|
Bildirim
yukarki modellere iyi bakin. ulke olarak o kadar fakirlestikki heryerin hindistandaki bangladeshdeki gibi tuktuk, triportor bozmasi araclarla dolmasi yakindir.
|
aynen katılıyorum. bunlara da astronomik vergiler koymasalar bari.
|
İnsanlar satın alma maliyeti düşük, park yeri sorunu olmayan, trafikte kıvrak ve işletme maliyeti düşük çözümler istiyor. Seat'ın da elektrikli scooterı mevcut. Bu İspanyolların fakirleştiği anlamına gelmiyor.
https://www.donanimhaber.com/seat-mo-escooter-125-ile-elektrikli-motosiklet-pazarina-giris-yapti-iste-fiyati-ve-ozellikleri--126344 |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
iyiden hindistana döndü ülke. siyah jant araçların %99 unda motorlarda %99.5 inde dışkı gibi durduğunu birisi söylemeli. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yc#1 -- 27 Kasım 2021; 08:57:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 27 Kasım 2021; 13:36:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hollanda halkida fakirlikden bisiklet kullanmiyor. dedigin dogru olmakda beraber benim soylediklerimin ana fikrini etkileyen, alakasi olan bir durum degil. ne dedigimi sende cok iyi anliyorsun. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bize bunlarla gelin işte , TOGG ne abi heryeri deri döşeme full dijital kadran lüks jip kim alacak , bunlar satılır Türkiye'de üstü brandalı modelinde çıkarın güzel olur araba almak hayal artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
döviz ve vergiler arttıkça uzak doğu ülkelerindeki görüntüler maalesef ülkemizde görülecek gibi duruyor. tabiki üzücü durumlar bana göre. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |