Şimdi Ara

FOREX R6A ALACAĞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
3
Favori
65.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ürünle ilgili yeni bir özellik keşfettim.
    R6Blerde yoktu bu.
    Bu özelliğin bir adı var mı bilmiyorum ama şöyle açıklayayım.
    Sizde bir hdd diyelim ve film arşivinizde olmayan filmle bir arkaasınız geldi ve usbsinde var.
    Pcye bağlamadan cihaz üzerinden kopyalama yapılabiliyor ve çok işlevsel bi özellik hoşuma gitti doğrusu.
  • evet bu kopyalama işini bende keşfetmiştim hoş bir özellik 1 tane daha usb olsa daha iyi olurmuş ama...

benim merak ettiğim video seyretmek için 3 tane video linki koymuşlar biri youtube diğer ikisi çince veya benzeri diller de ve sorunlu ve yavaş siteler
    acaba buraya başka video ve film linkleri eklenebiliyor mu?
  • nmt cihazlarda ben torrent olayına çok dikkat ediyorum
  • evet bende torrent - sata konusunun durumunu bekliyorum.

kullanan arkadaşlar deneyip yorum yazabilirlerse sevinirim.

Öreneğin toreent sorunsuz olarak iniyormu.?
    sata disk desteğinde sorun varmı .?
    sata disk için ntfs formatı uygunmu.?
  • Bu cihaza sahip arkadaşlar, halen egreat firmware'lerini denemedinizmi? Yükleniyormu, yüklenmiyormu? Ona göre bende almayı düşünüyorum. Egreat r6a yok piyasada. R6B de para etmeyecek bir cihaz (ethernet bağlantısı bile yok). O yüzden bu cihaz mantıklı geliyor ama firmware update benim için önemli. Eğer egreat yazılımları oluyorsa bu cihazı alırım. Zaten babama hediye olarak almak istiyorum. Bende sigma çipsetli bir tane Icybox bir tanede m34a var. İlk defa realtek çipsetli bir cihaz almayı düşünüyorum o da uygun fiyatından dolayı...
  • Aklıma gelmişken bu cihazı alan arkadaşlar biliyordur, yokmu bu cihazın bir destek sitesi? Kılavuzunda falan yazıyor olması lazım. Yani her markanın bir web sitesi oluyor bununda olması lazım. Eğer yoksa belliki çakma bir cihazdır bu ve destek mestek olmaz bu cihaza. Destek yoksa cihaza isterse 10 lira olsun, kuruş vermem...
  • www.forex.com.tr ulaşabileceğiniz site.
    Cihaza egreat fwlerinin olması gerektiğini düşünüyorduk ancak sonradan farkettim ki açılışta forex yazıyor vs. farklı fwsi var ve firmadan isteyip fw yükledim.
    Sordum bütün fw versiyonları ufak bir müdahale ile onlara gönderiliyormuş onlar da yayınlıyorlarmıs.
    fwde sorun yok kısaca.
    sata falan denemedim çünkü dahili hdd yok bende.
  • FİRMWARE de Forex diye açılıyorsa forex müdahale ediyor demektir.

Ancak bu egreat resmi firmware yüklenmiyor demek değildir.
    Belkide sadece Forex açılış logosu .. vs ekliyor
    gönderiyorlardır.
    Bakmak lazım orjinal firmware ile aynı yapıdamı , menüler .. vs gibi.

Bide elinde olan arkadaşların yüklemeyi denemeleri lazım.
    Ama bu işten anlamayan arkadaşlarında bu riske gireceklerini
    zannetmiyorum.
    (Her ne kadar tekrar Orjinal Fw atıp cihaz eski haline getirilebilecek olsada.)
  • Teşekkürler ilgilendiğiniz için. Eğer modlu yazılım yüklenebiliyorsa süper (egreat yada acryan gibi). Hele birde orijinal yazılıma geri dönülebiliyorsa o daha güzel. Bende bir tane icybox birde egreat m34a var. M34A'ya bir tarihte modlu yazılım çıkmıştı onu yükledim o tarihten beri cihazın açılışında popcorn hour logosu çıkıyor dahası yeni yazılım çıktıkça kendini popcorn'dan güncelliyor ama artık orijinal yazılıma geri dönülemiyor. Gerçi böylesi daha iyi çünkü egreat çok uzun zamandır firmware güncellemiyordu. Eğer bu cihazada farklı markaların daha kullanışlı yazılımları yüklenebiliyorsa olay tamamdır. Zira egreat r2a piyasada yok ve forex egreat r6b ile neredeyse aynı fiyata satılıyor (fazladan esata ve ethernet bağlantısı ile). Madem orijinal yazılıma geri dönüş mümkün, bir arkadaş deneyebilirmi acaba farklı markaların yazılımlarını yüklemeyi?

• menüler aynı ben r6byi de gördüm.
    Sadece forex logosu var.
    aslında farklı yazılım denesem mi diye düşünmekteyim ama niye egreat yukleyeyım kı baska bısey yuklenebilir mi acaba?
    cunku zaten egreat yazılımlarını adamlar da sunuyorlar.
    chipseti aynı olan her türlü yazılım uyar mı acaba?
    Bilgisi olan bir arkadas paylasırsa cok sevinirim.
    Fabrika ayarlarına dönünce orjinal yazılımı geri dönmez mi mantıken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stardus -- 13 Mayıs 2011; 14:22:31 >
  • Bu konulardan anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim şimdi tavsiye üzerine bu modele eğilim halindeyim.

Misal benim televizyonum

Avatar.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR.torrent

Avatar.2009.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.torrent

bu filmleri açmadı, bu cihaz açar mı? Ben artık her formatı filmi açan bir cihaz istiyorum zira.
  • arkadaşlar bugün siparişi verdim hızlıal.com dan yarın gelir sanırım bakalım nasıl memnun kalcam mı?
  • egreat r6a ya yüklenen ve 3 ü 1 arada
    olan yazılım mevcut

bu yazılımda hem orjinal egreat yazılımı var ,
    hem ACRyan yazılımı var,
    Hemde mede8er yazılımı var.

Yaılımı yükledikten sonra Hangisini tercih edersen onu
    kullanıyorsun olmazsa basitçe ,
    yeniden firmware yüklemeye gerek olmadan
    değiştirebiliyorsun...

bence bunu yüklemek daha mantıklı.
    Ama tabii tüm sorumluluk en nihayetinde yükleyen kişiye ait.
  • merhaba,

bende bu aletten aldim ama networkten(wifi) actigi filmlerde alt yazi gostermiyor,bu sorunla karsilasan var mi?
  • ilk izlenimlerim :

kumanda pilleri yok.kumanda performasi berbat.universal kumanda ile sorun yok.yani sorun alette degil kumanda da.

bunun disinda wifi uzerinden film izlemede upnp servisi alt yazi desteklemiyor.pc ye nfs kurup paylasim yapinca sorun yok.ama aleti illa modeme kablo ile baglamak gerekiyor.wifi uzerinden bagladigimda nfs bir turlu aktif olmadi.yapan varsa yardimci olursa cok memnun olurum.samba da uzer name pass soruyor bir turlu pc ye baglanadim.(windows 7)

cihaza taktigim diski pc uzerinden nasil gorebilecegimi bilmiyorum.yapamadim.

cihazin icinde gelen dokuman cok eksik.

bu tip cihazlarda bence kablo girisleri arkada olmali.yanlardan takilan seyler vitrinde siritiyor.alet kucuk olunca tabi mecburen yanlarada konmus.

yukarida saydigim sorunlari cozebilirsem , bence parasina gore iyi bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rad -- 16 Mayıs 2011; 9:09:31 >
  • rfve ,

bahsettigin yazilimi nerden nasil yuklerim ?

tesekkurler
  • Dosya paylaşımını samba üzerinden yaptığında altyazı sorunu çözülecektir. Bende bu cihazdan yok ama samba user name : nmt pass : 1234'ü bir dene bakalım. Sigma çipsetlilerde böyle. Bu verdiğim user name ve pass'ı pc'den cihaza bağlanırken kullanacaksın. Cihazdan pc'ye bağlanmak için öncelikle win7'nin açılışta pass sorması gerek. Yoksa cihazdan pc'ye bağlanamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsy -- 16 Mayıs 2011; 9:36:34 >
  • emrahsy tesekkurler.

zaten windows u parola ile aciyorum.ama samba ile pc ye baglanmaya calistigimda gecersiz giris diyor.
    bunun disinda cihazi pc de nerden gorupte bu username i ve pass i yazacagim.networkte gorunmuyor.ayri bir yazilim mi kurmam gerek pc ye
  • Aşağıda yazılanları dene. Win XP'de sorun yok ancak Win 7'de bu ayarları yapman gerek.

BU AYARLAR CİHAZDAN PC'YE BAĞLANMAK İÇİNDİR. PC'DEN CİHAZA DEĞİL!.

PC'den cihaza erişmek için sata disk bağlı olması ve Samba kurulmuş olması gerekmektedir. Lütfen dikkat ediniz.

Bilgisayarda ağ erişiminin ayarlanması
    ===================
    *Bilgisayarınızda paylaştırmak istediğiniz klasör ayarlarından tüm kullanıcılara OKUMA ERİŞİM YETKİSİ verin.

* Güvenlik Duvarınız varsa ayarlarından cihazın IP'sine izin verin veya güvenlik duvarını kapatın

* Başlat -> Tüm Programlar -> Yönetim Araçları -> Yerel Güvenlik İlkesi -> Güvenlik ayarları
    -> Yerel İlkeler -> Güvenlik:
    * Ağ Güvenliği: LAN Manager quthentication level ->
    Send LM & NTLM - use NTLMv2 session security if negotiated

* Başlat -> Kontrol Paneli -: Ağ ve Paylaşım Merkezi:
    * Vista sistem:
    * network discovery set to On (Ağ arama açık)
    * file and print sharing set to On (dosya ve yazıcı paylaşımı açık)
    * Public folder sharing set to off (Ortak klasör paylaşımı KAPALI)
    * Password proected sharing set to on (Şifre Korumalı Paylaşım AÇIK)

* Windows 7 pro sistem, GELİŞMİŞ PAYLAŞIM AYARLARINA girin:
    * Turn on network discovery. (Ağ arama açık)
    * Turn on file and printer sharing. (dosya ve yazıcı paylaşımı açık)
    * Turn off Public folder sharing. (Ortak klasör paylaşımı KAPALI)
    * Turn off password protected sharing. (Şifre Korumalı Paylaşım KAPALI)

* Aşağıdaki işlemler SADECE PRO sistemler içindir:
    Başlat çalıştır> Regedit:
    * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Lsa
    * 'everyoneincludesanonymous' değerini 0'dan 1 olarak değiştirin
    * ‘NoLmHash’ değerini 0'dan 1 olarak değiştirin
    * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\LanmanServer\Parameters
    * ‘restrictnullsessaccess’ değerini 1'den 0'a değiştirin.

* pc.'yi yeniden başlatın

================================================== ========================================
    R1'de kısayol oluşturma
    ===================================
    * Tercihan cihaza statik IP verin

* FİLM -> SAMBA -> My_Shortcuts
    * Kumandadan MAVİ tuşa basın, EKLE tuşu ile kısayol ekleyin.
    * Vista PC bağlanmak için, kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. PC'nin IP adreisni girin.
    * WIndows 7 sisteme bağlanmak için, SADECE IP adresi girin. KULLANICI ADI VEYA ŞİFRE GİRMEYİN!

================================================== ========================================
    Paylaşılan Klasörünüze Ulaşmak
    ============================
    * FILM -> SAMBA -> My_Shortcuts
    * Yarattığınız kısayola tıklayın

* Vista pc, doğrudan bağlanacaktır.. şifre veya kullanıcı adı gerekmiyor.
    * Windows 7 pc, doğrudan bağlanıp klasörleri gösterecektir.
    Paylaşılan klasöre girmek istediğinizde şifre ve kullanıcı adınızı isteyecek.. o zaman gireceksiniz.

• Bunun dışında cihazı pc'de görmek için herhangi bir yazılım yüklemeye yada ayara gerek yok. Networkte görünmesi lazım. Windows'u yeniden başlatmayı bir dene.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.