Şimdi Ara

ford transit connect mi? fiat doblo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
16.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu iki aractan biri icin karar verme asamasındayım..fakat baya bi tereddutte kaldım..acaba tavsiyede bulunacak arkadasım var mı? karsılastırma acısından..
    saygılarımla..

• Ford connect 110ps 280tork olarak motoru yenilendi yakıtıta düşürmüşler performans olarak sınıfında bir numara şu anda yol tutuşu olarak zaten kimse eline su dökemez kesinlikle FORD CONNECT 110PS
  • kesinlikle connect
    şahane ferformansı ve yol tutuşu var.
  • Fiyatları gözardı edersek (ki bilmiyorum da zaten)
    Ford derim.
    Hem ne demişler "alırsın ford, olursun lord"
    Tabi "olursun zort" diyenler de var.
  • İyi araştırmak gerekli…
    Öncelikle amacınız önemli. İkisi de ticari ama Doblo daha konforlu, bu alanda en iyi seçilen bir araç.

Ford ise daha ticari bir araç.
  • ben binek amaclı alacagım yani ozel esya dısında yuk tasınmayacak...
    Forumdan biraz arastırma fırstatım oldu..ford icin cok saglam yol tutusu iyi fakat cok yakıyor dendi..
    ve ben de dun ford kullanan birinin onunu resmen kesip sordum:)sagolsun yardımcı da oldu..
    full depo ile paşa paşa gidersen 750 km yapıyor dedi.eger hızı abartırsan 500 lere kadar dusuyor dedi..neredeyse benzinli bir araba ile aynı yakarsa da ne anladım ben bunun dieselliginden demeye basladım kendi kendime..
    cunku kuzenimde bir doblo var 3 senedir kullanıyor 40.000 km de sordugumda gayet memnun oldugunu arabanın da hiç bir yerinden ses gelmedigini soyledi..dolu depoyla da 1000 km yi goruyormus..
    ama edindigim bilgi su fordun daha saglam oldugu..
  • benim tercihim kesinlikle doblo olurdu geçen bir arkadaş yazmıştı 1.3 full 30.000 ytl diye fiyatıda gayet uygun 1000 km yide görürsün bir depo ile kesinlikle DOBLO derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doblonun kullanımı gerçekten connectten daha güzel ama 110luk connecti denemedim daha.
  • 110 BG ama agırlık doblo ya gore fazla degıl mı onuda goz onunde bulundurmak lazım ve yenı connect 1.8 motor du sanırım tek avantajın vergının bıraz daha dusuk olması..

bence doblo rahatlık olarak daha iyi connnect bıraz daha sert duruyo suspansıyon olsun (benım dusuncem)

kesınlıkle doblo derım yakıt olarak da iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rozgen

ben binek amaclı alacagım yani ozel esya dısında yuk tasınmayacak...
    Forumdan biraz arastırma fırstatım oldu..ford icin cok saglam yol tutusu iyi fakat cok yakıyor dendi..
    ve ben de dun ford kullanan birinin onunu resmen kesip sordum:)sagolsun yardımcı da oldu..
    full depo ile paşa paşa gidersen 750 km yapıyor dedi.eger hızı abartırsan 500 lere kadar dusuyor dedi..neredeyse benzinli bir araba ile aynı yakarsa da ne anladım ben bunun dieselliginden demeye basladım kendi kendime..
    cunku kuzenimde bir doblo var 3 senedir kullanıyor 40.000 km de sordugumda gayet memnun oldugunu arabanın da hiç bir yerinden ses gelmedigini soyledi..dolu depoyla da 1000 km yi goruyormus..
    ama edindigim bilgi su fordun daha saglam oldugu..

Yük falan taşımayacaksan senin alacağın araba Doblo 1,9 JTD 105 hp. Connectten daha az yakar ama çok daha iyi gider.

• Fiatı boşver Ford kesinlikle.
  • Doblo 1,9 JTD 105 hp.

Bende daha önce 1,2 benzinli vardı. Değiştirdim ve 2 senedir VIP kullanıyorum. Aile arabası olarak kullanıyorum ve çok memnunum.
    Yalnız bence doblo alırsan 1,3 alma derim.

Ayrıca aldıktan sonra servis de çok önemli. Fordu olan arkadaşlarım hiç memnun değil ama ben fiat servisinden çok memnunum. Her servisten sonra en az iki kere arayıp memnun olup olmadığımı veya bir şikayetim olup olmadığını sorarlar. ve güleryüz ve hizmet çok iyi. bu arada buradan fiat'ı da tebrik etmek isterim.

Umarım gönlüne göre bir tercih yaparsın.
  • quote:

Arkadaslar bu iki aractan biri icin karar verme asamasındayım..fakat baya bi tereddutte kaldım..acaba tavsiyede bulunacak arkadasım var mı? karsılastırma acısından..
    saygılarımla..

ben doblo diyorum.. evet connectin yol tutuşu daha iyi olabilir , yeni kasa doblo da yol tutuş geliştirildi. ister ticari ister binek her iki amaç içinde aldığında emniyetli bir sürüşle limitleri zorlamadan kullanmalısın çünkü sonuçta ticari olarak tasarlanmış yük taşımak için yerden yüksekliği fazla ve bu yüzden süspansiyonda --yaprak yay-- ( piyasa tabiriyle susta ya da makas ) kullanılıyor. bu nedenle araç yüksüzken arkada oturanlar yol bozukluklarını daha fazla hissediyorlar.her iki aracada bindim ama kullanmadım.ancak 1.9 jtd motorlu doblo dehşet bir şey. binek olarak kullanacaksan 1.3 m.jet motorlu dobloyu tercih edebilirsin, yakıt olarak seni üzmez. konfor olarak bence doblo daha iyi. her iki aracı sürekli kullanan arkadaşım var - doblodan şaşma - diyor..doblo bu sınıfta piyasaya ilk olarak giren ve hem dünyada hemde türkiyede bugüne kadar en çok tercih edilen model .tabii olarak en çok satması en iyi olduğunu göstermez, ama fiyat performans, servis ,y.parça olarak değerlendirirsen doblo daha mantıklı bir seçim olur gibi geliyor bana..
    yazdıklarıma karşı fikirler mutlaka olacaktır ama ben marka fanatizmi yapmadan bildiklerimi ve düşüncelerimi yazıp yardımcı olmaya çalıştım. umarım yararı olur, kolay gelsin...

• haklısınız sonucta binek de kullanılsa ticari arac..gene de uzun yolda veya otobanda hic degilse 140-150 km/s hız yapmaya engel degildir sanırım..degil mi?
  • quote:

haklısınız sonucta binek de kullanılsa ticari arac..gene de uzun yolda veya otobanda hic degilse 140-150 km/s hız yapmaya engel degildir sanırım..degil mi?

yap yap kim ne diyebilir
  • quote:

haklısınız sonucta binek de kullanılsa ticari arac..gene de uzun yolda veya otobanda hic degilse 140-150 km/s hız yapmaya engel degildir sanırım..degil mi?

tabii ki engel değil , 140 ta yaparsın hatta ibreyi sona dayarsın . benim söylemek istediğim virajlara normal bir otomobille girdiğin süratle girmeye kalkarsan hiç iyi olmaz.. ama düz yolda istediğin kadar bas, sonuçta can senin canın..
    ben şahsen ailem arabadayken 100km /hızın üzerine pek çıkmıyorum...
  • pekı arkadaslar

connect mı caddy mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArvaLaTSe

pekı arkadaslar

connect mı caddy mı ?

Volkswogen Caddy
  • quote:

pekı arkadaslar

connect mı caddy mı ?

topik başka yöne kayıyor, arkadaş doblo mu connect mi ? diye sormuş.

böyle devam ederse kangoo , opel combo , citroen berlingo , partner v.s ne varsa hepsini tartışıldığı bir topik olacak ki

zaten var bu topik...
  • quote:

pekı arkadaslar

connect mı caddy mı ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.