Şimdi Ara

Ford Puma klima sürüş modu ve start stop calismiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün aracı çalıştırdım fakat klima da ışıklar yoktu hiçbir tepki vermedi. Sonra baktım start stop çalışmıyor ardından sürüş modlarında çalışmıyor. Belki başka şeylerde vardır çalışmayan. Bu sorun hakkında bilgisi olan varmi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• amoresalvatore kullanıcısına yanıt
    Akü zayıflamış olabilir. Sürekli kısa mesafe sürüyorsanız ondan olabilir. Biraz uzun yol yapın akü kendini şarj etsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimalle sigortası atmıştır. Kitapçığına bakarak siz bile değiştirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efyavas kullanıcısına yanıt
    Evet sürekli kısa mesafe yapıyoruz motor ısınmadan kontak kapatıyoruz desem yalan olmaz. Klima çalışmadığı için hava yağmurlu çok buhar oluyor. Uzun süre kullanmamız imkansız. Olduğu yerde çalıştırsak rölantide olurmu acaba.

• osmaman O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yarın sabah ilk işim o olacak

Olmaz, aracın hareket etmesi lazım. Ya da bir yerde şarj ettirip deneyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Tamam teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RENAULT CLİO 4 ESC LAMBASI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Neden olmayacakmış? Rölantide de akü şarj olur. Araç gerektiğinde rölanti devrini de arttırır. Ama akü ölmüşse böyle canlanmaz. Yenisini almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 20 Ocak 2024; 21:28:32 >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hava soğuk ve yağmurlu olduğu için uzak biryere gitme imkanım yok. Bir yer bulup akü şarj etmem gerek. Araç daha 3 yıllık. Bu sürede akü tamamıyla bitmemiştir diye düşünüyorum. Eğer akü deyse mecburen değiştireceğim

• Araç Ford Puma 2020

• Akü zayıflamış olabilir. Akülerin ömrü 3-4 sene start stoplu kullanıyorsan ve sürekli kısa mesafe kullanıyorsan akünün ömrü daha kısa oluyor. Eski aracımda 3 senede gitmişti akü start stop kullanmadığım halde.

• Skaninei kullanıcısına yanıt
    Şimdi aküye bakmaya gittim fakat akünün bittiğini anlayacak birsey yok. Anlayamadım yani. Sonra araca bindim baktım hersey çalışıyor !! Hersey dizelmiş. 4 saat önce ne yaptıysam çalışmayan şeyler şimdi çalıştı. Anlamadım vallahi

Şimdi düzeldi ise, bu da Akünün ömrünü tamamlamak üzerinde olduğunu gösterir, en kısa zaman da bence Akünüzü Start&Stoplu bir Akü ile değiştirin, ve Start&Stopu hiç kullanmayın bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.