Şimdi Ara

FORD MUSTANG 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1964 yılında ilk nesliyle karşımıza çıkan Mustang, 2017 yılında 6. nesliyle otomobil severlerin karşısına çıktı. American Dreams dediğimiz Amerikan Rüyasının simgeleşmiş otomobillerinden olan Mustang, ikonik çizgileriyle otomobil severlerin gönlünü kazanmayı biliyor. Tasarımına dışarıdan bakıldığında, doğuştan bir spor otomobil olduğunu her açıdan vurgulayan Mustang 2.3 Litre 317 beygir ve 432 nm torka sahip 6 ileri otomatik şanzımanlı Ecoboost motoruyla oldukça iyi bir performans sergiliyor. Mustang GT'nin 5.0 V8 motorunun yaşattığı senfonik hazzı kullanıcısına her ne kadar sunamasa da, performansıyla da abisinden geride kalmadığını bize gösterdi. Otomobilin içinde oldschool&retro tasarımın devam ettirilirken, Ford SYNC2 ekranla da teknolojiyi bünyesinde barındırdığını bir kez daha ispatladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzcaa -- 28 Nisan 2017; 21:47:0 >

• camaro daha iyi, challenger ondanda daha iyi
  • Dün İzmir'de en son kasa kırmızı bi camaro gördüm. 1 saat sonra da bu son kasa mustang den gördüm. Camaro dan sonra mustang normal sıradan bi sedan araba gibi gözüktü gözüme :)
  • 1.2 TSI olani yok mu bu meretin.

Ne yapayim arkadas gucum ancak ona yetiyor.
  • Başlangıç fiyatını da yazın bari millet çıldırsın.
  • Mustang'ın içi daha kaliteli diye biliyorum.
  • 2 yıldız almış model değil mi ?
  • Kanalın hayırlı olsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Başlangıç fiyatını da yazın bari millet çıldırsın.

Amerika'da yaşayan kardeşlerimiz 25,185 dolardan başlayan fiyatlarla satın alabiliyorlar.

Başkası da asgari maaş hesabı yapsın ve son darbeyi vursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1NG Ç. -- 30 Nisan 2017; 10:27:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

camaro daha iyi, challenger ondanda daha iyi

Niye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDino

quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

camaro daha iyi, challenger ondanda daha iyi

Niye?

Mustang sadece herkesin dilinde ortak söylediği bir model, aslında klasikler arasından alacak olsam 69 pontiac gto alırdım, challenger 3 ünün arasında pontiac a daha çok benziyor sebep bu diğer sebep eski tasarımınada en sadık kalan model dodge

chevrolet ise, chevrolet bana daha yakın geliyor marka olarak, amerikada yaşasam ford chevrolet arasından direk chevrolet seçerim.

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi olacak en baz donanım 1200 kg yi geçmeyecek tadından yenmez :D
  • Bir Amerikalı bu arabayi 45-50 bin tlye alabilirken bizler için bu tür araclar utopya gibi geliyor ne yazik!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

1.2 tsi olacak en baz donanım 1200 kg yi geçmeyecek tadından yenmez :D

Parasi olmayan tayfanin hayalindeki Mustang ozellikleri ekte yer almaktadir. Ford duy sesimizi.
  • 1.6 dizeli yokmu
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    mustang olmazsa camaro da olur oda olumlu :D
    muscle car tasarımlı herhangi birşey olur.

türk insanı muscle car sever hangi üretici bunun farkına varacak merak ediyorum.
  • 1.2 TSI yada 1.4 TDI lı Mustangi bekleriz
  • Bunlara Ecoboost motor koymuştu Ford. Yanılmıyorsam.
  • önden mustang

arkadan camaro bence

ama ikisine de hayır demem, boş yapmaya gerek yok bunlar burada hayal ürünü.

1.2 1.4 araçlara binip yok şu daha iyi yok bu daha iyi diyecek cürreti nerden buluyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Bunlara Ecoboost motor koymuştu Ford. Yanılmıyorsam.

ecoboost 2.3 litre diye biliyom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.