Şimdi Ara

ford transit connect mi? fiat doblo mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
16.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.8 90hp connect gitmiyorr gitmiyorçok ağır arabaüstüne 1 ton yüklesen yerinden kalkmayacak..hemen hemen 3 tona yaklaşacak yani...doblo 1375 kg 1 ton yüklesen çok rahat kalkar gider
  • Bu araçlara sadece taksi olarak bindim ve connect diyorum.
    Bu sınıfta peugeot da iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

1.8 90hp connect gitmiyorr gitmiyorçok ağır arabaüstüne 1 ton yüklesen yerinden kalkmayacak..hemen hemen 3 tona yaklaşacak yani...doblo 1375 kg 1 ton yüklesen çok rahat kalkar gider

connect de 1475 kg 100-150 kg den dolayı yerinden kalkmayacak arabayı gaz döker yakarım ben.
    bir de dobloye 1 ton atsak yamulur şaftı kayar zaten kalkamazsınız ama o 1 ton yüklediğiniz dobloyuda üstüne koyal kalkış yaparım ben connect ile.
    Arkadaşlar kıyaslarken eleştirirken makul ve mantıklı olun bu memleketteki tek şöför zannetmeyin kendinizi.
    Ben 90 bg connect kullanıcısıyım ve çok memnunum.

• Ben connect 2006 90ps kullannıyorum performanstan çok memnunum benimki 90ps yeni connectler 110ps 280 tork sınıfında bir numara 1520 olan 12.5sn 100km ulaşıyo
  • connect deluxe...110 bg al derim.ama biraz pahalıya gelebilir.36ının altında olacagını zannetmiyorum..çok dersen doblo al derim
  • @gendarme

tesekkur ederım
  • VALLA FORD DERİM BAŞKA BİŞEY DEMEM VW NİN PAPUCU DAMA ATILDI RESMEN
  • kardes yük taşımayacaksn doblo alabilirsin daha avantajlı olur senin için
    ama eger işin ticaret kısmını düşünüyorsan connectten şaşma.
    ford saglam arabadır seni asla yolda bırakmaz
    fiat-ford karsılastırması yapmanı tavsiye ederim
  • BEYLER FORT CONECT ALACAMDA 2008 MODEL 110LUK 60.000 SİZCE NE KADAR TUTAR FORD MU ALAYIM FİAT MI
    NE KADAR YAKAR ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİR DIŞI YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  • beyler 2008 model ford conect 110luk 60.000 km de sizce ne kadar tutar şehir içi ve şehir dışı yakıtı nelerdir yardımcı olurmusunuz
  • az yakıt

doblo
    connect
    caddy

performans
    connect-caddy
    doblo

iç genişlik
    doblo
    connect
    caddy

yol tutuş
    hiçbir fikrim yok = )

konfor
    connect
    caddy
    doblo (sıfır)
  • 2011 doblolar piyasada şu an en çok gördüğüm araba ve bende çok beğeniyorum fiat aştı bu sefer
  • Yeni kasa doblo 1.6 doblo tercih listenizde ise doblo derim zaten binek amaçlı kullanılcak hem yakıt hemde konfor olarak connectten üstündür kendimize ait conncetde var fakat çok yakıyor gaza basmaya gelmiyor yol tutuşu, performansta,saglamlıkta doblodan üstündür ama yakıtta biraz fazla yakıyor doblolara göre
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.