Bildirim
Ford Mustang 2007 model
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Cabrio olmaları haricinde kiyaslamayi neye göre yapicaz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vergi yakit falan onemli degil ise mustang. İkisi tartisilmaz bile mustang mininin icinden gecer.
neilblack hoş geldin arkadaşım aslında Ford Mustang cabrio almayı düşünüyorum ama 4 kişilik arkadaşlarımı bindirmemek için mini cooper Roadster mecburen alabilirim istemeyerekte olsa
hasan21t hoş geldin arkadaşım haklısın ama arkadaş çevrem geniş arabama binmek isteseler Hayır olmaz diyemem
quote:
Orijinalden alıntı: trplayer
neilblack hoş geldin arkadaşım aslında Ford Mustang cabrio almayı düşünüyorum ama 4 kişilik arkadaşlarımı bindirmemek için mini cooper Roadster mecburen alabilirim istemeyerekte olsa
Sevdim bu fikri
Hocam sen iki kisilikde alsan arkadas grubun o arabaya biner bu sefer daha kotu olur iki kisilik aracta 4 kisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklısın. . Büyük araçları seviyorum ama Mustang alırsam millete taksicilik yapcam gibi. . Kızlar binse ses etmem
geçen 56 model vardı sarı renk onu alak sana bursada :) -
krkmz1666 hoş geldin arkadaşım 56 modelde sağlam asi kaporta Teşekkürler ama 2007 model masrafsız olur .. Bursaya selam olsun yakınız kardeş şehire
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X