Şimdi Ara

FORD S-MAX'E 1.6 TDCI DİZEL MOTOR GELMİŞ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
9.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0-100 için 13sn. vermiş ford; bu ağırlıkta bu genişlikte bu sınıfta bir araç için gayet makul ve kabul edilebilir bir değer. 2.0 163 hp powershiftin de 0-100 ü 10sn. zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Şu forumdaki yorumlar bazen insanı çileden çıkarır.

Araçta 1.6 dizel olmasa "1.6 dizeli olmazsa tutulmaz", "2.0 motorla ölü doğdu" şeklinde yorumlar sıralanıyor.

Bu başlıkta 1.6 dizel motor olunca da "kasayı çekmez, yaramaz, olmamış" şeklinde yorumlar sıralanıyor.

Adamlar 1.6 dizeli koymazlar suç, koyarlar suç.

+1

İstiyorlar ki 1.6 dizeli koysunlar bu 1.6 dizeli de bu araca göre 150 bg filan yapsınlar,birde otomatik olsun filan istiyorlarda istiyorlar. İstedikleri gibi motor,şanzıman koyarlar yine bir kulp takarlar memnun etmek mümkün değil.

Ya bi de ne motormuş arkadaş,yakında Transit-Cargo falan onlara da koyacaklar

Avrupa pazarı için Mustang'e 2.0 ecoboost koyanlardan beklenebilecek bir hareket.

• Focusun teknik verisi galiba 6.7 şehir içi,bu nasıl daha az yakıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Focusun teknik verisi galiba 6.7 şehir içi,bu nasıl daha az yakıyor?

İmkani yok o kadar az yakmasının. Sehir ici 8-9lt görmesi cok doğal olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Focusun teknik verisi galiba 6.7 şehir içi,bu nasıl daha az yakıyor?

Şehir içi fabrika verisi;
    1.6 TDCI

Focus; 5,7
    C-MAx ; 5,4
    S-MAx; 6,2
  • Arkadaşlar FORD S MAX muhteşem bir araç..Onun hakkı 145 Hp motor...Benzinlisi 160 Hp. Şu an satışa çıkan Dizel 115 Hp o kasaya çok küçük..Ve o araba bildiğimiz S MAX ile hiç benzemiyor. KUGA ya benzettim...Resimlerine baktım, şaşırdım....Sah. Com da 2. eli satışa düşmüş...Girip bakınız..Benim tavsiyem 2. elden 35 - 55 Bin arası . Dizel 2000 CC 145 Hp S MAX alıp paşa paşa keyfini sürün..Hemen 16 İnç Jant takacaksınız..Devam..Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 17 Mayıs 2013; 14:53:05 >
  • Maalesef uygun bir motor değil. Hele içine 7 kişi bindiğini düşünürseniz. Ancak aptal vergi sistemimizden dolayı 2.0 motor da çok pahalıya satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Malesef bu araç tutmadı ve 1.6 motor da gelse tutmaz muhtemelen. 1.6 dizel c-max varken kimse bunun yanına yaklaşmaz.

Hocam ama bu, c-maxden çok daha konforlu ve de ferah bir araç.

Araç C-maxdan daha konforlu ve daha geniş olabilir ama boş ağırlığı 1700 kg olan bir araca 1.6 dizel motor yetmez, bir de aracın yüklü halini düşünün. Bu aracın ideali 2.0 TDCi dir. Eğer 1.6 dizel S-max alıyorsanız performanstan ödün vermeniz gerekir. Belki ben yanlış düşünüyorumdur ilerleyen zamanda satış rakamlarını görünce sonucu anlarız.
  • Alt sınıf MPV 5008'in 73 bin tl'ye satıldığı bir yerde bu araba bedava.
  • bu motor zaten 3 yıldan beridir smax'de vardı ama koç getirmiyordu, şimdi ne oldu da getirmeye başladılar anlamadım.

hatta yanılmıyorsam yurtdışında galaxy'de de var.
  • Her araç 1.6 dizeli tadacaktır
  • 1703 kg 1.6 115 bg araba yūklū ağırlığı ile şehir içinde yakıtı üzer ayrıca performans olarakta
    zevk vermeyecektir, bir grandscenic kullanıcısı olarak düşüncem budur( 110 bg 1.5 dci 1500 kg)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2008 model 2.0 tdci 130 bg var 58000 de yakit sehir ici 8.2 lt.
    Bu kasa icin minimum bu motor gerekli 1.6 alinacagina yeni transit custom alsinlar 2.2 motor ayni fiyata daha performansli gider

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşlar FORD S MAX muhteşem bir araç..Onun hakkı 145 Hp motor...Benzinlisi 160 Hp. Şu an satışa çıkan Dizel 115 Hp o kasaya çok küçük..Ve o araba bildiğimiz S MAX ile hiç benzemiyor. KUGA ya benzettim...Resimlerine baktım, şaşırdım....Sah. Com da 2. eli satışa düşmüş...Girip bakınız..Benim tavsiyem 2. elden 35 - 55 Bin arası . Dizel 2000 CC 145 Hp S MAX alıp paşa paşa keyfini sürün..Hemen 16 İnç Jant takacaksınız..Devam..Saygılarımla..

2.0 dizel artik 163 bg. Geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk307

0-100 için 13sn. vermiş ford; bu ağırlıkta bu genişlikte bu sınıfta bir araç için gayet makul ve kabul edilebilir bir değer. 2.0 163 hp powershiftin de 0-100 ü 10sn. zaten.

2.0 tdci. 130 bg olanda da 10.2 saniyeydi

• S-Max'in diğer markalardaki rakibi nedir?

C-Max-Scenic-5008-Touran-Zafira

Galaxy-Alhambra-Sharan-Espace

S-Max iki sınıfa da girmiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

S-Max'in diğer markalardaki rakibi nedir?

C-Max-Scenic-5008-Touran-Zafira

Galaxy-Alhambra-Sharan-Espace

S-Max iki sınıfa da girmiyor sanırım.

Evet bu yazdıgınız modellere rakip degil. honda odyssey ile aynı sınıf diye biliyorum başka rakibi var mı bilmiyorum ama Toyota da rakibi vardır herhalde onlarda bu çeşit araç çok var.

• Yanlış bilgi..FORD S MAX 2000 CC DİZEL 2006 - 2012 arası 145 Hp ..Yazdığınız 130 Hp hiç bir S MAX TA yok.. Bu yazdıklarım piyasada 2. eli 35 - 65 Bin arasında satılıyor...Malum siteye bakınız...Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Yanlış bilgi..FORD S MAX 2000 CC DİZEL 2006 - 2012 arası 145 Hp ..Yazdığınız 130 Hp hiç bir S MAX TA yok.. Bu yazdıklarım piyasada 2. eli 35 - 65 Bin arasında satılıyor...Malum siteye bakınız...Saygılarımla..

Yanlışınız var, 145 degil 140PS..

• Herkes arabanın şanzımanından, 1.6 motorun kasayı çekip çekmemesinden ve ikinci elinden bahsetmiş. Birisi de dememiş ki, bu fiyatlar böyle nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.