Şimdi Ara

ford transit connect mi? fiat doblo mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
16.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

quote:

Orjinalden alıntı: ArvaLaTSe

pekı arkadaslar

connect mı caddy mı ?

Volkswogen Caddy

sende baya anlıyon arabalardan hee

@gendarme

o topicin lınkını vermıs olsaydın ınan daha cok yardımın dokunurdu boş konusmaktan

• 1 cady
    2 doblo
    3 connect
    bence
  • dizel fordcuların çoğunluğunun şikayeti şu "araba iyi güzel çok iyi de çok yakıyor" diyorlar.. dizel olmasa napardık diyorlar. sanırım ford dizelleri performanstan ödün vermiyorlar ama hiç birşey bedava değil işte
  • doblonun yol tutuşu vasat yan kapaklardan rüzgar sesi geliyo 1.9 jet tek artısı performans e renault kango 0 100 hızlanma 12.5 saniye şimdi kangocularda derler sınıfın en iyisi doblonun 1.9 jetler connectle aynı yakıyo şehir içi milleti kandırmayalım lütfen kimse araştırmadan doblo falan almasın arkadaşlar
  • ben olsam yeni connect 1.8 110 alırım,

bence caddy den bile iyi
  • 2 sinide kullanmış birisi olarak doblo diyorum

connect kamyon gibi yerinden oynamıyor...ticaret amaçlı sonuçta biraz oynak bişey olması lazım
  • iki aracıda kullandım.
    ford 1,8 lt 75 bg di. bence o motor çok yetersiz kalıyor. dobloyu sadece kullandım.motoru hakkında bi fikrim yok. sabit hızda kullanmıştım.

tasarım olarak connect çok iyi
    diğer yönlerde doblo.fakat çok ticari duruyor.güzel bir renk alman lazım :)
  • Burada doblo ve connect ile bilgi almak icin topic actım ama hala doblo ile caddy i mukayese edip caddy i tavsiye eden arkadaslar var...Yani caddye de kesinlikle birsey soyledigim yok..iyi araba, guzel araba ,belki doblodan da digerlerinden de iyi bir araba ama ..doblo nun full aksesuarına muhadil aracı su an 42 milyar lira gibi bir rakam..fiattan guzel dahi olsa bukadar fiyat ucurumuna deger mi..?o fiyatı hakkeden bir arac degil..servis masrafı da yedek parcası da digerlerinin 2 katı ..zaten 40 milyar liradan fazla parayı rahatlıkla verecek durumda olsam gidip de caddy almam..biraz daha disimi sıkar 4 ceker bir pick-up alırım..ya da baska bir sey..guzel de olsa o farka asla degmez bence..3 ay evvel bir arkadasım otomatigini aldı ..az biraz ben de kullandım..iyi hos da, gecen gun geldiginde yakıt sarfiyatı icin kufur edip duruyordu 250 bin liradan asagı dusuremedim diye..vitesinden de gacır gucur metalik sesler geliyordu..servise goturecekti..sonradan konusamadım ne oldu bilmiyorum..
    uzun lafın kısası 28-32 milyar aralıgında alınacak en iyi arabalar su an zevke veya ihtiyaca gore ya ford ya da fiat anladıgım kadarı ile..
    izmirden sevgiler,saygılar..

• Hiç düşünmeden Transit alırdım. 280 tork yaw boru deil.
  • Hiç Ford kullanmadım ama benim Ford dediğin zaman aklıma sağlamlık , dayanıklılık geliyor.
    Benim içimden Ford geçiyor ben hislerimde yanılmam
  • opel combo bence...

bunu dusunmuyosan kesınlıkle ford al derım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

quote:

pekı arkadaslar

connect mı caddy mı ?

Volkswogen Caddy

sende baya anlıyon arabalardan hee

@gendarme

o topicin lınkını vermıs olsaydın ınan daha cok yardımın dokunurdu boş konusmaktan

@ ArvaLatSe

evden acil çıkmam gerektiği için link verememiştim kusura bakma , işimiz gücümüz var masa başında oturup çalışır gibi yapıp nette dolaşan bir insan değilim. eve 30 dk önce girdim.
    boş konuşmayı kimin yaptığını topiği açan arkadaş yukarıda belirtmiş zaten sorduğun sorunun cevabını aşağıdaki linkte bulabilirsin .
    yardımcı olabildimse mutlu bana......

http://forum.donanimhaber.com/m_8426494/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 14 Ekim 2006; 0:49:38 >

• ahanda bu da ikinci link kıyaslama yapmak isteyenlere...

http://forum.donanimhaber.com/m_9450200/tm.htm
  • fiat doblo nun 2006 yılın ticari aracı seçildiğini hatırlatmak isterim
  • dün gazetenin birinde connect in reklamını gördüm yenifordtransitconnect kombi GLX yazıyordu bunu okuyunca eskiden kuş serilerinin arkasını harflarle dolduranlar yine iş başına geçmiş diye düşündüm. Nasıl olsa adamlar aynı adamlar zihniyet farklı olurmu... herkeze saygılar
  • ben fiat doblo diyorum ikisinide kullandım..2 arkadasımın birinde ford connet 1.8 full var digerinde doblo 1.3 baz modeli var...doblo daha iyi geldi bana baz modeli olmasina ragmen..daha yumusak bir araba doblo..connete binice kamyon suruyomus gibi hissettim kendimi...ama connet daha saglamdır doblodan ve yakıtı fazla arakadasın arabası 1500 de daha 230 bin yakıyo...yani yakıt kolay kolay dusmez hgibime geliyo sehir icinde 190 200 bini....doblo ise 140-150 bin yakıyo sehir icinde
  • connect al.sağlam araba ..
  • 75 lik connect kullanan bir kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim yeni connecti kullanmadım 110 ps liği daha göremedik de fakat gerçekten 280 nm o arabaya neler yapar tahmin edebiliyorum hele benim 75 likle karşılaştırıldığında (bu arada 75 lik connect 70 lik doblo multijete eşittir) ayrıca bu gücüde kaldırabilecek bi araba connect yani yol tutuşu konusunda kusursuz arabanın iç donanımı da değişmiş yani çok ideal gözüküyor ayrıca caddy e göre yedek parça ve servis ucuzluğu var. şimdi gelelim connect te benim ve çoğu kullanıcının sevmediği bi yöne (yakıt konusu değil benim 75 lik öle aşırı da yakmıyo dizeli dizel gibi kullanan biri için yeni çıkan motorda da tüketimler düşmüş yani sonuç olarak bence connectten fazla mazot yakıyo diyemiycez) asıl konu arka makaslar özellikle arkada yolculuk yapıldığında önde çok farkedilmiyo yolda stabilse arkada yolculuk yapmak bayağı zorlaşıyo çok zıplatıyo yeni connect te bu sanırım hala böyle ha şunu da ekleyim bu problemi halletmek şu şekilde araç ticari yük için makaslar da bu yüzden bunu herkes biliyor aracın bagajına ya ağırlık yada mermer kestirip koyacaksın yani makasları üzerine yük koyarak yumuşatmak. diyeceklerim bu kadar hadi sizlere kolay gelsin

• kardeş bence doblo
    bende doblo var miss gibi hem az yakıyo
    connec ise çok yakıyo. hem motor sesini içeriye çok veriyo.
    ne de olsa doblo yılın ticari aracı
  • milleti yanıltmayın motor sesi en çok doblo alıyor connect tdci ler an az ses alanlar doblo sanki turbo araç içinde çalıyo sanki ve doblo ön kapaklardan rüzgar sesi alıyo içine lütfen milleti yanıtmayalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.