Şimdi Ara

FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
11
Favori
308.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaan arkadaşımızın dediklerini anfi olmadan çalıştırman mümkün değil. İstediğin gibi bir ses kalitesini yakalaman için 500 lira gibi harcaman gerek.
  • DÜN BAYRAM DOLAYISIYLA FORUMA GİREMEDİM. HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.
  • DÜN BAYRAM DOLAYISIYLA FORUMA GİREMEDİM. HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.
  • quote:

Hoca amfi vs alacak durumum şu an yok malesef. Malum kredilere çalışıyoruz ve ufak ufak birşeyler yapmaya çalışıyorum.

kaan,
    peki bunların maliyeti ne olur bana?

tabi hoca doğru diyor anfi şart bu sistemde.maliyetide şöyle diyim sana tanıdığın bilindik bi yer varsa ucuza alablirsin ben mediamarkttan aldım 960 tl tuttu tamamı herşeyi içinde.
  • öncelikle herkese merhaba.

2007 model ford transit pick-up sahibiyiz. sorunum için arama yaparken takımı buldum ve hem katılmak hem sorunumu paylaşmak istedim.

aracımızda aldığımız günden bu yana performans konusunda bir sıkıntı var. nasıl anlatıcağımı bilmiyorum ancak özellikle hızımız 80-90a geldiğinde araca arkadan birisi asılıyor gibi oluyor. direksiyondan bu fena şekilde hissediliyor.

hız olarak düzde 100 km hızı boşta olsa geçemiyoruz. yokuş aşağı en fazla 120yi görebiliyoruz.

hız biçim için problem değil ancak aynı kesilme yokuş çıkarkende mevcut. bizim için sıkıntı olanda bu zaten. yük attığımızda daha beter oluyor araç.

şimdiye kadar servise danıştık ancak anormal birşey olmadığını söyledi. anormal olduğunu yokuş yukarı 100 km hızla giderken yetişemediğim transit pick-up'ı gördüğümde anladım.

başına böyle birşey gelen var mı şimdiye kadar? biz balataların arabayı tuttuğunu düşünüyoruz ve servise balata değişiminin yapılıp yapılmadığını öğrenmek için bayram ertesini bekliyoruz. neler yapabiliriz bu konuda?

herkese hayırlı bayramlar.

• Turbo devreye giriyormu?
  • Bayramdan 2 gün önce;

Pabuçları, sol amortisör takozunu, sol ön teker bilyasını ve silecekleri değiştirttim. (son ikisi garantiden) :)

FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)

Servis titizliği..

Birde;

Güncel kasa transit stoplarını taktım. Araba en az 4 yaş gençleşti. :)

Kısmetse yakın zamanda eski günlerde olduğu gibi tekrar mercekli farlarıma kavuşacağım. Üstelik, artık daha profesyonelce..

• quote:

Orijinalden alıntı: hoca1677

Turbo devreye giriyormu?

bilmiyorumki. bunu nasıl anlayabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

quote:

Turbo devreye giriyormu?

Devir 2000'e geldikten sonra araç birden uzamaya başlar extra bir güç aracı çeker. Böyle olmuyorsa turbo devreye girmiyordur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

quote:

Turbo devreye giriyormu?

Devir 2000'e geldikten sonra araç birden uzamaya başlar extra bir güç aracı çeker. Böyle olmuyorsa turbo devreye girmiyordur.

deneme sürüşü yapacağım bir kere daha. dediğiniz olayı biliyorum opel combomuzda var cdti onda yaşıyoruz ancak transitte yok galiba. yüksek viteste yokuş yukarı deviri denesem mi acaba? turbo devreye girdiğinde daha kolay anlaşılacaktır böyle.

• bu da bizim düldül :D 2005 model satılık

• quote:

Orijinalden alıntı: joosef

bu da bizim düldül :D 2005 model satılık

Kazasız belasız. Ne kadar istiyorsunuz. Model ve km.si kaç?
  • göstergeler takılı kaldı kutup başlarını söktüm taktım düzeldi bilginize..
  • Hoca helal sana,iyi ugrasiyorsun araba ile. Guzel oluyor gercekten. Yalniz teker bilyasi garantiden degisti demissin. Nasil oluyor o? Dun bizim 2008 jumbonun tek tarafi 190 tl ye degisti iscilik dahil. Ayrica on gogus icin maun kaplama aldim. Bir iki gune onu uygulayacagim insallah. 55 tl ye aldim.
  • sagol hoca bu arada araban gercekten cok guzel kazasız belasız kullanman dileğiyle ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Hoca helal sana,iyi ugrasiyorsun araba ile. Guzel oluyor gercekten. Yalniz teker bilyasi garantiden degisti demissin. Nasil oluyor o? Dun bizim 2008 jumbonun tek tarafi 190 tl ye degisti iscilik dahil. Ayrica on gogus icin maun kaplama aldim. Bir iki gune onu uygulayacagim insallah. 55 tl ye aldim.

Kaplama hayırlı olsun.

Teker bilyası daha önce serviste değişmişti. Aracın herhangi bir parçası arıza yapıncaserviste kayıtlara bakılıyor. 2 sene dolmamışsa aynı parça, parça garantisinden bedavaya değişiyor.
  • Dün sabah mercekli farların montajını yaptım.

Farlar: Orjinal Mako marka..

Mercek: Hella. (2010 audi a6'dan çıkma)

Mercek kapağı: Mercedes (E serisinden çıkma)

Ampül: D2s Osram

Balast: Mitsubishi Gen 4

Eski mercekli farda kullanılan kapaktan farklı bir kapak kullandık. Birde far karşıdan bakınca reflektör karartılmış gibi duruyor ama öyle değil. Yandan çekilen resimlerde durum daha iyi anlaşılıyor. Merceğin etrafı kapaktan anlaşılmıyor sanırım siyah renk. Bu yüzden karşıdan bakınca reflektöre siyah görünüm vermiş.

Az önce gece sürüşünde oldukça denedim. Performans çok iyi. Oem (orjinal fabrikasyon) kitin artıları sanırım. Yaşasın ojinal kahrolsun çin.. :)

Far merceği takılmış kiiti içine monte edilmiş herşeyi ile hazır geldi. Sadece sokete tak çalıştır yaptık. Sıfır hata olması için elimden geleni yaptım.

İşte fotolar;

Bunlarda kısalar yanarken;

• gece fotoğraflarınıda bekleriz. güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.