Şimdi Ara

FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
11
Favori
308.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yürek47

herkese merhabalar. aranıza yeni katldım.benimde 2004 model 90T280 beyaz ford transitim var. beni aranıza eklerseniz sevinirim.[:)

Aramıza hoşgeldiniz. Aracınızın resimlerini de görmek isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: üstad84

arkadaşlar benim önder çeker journey 140.000 de. bu zincir bakımı nasıl oluyo bilen varsa bi cevaplarsa sevinirim kilometreye göremi yoksa ses gelincemi değişecek . kaç liraya mal olur

Bizim zincir 110.000 km.de gergileri vs. hepsi set olarak değişti. O zaman serviste sanırım 300 - 350 lira falan tutmuştu..

Periyodik olarak 100.000 den sora zincire bakılması gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoca1677 -- 17 Ağustos 2011; 3:23:31 >
  • arkadaşlar benim transitin kornası bir çalıyor bir çalmıyor. bazen düz yolda giderken çalmıyor. ama viraja girip direksiyonu döndürdüğümde çalıyor. elektrilçide baktı bir şeyi yok dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca1677

quote:

arkadaşlar benim önder çeker journey 140.000 de. bu zincir bakımı nasıl oluyo bilen varsa bi cevaplarsa sevinirim kilometreye göremi yoksa ses gelincemi değişecek . kaç liraya mal olur

Bizim zincir 110.000 km.de gergileri vs. hepsi set olarak değişti. O zaman serviste sanırım 300 - 350 lira falan tutmuştu..

Periyodik olarak 100.000 den sora zincire bakılması gerek..

valla geçen yekili servis 1500 tl civarı bişey söyledi. özel servislerden en ucuz fiyat söyleyen 800 dedi. yağı keçesi komple değiştireceğiz filan dedi. 300-350 filansa baya arada fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: by sefa

kardeş benimki 160.000 bine geldi değiştirmedik usta daha gider dedi söktü baktı gergileri fln değiştirdi ama zincir dursun dedi
    babam da ustadan taraf oldu ben sökülmüşken değişsin fln dedimya dinlemediler usta 300.000 bine kadar giider dedi değiştirmekte fayda var

bana ses geliyosa değiştirelim ses gelmiyosa 150000 e kadar bin filan dedi.yetkili servislerde bazııs bu zincir bakımını 120000 de bazıları 150000 de diyo. valla ben biraz aha değişirmeyecem bakalım hayırlısı
  • Kullanılan parçaya göre fiyat değişiyordur.

---------------------------

Aşağıdaki teybi sipariş verdim. kısa süre içinde araçtaki teybi ve çerçeveyi söküp bunun montajını yapacağım.

FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoca1677 -- 18 Ağustos 2011; 19:14:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by sefa

kardeş benimki 160.000 bine geldi değiştirmedik usta daha gider dedi söktü baktı gergileri fln değiştirdi ama zincir dursun dedi
    babam da ustadan taraf oldu ben sökülmüşken değişsin fln dedimya dinlemediler usta 300.000 bine kadar giider dedi değiştirmekte fayda var

bana ses geliyosa değiştirelim ses gelmiyosa 150000 e kadar bin filan dedi.yetkili servislerde bazııs bu zincir bakımını 120000 de bazıları 150000 de diyo. valla ben biraz aha değişirmeyecem bakalım hayırlısı

Üstad bizim 200 hp motor için özel servis 600 tl fiyat vermiş özel servis. Şu an 100 binde. 150 de değiştirmeyi planlıyoruz aksilik olmazsa. Yalnız yetkili servisin 1.500 fiyatı da cokmus yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoca1677

Kullanılan parçaya göre fiyat değişiyordur.

---------------------------

Aşağıdaki teybi sipariş verdim. kısa süre içinde araçtaki teybi ve çerçeveyi söküp bunun montajını yapacağım.

Hoca teyp görüntü olarak güzel görünüyor. Yalnız ekran haricinde ne özelliği var bunun? (güncel transitlerdeki 6000 cd den farklı olarak) ayrıca montajı olacak mi yani tam oturtturabilecek misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı
    Hoca teyp görüntü olarak güzel görünüyor. Yalnız ekran haricinde ne özelliği var bunun? (güncel transitlerdeki 6000 cd den farklı olarak) ayrıca montajı olacak mi yani tam oturtturabilecek misin?

Birçok farklı özellikleri var fakat en önemlisi mp3 çalması.
  • Bugün yeni teybim geldi. Hiç uğraşmadan eskisini çıkar yenisini tak usulü yaptık. 5 dakikamızı aldı.

Önce eski teybi çıkardık;

Ardından çerçeveyi;

Çıkan eski teyb. Orjinaldi track cd çalabiliyordu;

Ve daha sonra yeni teybi yerine yerleştirdik. Ve sonuç;

------------

Bunlarda bugünden bir - iki kare..

• hoca aracın mükemmel olmuş teyp on numara oturmuş yerine yakışmış güle güle kullan bi eksiğin arka farlar onlarıda yeni kasadan yapsan güzel olurdu
  • aracınız çok güzel olmuş. ama tek eksiği kaldı. tamponlarıda gövde rengine boyatırsanız ayrı bir görünümü olacak. bide aracın 150.000 lik bakımında hangi bakımlar yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanfener80

hoca aracın mükemmel olmuş teyp on numara oturmuş yerine yakışmış güle güle kullan bi eksiğin arka farlar onlarıda yeni kasadan yapsan güzel olurdu

Daha önce yeni kasa stopları araçta mevcuttu. İçine led döşeme yapmıştık. Fakat araçtan 8 ay ayrı kaldığım dönemde biri kırılınca diğeride sökülmüş. Yerine orjinalleri takılmış. Ama yapılacaklar listesinde yeni kasa stopları var. Mercekli farlarda aynı akıbete uğramış. Farlarda listede sırasını bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürek47

aracınız çok güzel olmuş. ama tek eksiği kaldı. tamponlarıda gövde rengine boyatırsanız ayrı bir görünümü olacak. bide aracın 150.000 lik bakımında hangi bakımlar yapılıyor.

Teşekkürler..

Tamponların boyalı halini başka bir araçta görmüştüm pek hoşuma gitmedi. Kafamda tamponları piano balck rengine kaplatmak var. Oda yapılacaklar listesinde.

Bakım konusunda servise sormam gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoca1677 -- 24 Ağustos 2011; 23:07:24 >
  • Hoca teybin güzel olmuş gerçekten. Hayrını gör.

Ya ben de arabanın torpidoyu maun kaplama yapmak istiyorum. Çok hoşuma gidiyor.

Bir de malum transitlerin standart hoparlörleri biraz vasat. Teybi hiç değiştirmeden,amfi vs gerek kalmadan,temiz ve kaliteli müzik dinlemek istiyorum. Mesela bir vw bora standart tesisatı gibi performans yeterli benim için (örnek saçma oldu ama :) yukarısı da olsa fena olmaz hani :)). takımı mi almalıyım? Tabi fiyatı makul olanlardan,malum borç ödüyoruz :) tavsiyenizi bekliyorum.
  • Bu müzik esisatı işinden hiç anlaıyorum ben. Bence şöyle tanıdık br tesisatçı araca bir baksın. Ne gerekirse alırsınız yada montajını orada yapar.
  • Yok hoca öyle ahım şahım bir tesisat değil benim istediğim. Yani bir hoparlör takımının işimi göreceğini düşünüyorum. Temiz bir ses benim istediğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Yok hoca öyle ahım şahım bir tesisat değil benim istediğim. Yani bir hoparlör takımının işimi göreceğini düşünüyorum. Temiz bir ses benim istediğim.

Sadece hoparlörün o işi yapabileceğini sanmıyorum. Çünkü fabrikanın taktığı hoparlörler gayet iyi. Yeri vs. herşeyi ona göre dizayn edilmiş. Teyp desen oda hoparlörden aşağı kalır yanı yok. Kısacası teyp ve hoparlör anca bu performansı verir. Ama bir anfi vs takılırsa ses çıkışları yükseleceği için kalite artabilir.

Ben mesela hala aracın orjinal kolonları, sesten oldukça memnunum.
  • transitin orjinal hoparlörleri çok güzel ama daha temiz bi ses istiyorsan jbl 160 watt mid takım al 2 adet bitanede woofer al gayet temiz bi ses alırsın benim şuan transitimde arka sistemde bu var çok memnunum.
  • Hoca amfi vs alacak durumum şu an yok malesef. Malum kredilere çalışıyoruz ve ufak ufak birşeyler yapmaya çalışıyorum.

kaan,
    peki bunların maliyeti ne olur bana?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.