Bildirim
Ford Mustang Mach-E ile ilk karşılaşma: İddialı tasarım, güçlü özellilker
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben yerli arabanın tasarımını (özellikle iç) daha çok beğendim. Muhtemelen 5 de bir fiyatına bizimkisi gelir zaten.
-
5 de 1 olurmu yiğidim 10 da bir fiyatına gelir. nasılsa yolunu bekleyen kerizler var. bedavaya bile gelir.
-
İçi çok boş Togg aracında boydan boya ekran var. Daha ihtişamlı
-
Sıkı bir mustang fanı olarak söyleyebilirim ki Gördüğüm en berbat mustang tasarımı. Crossover hiç yakışmamış çöp...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 25 Ocak 2020; 16:50:37 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mustang; adı üstünde dizginlenemeyen aygır. Yaban atı, Türkçemizdeki karşılığıyla KÜHEYLAN. Hırçın, kaslı, agresif otomobillerin şahı Mustang'dir. Elektriklisini yapacaksan ya aynı kasayı hafif dokunuşla devam ettireceksin veya SUV şeklinde yapacaksan mustang yerine başka isim bulacaksın, kısrak diyebilirsin mesela.
-
Mustang ismini hiç bulaştırmasalardı keşke.Bu araç için konuşuyorum.Ford Mach-e yeterliydi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X