Şimdi Ara

Ford v. Ferrari: Matt Damon ve Christian Bale'li filmden ilk görseller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ford v. Ferrari: Matt Damon ve Christian Bale'li filmden ilk görseller

Bu yılın en merakla beklenen filmlerinden olan Ford v Ferrari için artık geri sayım resmen başladı. Önümüzdeki sonbaharda vizyona girecek olan filmin ilk görselleri de bugün Entertainment Weekly tarafından paylaşıldı. Christian Bale ve Matt Damon'ı bir araya getiren Ford v Ferrari, Logan filminin yönetmeni James Mangold tarafından hazırlanıyor.

Ford v Ferrari, bizleri 1966 yılının Fransa'da düzenlenen Le Mans 24 Saat yarışlarına götürecek. Yarışın perde arkasını anlatacak olan filmde; ünlü İngiliz yarışçısı Ken Miles (Bale) ve Amerikan otomotiv tasarımcısı Carroll Shelby'nin (Damon) hikayesine odaklanılıyor. Ford için çalışan Miles-Shelby ikilisi, dönemin ikonik markası Ferrari'ye meydan okumaya çalışacak.

Entertainment Weekly'ye konuşan yönetmen James Mangold,"Logan filminde biraz farklı bir şey ortaya koymak istemiştik. Süper kahraman türünün gereğinden fazla CGI'laştırıldığı düşüncesindeydim bu yüzden CGI'dan uzak durup; daha duygusal, daha fiziksel bir süper kahraman filmi ortaya çıkarmaya çalıştık. Aynı fikri Ford v. Ferrari'ye de taşıyoruz. Filmde göreceğiniz hiçbir şey bilgisayar efekti olmayacak. Bunun ciddi anlamda fark yarattığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Mangold son olarak Ford v. Ferrari'nin bir yarış filminden daha çok bir karakter draması olarak hazırlandığını söyledi.

20th Century Fox tarafından hazırlanan Ford v. Ferrari, 100 milyon dolarlık bir bütçeye sahip. Bildiğiniz gibi günümüzde bu tarz yüksek bütçeli ve CGI'sız karakter dramaları nadir çıkıyor. Bakalım Ford v. Ferrari beklentilerimizi karşılayabilecek mi. Film 15 Kasım 2019'da vizyona girecek.

• 2013'teki Rush filmi geldi aklıma. Bu da güzel bir şey olabilir. Yüksek bütçeli CGI'sız film, sinemada izlemek lazım.

• Sinemaseverler için güzel haber.
    Motorsporu tutkunları için de aynı şekilde. Filmoku.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O süperkahraman filmlerinde cgi yi öyle bir abartıyorlarki film değil bilgisayar oyuny sanki. Logan bu yüzden çok iyiydi bu filmde iyi olacaktır. En azından bilgisayar efekti izlemeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrari ve Ford’un isimleri bir aradaysa Ford GT’yi göreceğiz demektir. Zaten o aracın tasarımı Ferrari’ye ait. Ford’un hâlâ en güzel tasarıma sahip aracıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 milyon dolar bütçeyle hazırlanan filmde. Dün sinemada Aladdin izledim.
    Bütçesi 183 milyon dolardı. Onu niye tanıtmadınız?

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Zaten Ken Miles da malum '66 LeMans'ının ikincisi :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matt damon yerine leonardo dicaprio oynamalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yilin merakla bekledigim filmlerinden.Konusu tam bana gore ve iki tane sevdigim oyuncu var.
  • merakla bekliyorum. Beklentim yüksek umarım yanılmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.