Şimdi Ara

FOREX R6A ALACAĞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
3
Favori
65.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasım uyumlu olduğu chipsetle bi kaç marka var ama bosuna arama bulamazsın bende baya aradım cunki. Bi kaç mesaj önce bi gg linki vermiştim o satıcıda iki tane vardı birini ben aldım gayet güzel çalışıyor o satıcıya bakmanı oneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

arkadaslar usb dongle baktım neten kendi markasını bulamadım ?? başka donle alsak çalışmaz mı ?

Realtek RTL8191 chipsetli wi-fi usb adaptör olması lazım.. Ben de gitti....dan forex olanını satın almıştım.. Sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

arkadaslar usb dongle baktım neten kendi markasını bulamadım ?? başka donle alsak çalışmaz mı ?

Realtek RTL8191 chipsetli wi-fi usb adaptör olması lazım.. Ben de gitti....dan forex olanını satın almıştım.. Sorunsuz çalışıyor

arkadasa mesaj attım ama cok umudum yok ben belki başka marka takıp başarılı çalıştıran olmuştur diye umut etmiştim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfuiknow -- 6 Ocak 2012; 8:57:02 >
  • çin sitelerinde aşağıdaki iki cihaz var.

her iki sitedende alışveriş yaptım. Ortalama 2 haftada ürün sorunsuz geliyor.
    Directdino da ise gönderi yapmadan önce gönderecekleri şeyin fotosunu mail atıyorlar.

Heriki cihazda aynı gibi duruyor. Anı olmasa bile her iki cihazda realtek rtl191SU işlemciye sahip

http://www.dealextreme.com/p/usb-2-0-2-4ghz-802-11b-g-n-300mbps-wifi-wlan-wireless-network-adapter-59822

http://www.dinodirect.com/wireless-usb-adapter-network-speed.html?cur=CAD

• Bu ürünü ebayden aldım ve Cuma günü elime ulaştı: usb adapter
    Fakat nas mode on yapmama rağmen ağ bağlantılarında Venus olarak göremiyorum cihazı, işletim sistemi win 7..
  • arkadşlar bende 3in1 yazılımını kutdum youtub ta bir çok vidyo takılıyor. Bağlantı hızım 10mb mesela fetih yazıp iki vidyoyuya izlemeye çalışırmısınız. Acaba cihazmı arızalandı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chees007

arkadşlar bende 3in1 yazılımını kutdum youtub ta bir çok vidyo takılıyor. Bağlantı hızım 10mb mesela fetih yazıp iki vidyoyuya izlemeye çalışırmısınız. Acaba cihazmı arızalandı diye düşünüyorum.

kablosuz bağlantı ile 1080 hd video'lar da takılması normal.. 720 video'larıı sorunsuz seyrediyorum..
  • Arkadaşlar Ayrılmak istemediğim cihazimi artık satma ve yeni cihazlara yönelme
    Test etme , inceleme zamanı geldi.

Malum hiçbir şeyi ondan vazgeçemeyecek kadar sevmemek lazım.

Cihazda Türkçe kanallarında olduğu @Gamdanoterdam V4 yazılımı mevcuttur.
    İstenirse farklı yazılım yüklenerekde gönderilebilir. 2 yıl garantisi devam etmektedir. Faturalı Kutuludur.

ikinci el ilan linki ;

LİNK
  • arkadaşlar forex r6a satıp phılıps HMP3000 MKV MEDIA PLAYER almayı düşünüyorum sizce pişman olurmuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan77734

arkadaşlar forex r6a satıp phılıps HMP3000 MKV MEDIA PLAYER almayı düşünüyorum sizce pişman olurmuyum

Pişman olursun tabi.. HMP3000 işlemci olarak %20 daha hızlı ve kumandası daha hassas algılıyor ama; altyazılı film seyrediyorsan, R6A modifiye yazılımı ile çok daha iyi.. Bir de zengin internet uygulama seçeneği var.. R6A işlemcisi daha ağır olsa da bir üst segment cihaz..
    Kumanda sorunu varsa, Gittig... dan Egreat büyük kumanda satın almanı tavsiye ederim.. Çok kaliteli ve hassas bir kumanda..
  • quote:

quote:

arkadaşlar forex r6a satıp phılıps HMP3000 MKV MEDIA PLAYER almayı düşünüyorum sizce pişman olurmuyum

Pişman olursun tabi.. HMP3000 işlemci olarak %20 daha hızlı ve kumandası daha hassas algılıyor ama; altyazılı film seyrediyorsan, R6A modifiye yazılımı ile çok daha iyi.. Bir de zengin internet uygulama seçeneği var.. R6A işlemcisi daha ağır olsa da bir üst segment cihaz..
    Kumanda sorunu varsa, Gittig... dan Egreat büyük kumanda satın almanı tavsiye ederim.. Çok kaliteli ve hassas bir kumanda..

Üstat benzer bir konu hakkında bende birşey sormak istiyorum.

Tv nin arkasında çakma ambilight yaptım. Led şerit ve 44 düğmeli bir kumandası var. Led aydınlatma süper oldu.. Fakaaaat gel gelelim kumanda sinyalleri Forex ile aynı .

Yani forex in kumandasında bir tuşuna basıyorum led ışık değişiyor veya led ışığını değiştirmek için bir düğmeye basıyorum media player da bir şey oluyor.

Acaba bu forex' in kumanda frekansını değiştirmek gibi bir durum olur mu?

• @ReJim
    Kumanda sinyallerinin çakışmaması için yapacak bir şey yok..
    Led ışıklandırmanın komut alıcı gözünü başka bir yöne doğru taşıma imkanı varsa belki etkilenmez..
  • Öyle yapıyorum mecburen. Fakat çok tatsız oldu. Sırf bunun için forexi değiştirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

quote:

quote:

Tv nin arkasında çakma ambilight yaptım. Led şerit ve 44 düğmeli bir kumandası var. Led aydınlatma süper oldu.. Fakaaaat gel gelelim kumanda sinyalleri Forex ile aynı .

Yani forex in kumandasında bir tuşuna basıyorum led ışık değişiyor veya led ışığını değiştirmek için bir düğmeye basıyorum media player da bir şey oluyor.

Alıntıları Göster

Forex'in kumandasına basınca media player'ı kumanda ediyormu ki?

• Orijinalden alıntı: cetinmen

Forex'in kumandasına basınca media player'ı kumanda ediyormu ki?

O da takılarak ediyor zaten doğru Ben şimdi led ışığın kumandasıyla kontrol ediyorum daha rahat oluyor

• Selam Arkadaşlar;
    Forx r6a cihazım var, Sadece film izlemek için kullanıyodum.
    Şimdi ise cihazı full performans kullanmak istiyorum.
    Acaba @Gamdanoterdam ustanın son v4 yazılımını bana gönderecek olan arkadaş varmıdır.
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • forex r6a arayan varsa satabilirim
    3d li medya oynatıcı aldığım için satıyorum
  • Ya bu 3 in 1 geçen yaz youtube'da sorunsuz çalışıyorken artık çalışmıyor... Tüm videolar Unable to load mı ne öyle bir hata vermeye başladı. RSS-EX menusunden izliyordum. Acaba 3 in 1'i update mi etmem gerekiyor?
  • arkadaşlar uygun fiyata forex r6a mı ihtiyaç fazlası olduğundan satıyorum ihtiyacı olan kaçırmasın

http://resim.donanimhaber.com/m_57578869/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57578869
  • quote:

Orijinalden alıntı: refsak

arkadaşlar uygun fiyata forex r6a mı ihtiyaç fazlası olduğundan satıyorum ihtiyacı olan kaçırmasın

http://resim.donanimhaber.com/m_57578869/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57578869

Bence satmayın.. Altyazı ve internet uygulamaları olarak en detaylı ve zengin mod yazılımlara sahip bir cihaz.. CS 2in1 yazılımını yükleyip, türkçe IP tv script güncellemesi yapın.. Bu yazılımla Youtube sorunsuzdur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 13 Şubat 2012; 10:03:25 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.