Şimdi Ara

FORD S-MAX'E 1.6 TDCI DİZEL MOTOR GELMİŞ. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
9.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Yanlış bilgi..FORD S MAX 2000 CC DİZEL 2006 - 2012 arası 145 Hp ..Yazdığınız 130 Hp hiç bir S MAX TA yok.. Bu yazdıklarım piyasada 2. eli 35 - 65 Bin arasında satılıyor...Malum siteye bakınız...Saygılarımla..

Yanlışınız var, 145 degil 140PS..

Peki Jason...Düzeltiyorum 140 Hp olsun.. FORD S MAX 2000 CC DİESEL ENGİNE PERFORMANCE yaz tıkla....İngiltere de bir çok FORD sitesi var...Bak gör 145 Hp mi ? 140 HP mi ?...Sonra gel burada yaz...Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Mayıs 2013; 23:07:48 >

• Bu fiyatlar böyle nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

S-Max'in diğer markalardaki rakibi nedir?

C-Max-Scenic-5008-Touran-Zafira

Galaxy-Alhambra-Sharan-Espace

S-Max iki sınıfa da girmiyor sanırım.

Evet bu yazdıgınız modellere rakip degil. honda odyssey ile aynı sınıf diye biliyorum başka rakibi var mı bilmiyorum ama Toyota da rakibi vardır herhalde onlarda bu çeşit araç çok var.

Galaxy ile ayni platformda uretiliyor,sase vs ayni.Sadece van seklinde yapilmamis.galaxy-sharan-alhambra-espace birbirinin rakibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 18 Mayıs 2013; 23:04:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yanlış bilgi..FORD S MAX 2000 CC DİZEL 2006 - 2012 arası 145 Hp ..Yazdığınız 130 Hp hiç bir S MAX TA yok.. Bu yazdıklarım piyasada 2. eli 35 - 65 Bin arasında satılıyor...Malum siteye bakınız...Saygılarımla..

Sizin dediğiniz modeller manüel vites için geçerli. Otomatik vitesli modellerin gücü 130hp'ye düşürülmüştü.
  • Aynı dizel motorun 1800 CC olanı var 136 Hp.. Bu yazdığım 2006 ve yukarı modeller için....Ayrıntılı bilgi FORD S MAX U.K. yazıp tıklayın...Çok ayrıntılı bilgim yok...Bizde olan 2007 manuel TİTANYUM ve 145 HP..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Yanlışınız var, 145 degil 140PS..

Peki Jason...Düzeltiyorum 140 Hp olsun.. FORD S MAX 2000 CC DİESEL ENGİNE PERFORMANCE yaz tıkla....İngiltere de bir çok FORD sitesi var...Bak gör 145 Hp mi ? 140 HP mi ?...Sonra gel burada yaz...Saygılarımla..

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=8115

• quote:

Aynı dizel motorun 1800 CC olanı var 136 Hp.. Bu yazdığım 2006 ve yukarı modeller için....Ayrıntılı bilgi FORD S MAX U.K. yazıp tıklayın...Çok ayrıntılı bilgim yok...Bizde olan 2007 manuel TİTANYUM ve 145 HP..

Sizdeki araç benzinli motor mu acaba? Normalde 2.0 benzinli 145hp, 2.0 dizel manuel 140hp ve 2.0 dizel otomatik 130hp'lik üniteler kullanıldı. Hatta bir yakınımda 130'luk otomatik full modeli vardı bunun. 2006 modeldi yanlış hatırlamıyorsam. Sınıfında en çok sevdiğim araba olur kendileri.

Ekleme: 130'luğun teknik özellikleri:
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=8114

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 18 Mayıs 2013; 23:22:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

S-Max'in diğer markalardaki rakibi nedir?

C-Max-Scenic-5008-Touran-Zafira

Galaxy-Alhambra-Sharan-Espace

S-Max iki sınıfa da girmiyor sanırım.

Evet bu yazdıgınız modellere rakip degil. honda odyssey ile aynı sınıf diye biliyorum başka rakibi var mı bilmiyorum ama Toyota da rakibi vardır herhalde onlarda bu çeşit araç çok var.

Galaxy ile ayni platformda uretiliyor,sase vs ayni.Sadece van seklinde yapilmamis.galaxy-sharan-alhambra-espace birbirinin rakibi.

Grand Voyager bunlardan daha mı üstte?

• Voyager herhalde bunlardan bir boy buyuktur.5 mt nin uzerinde boyu vardi.

• Dediğim yerlere bir bakın, kaynak Belçika - Almanya - Hollanda - İngiltere FORD siteleri...En büyük pazarı, satışı orada...Arkadaşlarım....Data net sallıyor....Gerçek sallıyor.. Not...FORD babamın fabrikası değil...Burada okuyan insanlar doğru bilgiyi farklı kaynaklardan alsınlar...Saygılarımla..
  • quote:

FORD S-MAX'E 1.6 TDCI DİZEL MOTOR GELMİŞ.

Yanlız bu resimler makyajsız kasaya ait bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 19 Mayıs 2013; 0:15:00 >

• Alttaki resim makyajlıysa gayet iyi.
  • quote:

Dediğim yerlere bir bakın, kaynak Belçika - Almanya - Hollanda - İngiltere FORD siteleri...En büyük pazarı, satışı orada...Arkadaşlarım....Data net sallıyor....Gerçek sallıyor.. Not...FORD babamın fabrikası değil...Burada okuyan insanlar doğru bilgiyi farklı kaynaklardan alsınlar...Saygılarımla..

Boyle anlamsiz seyleri tartismayi dogru bulmuyorum ama olay 5 beygirlikten cikti artik. Data netin daha hatalı bir bilgisine rastlamadım. Motor her yerde 140PS olarak geçmekte. Kaynağınız var mı? Şuraya sunu yazın suna tıklayın demeyin yalniz, direk link rica ediyorum..

• Haklısın . Kim neyi beğenirse alsın. Güle güle kullansın..Kaç beygir olduğu yılına göre değişmiş. 130 dan başlatmışler zaman içinde artırmışlar..Alan hayırını görsün..saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Yanlız bu resimler makyajsız kasaya ait bildiğim kadarıyla.

Makyajdan haberim yoktu siz söyleyince farkettim çok güzel bir makyaj olmuş.

• Çok sevindim şimdi hesap kitap yapma zamanı, fordun en beğendiğim arabası diye bilirim motora laf atıyorlar ama yeterli her yer duble zaten, bu arada 2 tonluk 105 hp 250nm transporter kullanıyorum bu motor ondan daha güçlü... Ralliye katılcaksan yetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Ford'un internet sitesine bakarken tesadüfen S-max'e 1.6 dizelin geldiğini gördüm ve hemen forumda arattım konusu açılmış mı diye ama daha önce açılmamış. Kimsenin benim gibi bu motor seçeneğinin S-max'e geldiğinden haberi yok demek ki.

http://www.ford.com.tr/otomobiller/s-max/fiyat-listesi

Trend ve Titanium olmak üzere iki donanım seçeneği ile getirmişler.

Trend 1.6 TDCi 115 PS M/T 7 Koltuk 73.500 TL
    Titanium 1.6 TDCi 115 PS M/T 7 Koltuk 78.860 TL

Teknik özellikleri

1.6L Duratorq TDCI115PS
    Dizel Euro V
    6 İleri Manuel
    Max güç(PS/dd) 115/3600
    Max tork (Nm/dd)270/1750-2000
    CO2 emisyonu(g/km) 144

Yakıt Tüketimi* (L/100km)
    Şehir içi 6,2,
    Şehir Dışı 5,0
    Ortalama 5,4

Performans
    Maks.Hız (km/s) 180
    0-100 km/s(sn) 13,0

Ağırlık (Kg) 1.703

Arkadaş bu aracı ne kadar bekledim bilemezsin.
    1.6 benzinlisine bile razıydım ama kısmet değilmiş.
    İnternette 2011 model ikinci el benzinli var adam 68 binden aşağı inmedi.Oysa 62-63 e razıydım.İki aydır satamadı bundan sonra da hiç satamaz.

hocam ilan şu mu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-cok-temiz-aile-arabasi-ici-disi-tertemizzzzz-117623884/detay

bende 2007 s max var yayla gibi araba 2.0 tdci duratorq araba uçuyor resmen

ama yakıt

•  FORD S-MAX'E 1.6 TDCI DİZEL MOTOR GELMİŞ.

Bana göre tam tadında bir araç, lakin bütçesi yetene. Bana tuzlu geldi.

Motor şanzıman, önemli değil. Az yaksın vergisi az olsun. Yolda dayarım 100Km/h hıza paşa paşa seyrederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tankss

hocam ilan şu mu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-cok-temiz-aile-arabasi-ici-disi-tertemizzzzz-117623884/detay

bende 2007 s max var yayla gibi araba 2.0 tdci duratorq araba uçuyor resmen

ama yakıt

Evet araç bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 31 Mayıs 2013; 22:59:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• otel müdüründen yazıyor az pazarlık diyordu bende nasiplenmiştim ama aramadım ineceği en fazla 65'e bırakır dedim kafadan ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalar Çalmaz Çalan Zil -- 3 Haziran 2013; 17:30:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.