Şimdi Ara

FOREX R6A ALACAĞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
3
Favori
65.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fav rm-l828 akıllı kumanda aldım 3 gün önce ve hemen forexin çok sık kullandığım tuşlarını öğrenme özelliği ile kopyaladım yeni kumandaya vee dünya varmış arkadaş forexin kumandası alsın diye şekilden şekile giriyordum cihazın tek eksiği kalmadı artık (bana göre).
  • bu cıhaz nerde satılıyor
  • Çok kral alet aldıgımdan bu yana 150 den çok film izledim açamadıgı 1 tane format oldu onu da kim nasıl kodlamış yorumsuz... Ama kumandası acaip yavaş tepki veriyor.. Kumandayı Zapp marka beyaz bişeyle değiştirdim azıcık hassasiyet artışı dışında, pek işe yaradıgı söylenemez... Aynı Zapp kumandayı tavana tutup basınca Uydu alıcımın kanallarını değiştiriyor ama forex'e geldim mi yine tam alete hedeflemek gerekiyor.. Sorun kumandadan çok aletin üzerindeki IR alıcıda. O IR alıcıyı aletin içini açıp değiştirtsem mi bir elektronikçide? Sizce yapılır mı? Cihazdan çok memnunum ama bu kumanda hikayesi kötü işte.
  • FOREX R6A için en iyi yazılım hangisidir ? hangisini tavsiye edersiniz ?

yukarda bir kaç linke baktım ama linkler ölü,

rapide yükleme şansınız varmıdır ?
  • forex r6a birden çalışmaz oldu !!!! .
    açıyorum aleti Loading... ekranı geliyor sonra karanlık !!! tvye sinyal gitmiyor sanki hdmi kablosunu çıkardığımda bir değişiklik olmuyor tvde
    ancak cihazın mavi ışığı yanmaya devam ediyor, bir kaç dakika sonra tekrar Loading... ekranı geliyor sürekli tekrarlıyor bunu .
    orjinal yazılımı, 3in1 yazılımını yükledim defalarca ama değişiklik yok...
    Lütfen yardım..............
  • başlık öldü mü ????
    forex halen çalışmıyor bir çözüm var mı acaba ???
  • merhaba arkadaşlar, bu makinede digiturk play üzerindeki aboneliğimiz ile super lig maçları seyredebilir miyiz. bunun için bir script yazılabilir mi? bilgisi olan arkadaşlar ilgilenebilirseniz çok sevinirim. teşekkürler.
  • AURON EGREAT/FOREX R6A-R1 3İN1 1.0.5.39 NATİONAL PACK V4.0 FİNAL YAZILIM (.AC3, .DTS ...VS VE SES UZANTI DESTEĞİ)

YAZILIMI ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !!!

http://forum.donanimhaber.com/m_63588049/tm.htm
  • cihazı nerden alabiliriz ? kaça alabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nufringen

cihazı nerden alabiliriz ? kaça alabiliriz ?

+1 Nereden alabiliriz acep ?
  • sıfır olarak bulabileceğinizi pek zannetmiyorum arkadaşlar ancak ikinci el olabilir sahibinden.com'da vardı ama artık almışken daha yeni modeller alınmalı devrini tamamlamak üzere bu cihaz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

quote:

Orijinalden alıntı: nufringen

cihazı nerden alabiliriz ? kaça alabiliriz ?

+1 Nereden alabiliriz acep ?

http://forum.donanimhaber.com/m_56697108/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56697108
  • Forex r6a + mede8er+yamj+yamj to mede8er+xml notepad ekibi sayesinde çok kolay bir şekilde videowall oluşturulabiliyor ve hatta Türkçe desteği ile.

Bir filmi videowall için hazırlamam herşeyi ile ortalama 30sn-1dk. arası sürüyor.

Kameram pek net çekmedi ama örnekleri altta görebilirsiniz.

FOREX R6A ALACAĞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: refsak

arkadaşlar uygun fiyata forex r6a mı ihtiyaç fazlası olduğundan satıyorum ihtiyacı olan kaçırmasın

http://resim.donanimhaber.com/m_57578869/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57578869

Bence satmayın.. Altyazı ve internet uygulamaları olarak en detaylı ve zengin mod yazılımlara sahip bir cihaz.. CS 2in1 yazılımını yükleyip, türkçe IP tv script güncellemesi yapın.. Bu yazılımla Youtube sorunsuzdur..

2 in 1 de youtube çalışıyor ip tv çalışmıyor

• Arkadaşlar bende Philips 32PFL5605 led tv mevcut ve altyazı desteği malesef yok. Abimden ödünç olarak Forex R6 medya oynatıcıyı aldım. Normalde tvde altyazı desteği olmasa da medya oynatıcı üzerinden srt uzantılı altyazıyı televizyonun görmesi gerekmez mi? Dün gece malesef altyazıyı görmedi. Acaba tv nin ya da Forex R6 nın yazılımı ile alakalı bir durum mu?
  • İsteyen olursa sorunsuz çalışan R6A 50 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 16 Ocak 2014; 10:39:53 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.