Bildirim
Ford Puma klima sürüş modu ve start stop calismiyor
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Akü zayıflamış olabilir. Sürekli kısa mesafe sürüyorsanız ondan olabilir. Biraz uzun yol yapın akü kendini şarj etsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük ihtimalle sigortası atmıştır. Kitapçığına bakarak siz bile değiştirebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sürekli kısa mesafe yapıyoruz motor ısınmadan kontak kapatıyoruz desem yalan olmaz. Klima çalışmadığı için hava yağmurlu çok buhar oluyor. Uzun süre kullanmamız imkansız. Olduğu yerde çalıştırsak rölantide olurmu acaba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler yarın sabah ilk işim o olacak
Olmaz, aracın hareket etmesi lazım. Ya da bir yerde şarj ettirip deneyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam teşekkürler
Neden olmayacakmış? Rölantide de akü şarj olur. Araç gerektiğinde rölanti devrini de arttırır. Ama akü ölmüşse böyle canlanmaz. Yenisini almak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 20 Ocak 2024; 21:28:32 >
Hava soğuk ve yağmurlu olduğu için uzak biryere gitme imkanım yok. Bir yer bulup akü şarj etmem gerek. Araç daha 3 yıllık. Bu sürede akü tamamıyla bitmemiştir diye düşünüyorum. Eğer akü deyse mecburen değiştireceğim
Araç Ford Puma 2020
Akü zayıflamış olabilir. Akülerin ömrü 3-4 sene start stoplu kullanıyorsan ve sürekli kısa mesafe kullanıyorsan akünün ömrü daha kısa oluyor. Eski aracımda 3 senede gitmişti akü start stop kullanmadığım halde.
Şimdi aküye bakmaya gittim fakat akünün bittiğini anlayacak birsey yok. Anlayamadım yani. Sonra araca bindim baktım hersey çalışıyor !! Hersey dizelmiş. 4 saat önce ne yaptıysam çalışmayan şeyler şimdi çalıştı. Anlamadım vallahi
Şimdi düzeldi ise, bu da Akünün ömrünü tamamlamak üzerinde olduğunu gösterir, en kısa zaman da bence Akünüzü Start&Stoplu bir Akü ile değiştirin, ve Start&Stopu hiç kullanmayın bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X