Şimdi Ara

Ford Mustang 2.3L EcoBoost Test

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motor: 2300 cc, 4 silindirli turbo benzinli
    Güç: 317 hp @ 5500 d/d
    Tork: 432 Nm @ 3000 d/d
    Şanzıman: 6-ileri, tork konvertörlü otomatik
    0-100 km/s: 6,5 sn
    Son hız: 250 km/s
    Test tüketimi: Ortalama 11 litre/100 km
    Ağırlık: 1653 kg
    Bagaj hacmi: 408 litre
    Fiyat: 385.000 TL (135.000$)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_madrid_ -- 20 Nisan 2016; 11:19:38 >

• real_madrid_ kullanıcısına yanıt
    Az önce bende paylaştım, konu silindi.
  • Amerikada fiyati 30000 ila 40000 dolar arasinda.Dusunsenize su arabayi 40000 tlye aliyorsunuz.Cildirirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: babasamsunlu

Amerikada fiyati 30000 ila 40000 dolar arasinda.Dusunsenize su arabayi 40000 tlye aliyorsunuz.Cildirirsin...

Böylesi biraz da daha iyi hocam bütün apaçilerin altında olurdu bu araç o zaman da çekiciliği kalmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Az önce bende paylaştım, konu silindi.

Konuyu ben sizden önce açmıştım yönetici arkadaşlar da tek konu altından devam edilsin diye silmiş olabilir..
    Boylesi daha mi iyi? Oyle seye boyle tarak diye bosuna demiyorlar,hakediyoruz demekki bu sekilde yasamayi :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_madrid_

quote:

Orijinalden alıntı: babasamsunlu

Amerikada fiyati 30000 ila 40000 dolar arasinda.Dusunsenize su arabayi 40000 tlye aliyorsunuz.Cildirirsin...

Böylesi biraz da daha iyi hocam bütün apaçilerin altında olurdu bu araç o zaman da çekiciliği kalmazdı.

Parası olup öküz olan da çok malesef..yine o danaların veyababa parası yiyen yeni yetme ergenlerinaltında olmaya devam edecektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Oylede olabilir. Ama test berbat olmuş resmen egea polo fiesta gibi test etmiş.

• Efsane test olmuş izlemeyenlerin izlemesini öneririm

• 1.5 Ecoboost 182PS şart.

Bu sayede 200000TL altına herkes sahip olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Boylesi daha mi iyi? Oyle seye boyle tarak diye bosuna demiyorlar,hakediyoruz demekki bu sekilde yasamayi :-)

Katiliyorum

Bu halk kendi kendini eziyor . Bugun apacilik yapan doblo ile de yapip sana bana carpiyor zaten . Ha mustang ile yapmis ne olacak ? Arkadan itisten dolayi daha cok patlardik o kadar .

Halk kendi kendine konduramiyor abi biz luks icinde yasayamayiz aman lisedeki cocuk mustang a biniyor bizim halk 50 yasina gelip anca megane alabiliyor

valla hocam 3 5 apaci yuzunden bizide gomdun ama cok fazla olunca pek bir anlami kalmazdi orasida ayri bi dava
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Katiliyorum

Bu halk kendi kendini eziyor . Bugun apacilik yapan doblo ile de yapip sana bana carpiyor zaten . Ha mustang ile yapmis ne olacak ? Arkadan itisten dolayi daha cok patlardik o kadar .

Halk kendi kendine konduramiyor abi biz luks icinde yasayamayiz aman lisedeki cocuk mustang a biniyor bizim halk 50 yasina gelip anca megane alabiliyor

Alıntıları Göster
    Çekim kalitelerini fark edilir derecede arttırmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Çekim kalitelerini fark edilir derecede arttırmışlar.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: real_madrid_

Alıntıları Göster
    ben aslında bu araçların düşük hacimde gelmesini kötü buluyorum, aracın her türlü ruhu gidiyor adam full dipgaz gidiyor 160a gelmesi baya sürüyor o araç için chipli bir typer bile tokatlar bu aracı.

5.0 gt ile 20-30 bin dolar fark arasında, zengin biri olsam her türlü kasar 5.0 olanını alırdım.

• Bu baba parası yemeye bizim toplum niye bu kadar karşı? Elin parasını yemiyor ya babasının parasını yiyor.

Benim evladım olsun şüphesiz o yiyecek. Diğer tarafa götüremediğime göre.

• farks kullanıcısına yanıt
    Milletin babası sanki başkasına yedirmek için çalışıyor da kazanıyor o parayı :-)
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Ben adayım babamın parasınıda isteyenin babasının parası da itinayla yerim :P

Konunun asıl çıkış noktası ben çalışıp çabalarken corsaya biniyorum elin oğlu çalışmadan porshe a biniyor.

• Tamamen yanlış yönlendirmeniz için teşekkür ederiz.

5.0GT diye gelip 2.3 alan müşterilerimiz mevcut.

Test verilerini incelememişsiniz bile.

2.3L EB 0-100 5.8 sn.

5.0L V8 0-100 4.8 sn.

Bu arada aynı kasa tipinde fiyat farkı 17.000$ sadece.

Bir de bu videoyu dikkatli seyredersen 100-160 yada 120-160 hızlanmalarından da 0-160 hızlanmasını az çok çıkarabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 22 Nisan 2016; 13:48:37 >
  • Abi mustang in başlangıç fiyatı nedir sitede yazmıyor.2.3 ecoboost
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.