Şimdi Ara

Ford Otosan Gölcük Fabrikası.(Nasıl Gidilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Balıkesir den Kocaeli otobusune atlayıp çıkacam yola.Nerede inmeliyim?İndikten sonra nasıl gitmeliyim? Acildir,Yarın görüşmem var.Cevaplarınız için tşkr..

• 19 yıllık gölcüklüyüm ben bile bilmiyorum

şöföre gölcük-ford sapağında inicem dersen indirir. aşağı doğru 300-400 metre yürücen. kapısına geliyorsun zaten. kime sorsan gösterir. sen ford sapağında in.
  • askerliğini yapmadıysan boşa para harcama ben harcadım salladılar torpilde sağlamdı ama şirket prensipleriymiş.
  • işin gücün yokmu bilader ne işin var fordda işe girsen bile aldıgın paranın yarısı kiraya gidicek sonra vericekler kırbacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

işin gücün yokmu bilader ne işin var fordda işe girsen bile aldıgın paranın yarısı kiraya gidicek sonra vericekler kırbacı

Gördüğüm en saçma yorumlardan birisi..
  • sasuke aslında doğru dedin adam belki işçi olmayacaktır eğer öyleyse koşarak git blader @miyuzo nun tarifi doğru alt geçitten geç dümdüz denize doğru git ilk yol ayrımından sağ geç zik zak lı yaldan devam et görürsün ..
  • İnsana direkt işkencesel yöntemlerle yaklaşan bir firma.Ben stajımı Ford Otosan Samandra'da yapmıştım.Stajımı İstanbulda yaptığım halde henüz görüşmeler sırasında

-Ön görüşme
    -Mülakat
    -Sağlık Testi
    -Ve yapılan yanlış bir duyuru nedeniyle tekrar biz İstanbul stajerlerini çağırmışlardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel izmir fabrikası.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mühendis olarak gidecem iş başvurusuna.Şartları falan nasıldır?Çalışan var mı burda.
  • ben gittim oraya öncelikle google maps den bak tam köprünün orda iniceksin,köprünün orda denize doğru kısımda yer alıyor
    çevresel düzenlenmesi çok güzeldir yeşillik vede fabrika içinde disiplin çoktur sağdan yürü fırça yersin
    test arabalarını görüceksin
    ben iş için gittim ama görüşme sonrasında almadılar çok eliyorlar
    ayrıca yapıcağın iş arabalara silecek takmak gibi işmiş bana öyle dediler içerde
    ayrıca maaş ise güvenliklere sordum 700 tl bir şeymiş zamanla 900 tl yi bulur
    birde ev tutcan eşya al falan uzun işler boşuna heves etme,bu işin sonrası yok ama içinde kalmasın sen git
  • Hocam Mühendise de 900tl vermezler heralde?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.