı düşünüyoruz.Ford optionslu Mondeo'yu mu tercih edelim yoksa Totota finanslı Corollayı'mı?Sadece kampanyalı modeller üzerinden fikir sölerseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• şimdi gelir birileri yok sınıf farkı var yok mondeo d segmentidir demeye başlar.bekle ve gör
  • upupup
  • Beyler yokmu yardım edecek?
  • tabiki sınıf farkı var arkadaşım neden ford mondeo ve corollayı kıyaslayalım mesela corollamı focusmu bence daha mantıklı bir soru olurdu
  • şimdi ilk önce nasıl bir araç istiyosunuz sizin öncelikli olan nedir donanım konfor performans yakıt benzinlimi dizelmi ona göre yardımcı olalım
  • arabadan olan beklentilerinizi vs. yazarsanız daha çok yardım eden olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seninki biraz elma armut kıyaslaması gibi olmuş.segmentleri farklı bikere.hani mondeo mu avensis mi yada corolla mı focus mu desen daha iyi olurdu.tabi karar yine senin bide hangi modelini alacagına baglı.yeni kasa elegance corollayı eski kasa trend mondeoya tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

seninki biraz elma armut kıyaslaması gibi olmuş.segmentleri farklı bikere.hani mondeo mu avensis mi yada corolla mı focus mu desen daha iyi olurdu.tabi karar yine senin bide hangi modelini alacagına baglı.yeni kasa elegance corollayı eski kasa trend mondeoya tercih ederim

Segment felan pek anlamıyorum kardeş bizimkisi para hangisine yeterse
    Genel olarak hangisi daha iyi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

quote:

seninki biraz elma armut kıyaslaması gibi olmuş.segmentleri farklı bikere.hani mondeo mu avensis mi yada corolla mı focus mu desen daha iyi olurdu.tabi karar yine senin bide hangi modelini alacagına baglı.yeni kasa elegance corollayı eski kasa trend mondeoya tercih ederim

Genel olarak mondeo daha iyi olacaktır. Çünkü daha üst segment bir araç. Ama aralarında fiyat farkı olacaktır. Boş bir mondeo yerine donanımlı bir corolla tercih edilir.

• benim tercihim ford mondeo olurdu bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

benim tercihim ford mondeo olurdu bu durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: dexter48

quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

quote:

Genel olarak mondeo daha iyi olacaktır. Çünkü daha üst segment bir araç. Ama aralarında fiyat farkı olacaktır. Boş bir mondeo yerine donanımlı bir corolla tercih edilir.

baz donanım mondeo ile full corolla arasında pek donanım farkı yok.fiyatlarıda yaklaşık aynı.
    bu durumda c sınıfı bir araç almak için pek neden yok.
    hadi mondeo genç işi değil desek,corolla da değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZurnaBey

şimdi gelir birileri yok sınıf farkı var yok mondeo d segmentidir demeye başlar.bekle ve gör

Deriz, çünkü durum öyle. Corolla C segmenti fakat Mondeo D. Yani, Mondeo konfor, genişlik kalite gibi konularda daha üstün. Biraz daha büyük bir araç olduğu için özellikle uzun yolda daha avantajlı. Benim tercihim, bahsettiğim nedenlerden, Mondeo'nun pörtlek Corolla'dan çok daha tipli olmasından, ayrıca Toyota gibi sürüyle geri çağırma yapmamış olmasından dolayı Mondeo olurdu
  • Mondeo corollaya abilik yapar..
  • Kesinlikle Mondeo
  • bütçeniz ne kadar? bi kere mondeo 2.0 olacağı kesin corolla ise hangi kasa corolla kaç model ? hiç bilgi vermemişsinizki direk gidip hangisi diyorsunuz.
  • Mondeo'nun 1.6 ecoboost 160hp'lik ve makyajlı kasaları da gelmişken Corolla'yı geçtim Avensis'e bile bakmam. Makyajlı kasalarda Mondeo'nın arka tasarımı falan baya güzel hale geldi.
    Bu araba Corolla'yla kıyaslanır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Mondeo'nun 1.6 ecoboost 160hp'lik ve makyajlı kasaları da gelmişken Corolla'yı geçtim Avensis'e bile bakmam. Makyajlı kasalarda Mondeo'nın arka tasarımı falan baya güzel hale geldi.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Mondeo'nun 1.6 ecoboost 160hp'lik ve makyajlı kasaları da gelmişken Corolla'yı geçtim Avensis'e bile bakmam. Makyajlı kasalarda Mondeo'nın arka tasarımı falan baya güzel hale geldi.

Bir şu araca bakın; birde yeni iğrenç arka farları ile corollaya, eğer bunun yanında corollayı beğendim derseniz zaten mondeo almayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.