Şimdi Ara

FOREX R6A ALACAĞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
3
Favori
65.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı memnuniyetle kullananbiri olarak belirtmeliyim ki, cihazın servisi ne yazık ki berbat ötesi.

Forex marka kablosuz ağ adaptörüm arızalandı. İstanbul'da yaşamıyorum.
    Onlarca defa e-posta gönderdim ama bir cevap verme tenezzülünde bulunmadılar.

Ağ adaptörü de elimde kaldı. Hala taksitlerini ödüyorum.
    Bu da işin ayrı bir boyutu.
    Bu vesileyle ithalatçı firmayı tekrar kınıyor, hakkımı helal etmiyorum.

Bol filmli günler...
  • forex marka usb kablosuz adaptör aldım ama çalıştıramadım.kablosuz adaptörü nasıl tanıtırım bilgisi olan varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demobig

forex marka usb kablosuz adaptör aldım ama çalıştıramadım.kablosuz adaptörü nasıl tanıtırım bilgisi olan varmıdır?

Resimde ki modelse, kesinlikle tanır..
    Diğer satılan forex mini modeller, Egreat orjinli Forex R6A ve Orj R6A-II model media player'lara uygun değildir ve sadece markası forex'tir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 13 Şubat 2012; 11:40:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: refsak

arkadaşlar uygun fiyata forex r6a mı ihtiyaç fazlası olduğundan satıyorum ihtiyacı olan kaçırmasın

http://resim.donanimhaber.com/m_57578869/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57578869

Bence satmayın.. Altyazı ve internet uygulamaları olarak en detaylı ve zengin mod yazılımlara sahip bir cihaz.. CS 2in1 yazılımını yükleyip, türkçe IP tv script güncellemesi yapın.. Bu yazılımla Youtube sorunsuzdur..

hocam ben gamda... ustanın 4in1 i kullanıyorum bu 2in 1 de turkce kanallar eklenebiliyormu ip tv guncellemesi nasıl oluyor biz istediğimiz kanalı ekleyebiliyormuyuz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: yula50

quote:

quote:

arkadaşlar uygun fiyata forex r6a mı ihtiyaç fazlası olduğundan satıyorum ihtiyacı olan kaçırmasın

Bence satmayın.. Altyazı ve internet uygulamaları olarak en detaylı ve zengin mod yazılımlara sahip bir cihaz.. CS 2in1 yazılımını yükleyip, türkçe IP tv script güncellemesi yapın.. Bu yazılımla Youtube sorunsuzdur..

hocam ben gamda... ustanın 4in1 i kullanıyorum bu 2in 1 de turkce kanallar eklenebiliyormu ip tv guncellemesi nasıl oluyor biz istediğimiz kanalı ekleyebiliyormuyuz acaba

Gamda ustanın türkçe tv eklentisini zgtrkr nickli arkadaş script haline getirmişti.. Bu script'i CS2in1 yazılına usb script güncelleme ile entegre ediliyor..
    Türkçe canlı tv için script > http://www.mediafire.com/?afqeadclupf57cu
    CS_2in1_r1.5.1_base_ACRyan_v7.4.6.r7317_SDK4_1.0.4.rar >http://www.mediafire.com/?mjr9x7z7uflzxfr
    1. Bu linkteki CS modlu CS_2in1 firm ware i kürdan yöntemiyle kurun (bkz. kürdan yöntemi).

2. Kişisel ayarlarınızı tamamladıktan sonra hdd mini link leri "setup/misc" bölümünden açınız.

3. Usb wifi veya ethernetten online olun.

4. Linkten çıkan Scripts.zip ve scriptsc.sh dosyalarını usb belleğin root "/" klasörüne kopyalayın

5. internet (en soldaki)tabından system tools (en sağ alttaki) a girin

6. Update script , Update script (USB/HDD scriptsc.sh) seçiniz.

7. Bir süre sonra cihaz yeniden başlar.

>> Bu yazılım da Youtube çok çabuk ve sorunsuz açılıyor ve internet servisleri Gamda üstadın 3in1 yazılımı gibi oldukça zengin ve kullanışlı

Not: zgtrkr'in anlatımını alıntı yaptım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 14 Şubat 2012; 0:52:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demobig

forex marka usb kablosuz adaptör aldım ama çalıştıramadım.kablosuz adaptörü nasıl tanıtırım bilgisi olan varmıdır?

Resimde ki modelse, kesinlikle tanır..
    Diğer satılan forex mini modeller, Egreat orjinli Forex R6A ve Orj R6A-II model media player'lara uygun değildir ve sadece markası forex'tir..

yanlış almışım ozaman.forex aynı firma sıkıntı olmaz dedik elimizde patladı.bilgiler için sağol.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yula50

quote:

quote:

Gamda ustanın türkçe tv eklentisini zgtrkr nickli arkadaş script haline getirmişti.. Bu script'i CS2in1 yazılına usb script güncelleme ile entegre ediliyor..
    Türkçe canlı tv için script > http://www.mediafire.com/?afqeadclupf57cu
    CS_2in1_r1.5.1_base_ACRyan_v7.4.6.r7317_SDK4_1.0.4.rar >http://www.mediafire.com/?mjr9x7z7uflzxfr
    1. Bu linkteki CS modlu CS_2in1 firm ware i kürdan yöntemiyle kurun (bkz. kürdan yöntemi).

2. Kişisel ayarlarınızı tamamladıktan sonra hdd mini link leri "setup/misc" bölümünden açınız.

3. Usb wifi veya ethernetten online olun.

4. Linkten çıkan Scripts.zip ve scriptsc.sh dosyalarını usb belleğin root "/" klasörüne kopyalayın

5. internet (en soldaki)tabından system tools (en sağ alttaki) a girin

6. Update script , Update script (USB/HDD scriptsc.sh) seçiniz.

7. Bir süre sonra cihaz yeniden başlar.

>> Bu yazılım da Youtube çok çabuk ve sorunsuz açılıyor ve internet servisleri Gamda üstadın 3in1 yazılımı gibi oldukça zengin ve kullanışlı

Not: zgtrkr'in anlatımını alıntı yaptım..

hocam eline sağlık sagolasın hemen baslatıyım yuklemeyi

• Ürün için Wi-Fi adaptör arayan hala varsa sanırım şu işinizi görür:
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/forex-r6a-wi-fi-adaptor-wireless-faturali-52306238

Şimdi arkadaşlar, ben bir başka arkadaştan FOREX R6A'sını alıp deneyeceğim.
    Kendisi 5 ay kadar önce almıştı. Firmware güncelleme filan varsa da yüklememi istedi.
    Bu ilmeği okumaya çalıştım ama kafam çok karıştı, yazılım konusunda anlamadığım
    gelişmeler olmuş. Şu konularda özet bilgi rica edeceğim:

- En sorunsuz, performansı yüksek yazılım hangisi önerilir?
    - Performansdan ödün vermeden arayüz iyileştirmesi, internet kullanımı
    gibi konularda gelişim sağlayan mod filan varsa hangisi önerilir?
    - Yeni yazılım yüklemesi başarısız olursa orjinal yazılıma nasıl dönülebilir? Onun linki var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselp

Ürün için Wi-Fi adaptör arayan hala varsa sanırım şu işinizi görür:
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/forex-r6a-wi-fi-adaptor-wireless-faturali-52306238

Şimdi arkadaşlar, ben bir başka arkadaştan FOREX R6A'sını alıp deneyeceğim.
    Kendisi 5 ay kadar önce almıştı. Firmware güncelleme filan varsa da yüklememi istedi.
    Bu ilmeği okumaya çalıştım ama kafam çok karıştı, yazılım konusunda anlamadığım
    gelişmeler olmuş. Şu konularda özet bilgi rica edeceğim:

- En sorunsuz, performansı yüksek yazılım hangisi önerilir?
    - Performansdan ödün vermeden arayüz iyileştirmesi, internet kullanımı
    gibi konularda gelişim sağlayan mod filan varsa hangisi önerilir?
    - Yeni yazılım yüklemesi başarısız olursa orjinal yazılıma nasıl dönülebilir? Onun linki var mı?

14 Şubat 2012; 0:49:35 > mesajımda ki yazılım gayet kullanışlıdır.. İnternet servis ıygulamaları menüsü de oldukça zengindir..
    Beğenmezseniz, orjinal veya istenilen başka bir modlu yazılım yüklenilebilir..

• quote:

14 Şubat 2012; 0:49:35 > mesajımda ki yazılım gayet kullanışlıdır.. İnternet servis ıygulamaları menüsü de oldukça zengindir..

Teşekkürler.
  • hayırlısı olsun insallah işine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselp

quote:

Teşekkürler.

Bu yazılım ile harika oldu alet. Youtube, Vimeo gibi sitelerin yanısıra bir çok yabancı güzel HD televizyon kanalını bile gösteriyor.
    Bir de bunları daha düzenli bir menüye koysalarmış mükemmel olurmuş.
    Türk kanallarını yüklemeye gerek görmedim, zaten bende de, aletin sahibinde de Teledünya var.

Şimdi düşündüğüm şu: 3D destekli bir oynatıcı almak istiyorum, Egreat R6S ya da Himedia.
    Acaba onların yazılımlarında da bu internet servislerini bulabilecek miyim?

• @yukselp Android R6S modeline CS_DMD modlu yazılımı çıkmış bile.. R6S - 3D konusuna, yazılımın youtube video'sunu eklemiştim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@yukselp Android R6S modeline CS_DMD modlu yazılımı çıkmış bile.. R6S - 3D konusuna, yazılımın youtube video'sunu eklemiştim..

Harika. Çok teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar.. forex r6 cihazıma akıllı kumanda alacağım..

illa ki FAV marka mı bulmalıyım?

başka marka model kullanan var mı?

ve fav marka kumandanın en son modelini alsam oluyor mu? (http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/aksesuarlar/893/110250061/fav_rm96_uzaktan_kumanda burada çok pahalı gerçi)
  • RM 828 Akıllı öğrenen kumanda, carrefour da satılıyor.. Fiyatı 20 liraydı sanırım.
  • Half sbs 3D filmleri izlerken sıkıntı yasarmiyim by cihazla. Tv usbden 3d filmerin bszilarini acmiyorda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadşlar Elimde Forex R6A bulunmakda haziranda almıştım isteyene satabilirim taşınabilir HDDmi sattığm için bir mantığıda kalmadı bana göre :) Ztn çok fazla da kullanmadım cihazı bilginize tertemiz kutulu gönderim yapabilirim isteyene. 3 in1 yazılım yüklü içinde :)
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum. forexden çıkardığım usb bellek yada harddiskler pc ye takılınca düzgün çıkarılmadığı için tarama yapılıyor. harddiskim bu şekilde bozuldu. pc de olsa güvenli kaldır seçeneği ile sorunsuz kaldırıyoruz ama forexi kapadıktan sonra bile usb leri çıkarsam tarama ihtiyacı doğuyor pc ye takınca. nasıl güvenli olarak kaldırabiliriz usb leri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunen

Half sbs 3D filmleri izlerken sıkıntı yasarmiyim by cihazla. Tv usbden 3d filmerin bszilarini acmiyorda.

Half SBS leri sorunsuz şekilde altyazıları ile açabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.