Şimdi Ara

FOREX R6A ALACAĞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
3
Favori
65.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, elimde 2tb lik çoğunluğpu 720p lik rip filmlerden oluşan film arşivim için aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum. Yorum yaparsanız sevinirim

İşlemci : Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı RTD1073DD+ işlemci, 128MB DDR2 Ram, 256MB Nand Flash ROM ile donatılmış son teknoloji ürünü bir cihazdır.

TBD Oynatma : BD25, BD50,MINI BD, BD-9, BD ISO formatlarını destekleyen Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcıya Bluray filmlerinizi oynatmak için bir BD-Rom bağlantısı yapmanız yeterlidir. Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı kullanışlı ve kolay bir navigasyon menüsüne sahiptir ve bu menü sayesinde kolaylıkla çoklu altyazı, çoklu dil seçeneği, bölüm seçici özelliklerini kullanabilirsiniz.

DVD Oynatma : Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcıyı dilerseniz harici olarak bağlayabileceğiniz bir DVD ROM ile kullanabilirsiniz. R6A , D5/D9/D10/D18 DVD formatlarının tamamını destekler.

Dolby / DTS Dual : Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı Dolby/DTS resmi lisanslı ürünüdür ve tüm Dolby digital ve DTS digital sesleri dekode edebilir. Kullanıcıların ekstra lisans parası ödemesine gerek yoktur.

HD audio Pass Through : Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı Pass through LPCM, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS-HD HR, DTS-HD MA teknolojilerini destekler ve sizlere kristal netliğinde dijital surround ses keyfini yaşatır

RMVB Oynatma : Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı RMVB 8, 9, 10 filmlerinin tamamını destekler.

Video Dosyalarını Oynatma : Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı, RM, RMVB, M1V, M2V, M4V, M2P, MPG, TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS, VOB, AVI, ASF, WMV, MKV, MOV, MP4, RMP4, IFO, DVD-ISO, BD-ISO formatlarını detekler DVD ROM veya BD ROM bağlantısı yapıldıktan sonra MINI BD, BD-9, BD25, RBD, D5, D9, DVD, CD formatlarının tamamını destekler

Altyazı : Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı sayesinde çoklu dil seçimi, çoklu altyazı seçimini kullanabilir alt yazı seçici özelliği sayesinde alyazı rengi, altyazı çerçeve rengi, altyazı boyutu, altyazı ekran konumu gibi özellikleri kolaylıkla ayarlayabilirsiniz.

FLAC Oynatıcı: Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı FLAC müzik sistemlerini destekler ve OGG, AAC, M4A, WAV, WMA, MP1, MP2, MP3, MPA dosyalarını oynatabilir.

HDMI v1.3 Bağlantısı: Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı HDMI arabirimi sayesinde sorunsuz video ve ses aktarımı yaparak size Full HD bir görüntü netliği ve dijital berrak bir ses sağlar
    eSATA Bağlantısı: 2.5?,3.5? SATA HDD,DVD ROM, BD ROM cihazlarını ekstra elektrik bağlantısına ihtiyaç duymadan Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcıya bağlayabilirsiniz.

SMB ve NFS Servisleri: Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı SMB ve NFS dosya paylaşımlarını destekler.
    TS Oynatmal: Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı TS,M2TS dosyalarını aralıksız oynatabilmektedir.

Hatırlama: Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı son izlediğiniz filme kaldığınız yerden dakikası dakikasına devam eder. Şarkı listenizi kaydeder. Altyazı seçicisi aracılığı ile yaptığınız işlemleri hafızasına alır.

Kolay Aç/Kapa: Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı kumandasından kolay açılıp kapanabilme özelliği sayesinde sadece <0.3 watt enerji tüketir.

Dosya Yönetici: Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı kopyalama , silme gibi dosya işlemlerini kolaylıkla bir HDD'den veya USB Bellekten kolaylıkla yapmanızı sağlar.

Alüminyum Kasa: Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı alüminyum kasası sayesinde ısınma sorununu ortadan kaldırır ve performansa düşme yaşatmaz.

CE Sertifikası: Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcı Avrupa Standartlarında üretilmiş bir cihazdır ve bunu CE Belgesi ile ortaya koymaktadır.

RoHS Sertifikası: Forex R6A Network Destekli Medya Oynatıcının tüm materyal ve bileşenleri tamamen geridönüşümlüdür ve bunu RoHS Serftifikaları ile ortaya koymaktadır.

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=3295084

144 TL İçin nasıl bir ürün
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• fikri olan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismak17

fikri olan yok mu
    fiyata göre harika ürün.
    Kullanıyorum.
    Sorularını pm atabilisin.
    Sönük kalmış başlık.
    Başka başlıklar var ürünle ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stardus

fiyata göre harika ürün.
    Kullanıyorum.
    Sönük kalmış başlık.

Alıntıları Göster
    egreat r6a değil mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

egreat r6a değil mi bu?

Alıntıları Göster
    birisi alıp a6 firmwarei atmadan bilinemez çünkü egreatin sayfasında başka firmalara yaptığı aletler için firmware ayrı yayınlanıyor elde patlayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

birisi alıp a6 firmwarei atmadan bilinemez çünkü egreatin sayfasında başka firmalara yaptığı aletler için firmware ayrı yayınlanıyor elde patlayabilir

Ben fw atmadım ancak araştırıp paylaşacağım.
    Başka firmalara farklı ürün yapınca öyle olamsı gerekmez mi?
    Sonuçta cihazın içi aynı.
    Sadece kasadaki marka farklı.
  • quote:

fiyata göre harika ürün.
    Kullanıyorum.
    Sönük kalmış başlık.

Sağol arkadaşım burdan sorarsam diğer arkadaşlarda faydalanaabilir

öncelikle açmadığı film oldu mu
    filmde ve menü geçişlerinde nasıl takılma oluyor mu
    Kumanda algılaması nasıl

Biraz çok oldu k. bakma :)
  • quote:

quote:

fiyata göre harika ürün.
    Kullanıyorum.
    Sönük kalmış başlık.

Kumanda algılaması nasıl

Yok önemli değil.
    Bende 2tblık bir hdd var.
    İçinde 720 p 1080p vs vs filmler var yaklaşık 1 tb.
    İzleyemediğim olmadı.
    Kumanda geçişi hızlı bence popcorn c200 de kullandım ondan hızlı diyebilirim.
    Kumanda algılaması zaman zaman değişiyor.
    Piliyle ilgili olduğu kansındayım.
    Pilin gücü azaldıkça performansı azalıyor.
    Ancak kumandaya pat pat vurup hadi be kardesiiim dencek duruma getirmiyor arada basınca anında almıyor 2 kere basıyorsunuz 2sını alıyor yıne pause
    Gıcık ediyor bu şekilde bazen.
    Menüsü çok güzel ayarları vs kolay bulunuyor.
    1080plik belgesellerim natgeodan muhteşem görüntü.

• quote:

quote:

quote:

fiyata göre harika ürün.
    Kullanıyorum.
    Sönük kalmış başlık.

Kumanda algılaması nasıl

Yok önemli değil.
    İzleyemediğim olmadı.
    Ancak kumandaya pat pat vurup hadi be kardesiiim dencek duruma getirmiyor arada basınca anında almıyor 2 kere basıyorsunuz 2sını alıyor yıne pause

Alıntıları Göster
    Selamlar,

Forex R6A'yı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve fiyatına göre özellikleri çok çok iyi.

Hatta extra olarak 300 mbit N destekli kablosuz adaptörünü de aldım wireless olarak takılmadan 1080P filmler seyredebiliyorum network'ten.

Cihazı herkese tavsiye ederim inanın ben bile bu kadarını beklemiyordum bu fiyata.

Egreat R6A ile kasası vs herşeyi birebir aynı fakat artı olarak Forex'te e-sata çıkışı da eklenmiş.

Bittorrent hariç cihazın bütün özelliklerini çalıştırdım ve denedim hepsi olması gerektiği gibi çalışıyor.

Bittorrent için e-sata'dan disk takılması gerek sanıyorum o yüzden onu deneyemedim henüz.

Cihazın tek eksisi kumandasının her yerden cihazı görmemesi,yalnızca tam karşısında bastığınızda algılıyor bu da çoğu zaman iki kerede basıp anca algılamasını sağlıyor.

İçinden hediye HDMI kablosu da çıkıyor,aliminyum kasa ısıyı çok güzel dağıtıyor,fanı olmadığından dolayı ses de yapmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: csarvox

Selamlar,

Forex R6A'yı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve fiyatına göre özellikleri çok çok iyi.

Hatta extra olarak 300 mbit N destekli kablosuz adaptörünü de aldım wireless olarak takılmadan 1080P filmler seyredebiliyorum network'ten.

Cihazı herkese tavsiye ederim inanın ben bile bu kadarını beklemiyordum bu fiyata.

Egreat R6A ile kasası vs herşeyi birebir aynı fakat artı olarak Forex'te e-sata çıkışı da eklenmiş.

Bittorrent hariç cihazın bütün özelliklerini çalıştırdım ve denedim hepsi olması gerektiği gibi çalışıyor.

Bittorrent için e-sata'dan disk takılması gerek sanıyorum o yüzden onu deneyemedim henüz.

Cihazın tek eksisi kumandasının her yerden cihazı görmemesi,yalnızca tam karşısında bastığınızda algılıyor bu da çoğu zaman iki kerede basıp anca algılamasını sağlıyor.

İçinden hediye HDMI kablosu da çıkıyor,aliminyum kasa ısıyı çok güzel dağıtıyor,fanı olmadığından dolayı ses de yapmıyor.

Alıntıları Göster
    csarvox sen fw attın mı?
    Forumun çeşitli yerlerinde bununla ilgili sorular var.
    Fw deneyip paylaşalım.
    Ben egreate iletişim bölümünden soru sordum yarım yamalak ingilizcemle.
    Fwleri forexde de geçerli mi yoksa ayrı mı diye.
    Aslında cevabı beklemeden bi tanesini indirip denemek isterim ancak benden önce deneyen olursa paylaşşın.

Bu arada kumanda sorunu egreatlerde genel olarak mevcutmuş.
    Sanırım herşeyi iyi yapıyorlar ama kumandada iyi değiller

• quote:

csarvox sen fw attın mı?
    Forumun çeşitli yerlerinde bununla ilgili sorular var.
    Fw deneyip paylaşalım.
    Ben egreate iletişim bölümünden soru sordum yarım yamalak ingilizcemle.
    Fwleri forexde de geçerli mi yoksa ayrı mı diye.
    Aslında cevabı beklemeden bi tanesini indirip denemek isterim ancak benden önce deneyen olursa paylaşşın.

Bu arada kumanda sorunu egreatlerde genel olarak mevcutmuş.
    Sanırım herşeyi iyi yapıyorlar ama kumandada iyi değiller

Alıntıları Göster
    FOREX R6A HD NETWORK MEDYA OYNATICI Kdv Dahil Sadece - 150 Tl
    Bu isimli konu neden geri dönüşümde?
    Açan mı silmiş yoksa bir sorun mu olmuş?

• quote:

quote:

quote:

fiyata göre harika ürün.
    Kullanıyorum.
    Sönük kalmış başlık.

Kumanda algılaması nasıl

Yok önemli değil.
    İzleyemediğim olmadı.

evet cihazı bugn aldım ve söylediğiniz gibi bütün filmleri açıyor. Yalnız hdmi kanalına gelince 720p yazıyor 1080p yaptığımda ekran kararıyor acaba lcd full hd olmadığından mı tam anlayamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

fiyata göre harika ürün.
    Kullanıyorum.
    Sönük kalmış başlık.

Kumanda algılaması nasıl

Yok önemli değil.
    İzleyemediğim olmadı.

evet cihazı bugn aldım ve söylediğiniz gibi bütün filmleri açıyor. Yalnız hdmi kanalına gelince 720p yazıyor 1080p yaptığımda ekran kararıyor acaba lcd full hd olmadığından mı tam anlayamadım

Alıntıları Göster
    tabii ki lcd full hd olmadığından.

• quote:

tabii ki lcd full hd olmadığından.

Alıntıları Göster
    Ben Bu cihazı almayı düşünüyorum, 2.5 inç sata diskimde var, lakin sata diski e-satadan bağlamak için ne tip bir kablo almam lazım hala anlaymadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

Ben Bu cihazı almayı düşünüyorum, 2.5 inç sata diskimde var, lakin sata diski e-satadan bağlamak için ne tip bir kablo almam lazım hala anlaymadım?

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar
    bende forex R6 mplayer aldım ve gerçekten gayet iyi bir cihaz olduunu düşünüyorum.
    oynatamadığı bir format olmadı.
    benim bir sorum var. bu cihaz için hard dsikin formatı ntfs mi fat 32 mi olmalı?
    hangisi daha hızlı ve sorunsuz? bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickozy

merhaba arkadaşlar
    bende forex R6 mplayer aldım ve gerçekten gayet iyi bir cihaz olduunu düşünüyorum.
    oynatamadığı bir format olmadı.
    benim bir sorum var. bu cihaz için hard dsikin formatı ntfs mi fat 32 mi olmalı?
    hangisi daha hızlı ve sorunsuz? bilgi verirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    selamlar. FOREX R6A dan bende aldım. Elimde TP-LINK in WN722N wireless adaptörü var fakat medya oynatıcı adaptörü tanımadı.Medya oynatıcıyla internet bağlantısı kuran arkadaşlar nasıl yaptıkları hakkında bilgi verebilir mi ? Taktığınız adaptörlerde sürücü mü yüklediniz yoksa direk cihaz mı tanıdı ? Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Radiance22

selamlar. FOREX R6A dan bende aldım. Elimde TP-LINK in WN722N wireless adaptörü var fakat medya oynatıcı adaptörü tanımadı.Medya oynatıcıyla internet bağlantısı kuran arkadaşlar nasıl yaptıkları hakkında bilgi verebilir mi ? Taktığınız adaptörlerde sürücü mü yüklediniz yoksa direk cihaz mı tanıdı ? Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

Alıntıları Göster
    ben de almayı düşünüyorum, iomega screen playdirector'un dosyaları açamamasından fenalık geldi, yeni alan arkadaşların yorumlarını bekliyor olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghosttx

ben de almayı düşünüyorum, iomega screen playdirector'un dosyaları açamamasından fenalık geldi, yeni alan arkadaşların yorumlarını bekliyor olacağım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cihazın kendi adaptörü olması gerekiyor.
    25 lira falandı sanırım.
    Herşeyde kullanılıyor haricen.
    Cekim kalitesi cok iyi.^
    Hızı iyi.
    Onun dışında harici hdd kullanıyorum o yuzden hdd sorusuna deneyen bi arkadastan cevap bekleyelım.
  • quote:

Arkadaşlar cihazın kendi adaptörü olması gerekiyor.
    25 lira falandı sanırım.
    Herşeyde kullanılıyor haricen.
    Cekim kalitesi cok iyi.^
    Hızı iyi.
    Onun dışında harici hdd kullanıyorum o yuzden hdd sorusuna deneyen bi arkadastan cevap bekleyelım.

Alıntıları Göster
    e-sata kullanan arkadaş yokmu acaba.?

Torrent desteğini falan sorsak acaba başarılımıdır.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

e-sata kullanan arkadaş yokmu acaba.?

Torrent desteğini falan sorsak acaba başarılımıdır.?

Alıntıları Göster
    Çok dağınık başlıklar açıldı bu ürünle ilgili.
    Birinde birkaç kişi tüm özellikleri denemiş ve her biri için olması gerektiği gibi yorumu yapılmıştı.
    Ben fazla vakit bulamıyorum ama birileri forex r6a için bir başlık açarsa genel olarak iştirak ederim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.