Şimdi Ara

FOREX R6A ALACAĞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
3
Favori
65.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrahsy

Arkadaşlar bilmeyenler için gösteriyorum;

Bu sata portu. Yani Diski kutusuz bağlamanız için gereken port. Ancak r6a da e-sata var. O yüzden diski kutulu kullanmanız gerekiyor.

resimdeki cihaz forex r6a mı bende almayı düşünüyorumda 3.5 inc disk bağlantısı bağlantısı yapılabiliyormuyuz
  • hayır cihaz r6a değil m34

R&A da
    direkt olarak sata diski bağlayamıyorsun.
    ya sata usb çeviricilerden alacaksın .,
    yada hdd kutusu alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 17 Aralık 2011; 22:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger cage

quote:

Bu sata portu. Yani Diski kutusuz bağlamanız için gereken port. Ancak r6a da e-sata var. O yüzden diski kutulu kullanmanız gerekiyor.

resimdeki cihaz forex r6a mı bende almayı düşünüyorumda 3.5 inc disk bağlantısı bağlantısı yapılabiliyormuyuz

Yok arkadaşım resimdeki cihaz egreat m34a bana ait. R6A'dan tamamen farklı. Sigma çipsetli ve artık piyasada olmayan bir cihaz.

• quote:

quote:

quote:

Yok arkadaşım resimdeki cihaz egreat m34a bana ait. R6A'dan tamamen farklı. Sigma çipsetli ve artık piyasada olmayan bir cihaz.

teşekkür ederim arkadaşım aslında tam bana göre cihaz kasadan sabit diskleri çıkartıp playere bağlamak benim için daha rahat olur harici diske film kopyalamak sıkıyor beni

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim arkadaşım aslında tam bana göre cihaz kasadan sabit diskleri çıkartıp playere bağlamak benim için daha rahat olur harici diske film kopyalamak sıkıyor beni

Bu fotograftaki cihazın eski hali. Son halinde sata portunu cihazın içine çevirip 2.5" diski cihazın içine monte ettim. Artık disk cihazın içinde. 2.5" media player oldu, bu şekilde cihazın dışında disk görünmüyor. Ledleride yeşil-turuncu falandı onlarıda mavi ve kırmızı olanlarıyla değiştirdim. Cihaz modifiye oldu anlayacağın :)

• merhaba arkadaşlar bu yazılımı ve şifresini verebilcek biri varmı bende 1 ay oldu forex i alalı tek eksiği GamdaNoterdam ustanın yazılımı
    Egr1-egr6a egreat r1.0.5.39 _ acryan r4824 _ mede8er r5249 v4.0 ( NATIONAL PACK EGR1-EGR6A EGREAT R1.0.5.39 _ ACRYAN R4824 _ MEDE8ER R5249 V4.0 FINAL)
  • arkadaşlar kumanda yerine alabileceğimiz bütün özelliklerini kullanabileceeğimiz kanser etmeyen bir kumanda varmı? kumandası fıtık ediyor adamı alet güzelde. nişan almazsanız sıkıntı yaratıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

arkadaşlar kumanda yerine alabileceğimiz bütün özelliklerini kullanabileceeğimiz kanser etmeyen bir kumanda varmı? kumandası fıtık ediyor adamı alet güzelde. nişan almazsanız sıkıntı yaratıyor.

Şarjlı pil kullanın.. Alkalin pilden daha etkili.. cihaza doğru tutunca ,sorunsuz komut ediyor.. (yere doğru hafif eğimli tutsanız da, algılıyor)
    Ya da; FAV RM-L828 akıllı kumanda satın alırsanız, ters yönden bile R6A'ya komut eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Aralık 2011; 2:37:01 >
  • quote:

................

================================================== ========================================
    Paylaşılan Klasörünüze Ulaşmak
    ============================
    * FILM -> SAMBA -> My_Shortcuts
    * Yarattığınız kısayola tıklayın

* Vista pc, doğrudan bağlanacaktır.. şifre veya kullanıcı adı gerekmiyor.
    * Windows 7 pc, doğrudan bağlanıp klasörleri gösterecektir.
    Paylaşılan klasöre girmek istediğinizde şifre ve kullanıcı adınızı isteyecek.. o zaman gireceksiniz.

Paylaşılan klasöre girmek istediğinizde şifre ve kullanıcı adınızı isteyecek.. evet istiyor bende giriyorum galiba yanlış kullanıcı adı giriyorum ve giriş başarısız diyor.
    win7 pro ağ paralosını oluşturdum 8 haneli bir paralo onu giriyorum ama kullanıcı adı ne yazılacak pek çıkaramadım. ne denediysem de Giriş Başarısız oldu.

yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dibba58

quote:

................

================================================== ========================================
    Paylaşılan Klasörünüze Ulaşmak
    ============================
    * FILM -> SAMBA -> My_Shortcuts
    * Yarattığınız kısayola tıklayın

* Vista pc, doğrudan bağlanacaktır.. şifre veya kullanıcı adı gerekmiyor.
    * Windows 7 pc, doğrudan bağlanıp klasörleri gösterecektir.
    Paylaşılan klasöre girmek istediğinizde şifre ve kullanıcı adınızı isteyecek.. o zaman gireceksiniz.

Paylaşılan klasöre girmek istediğinizde şifre ve kullanıcı adınızı isteyecek.. evet istiyor bende giriyorum galiba yanlış kullanıcı adı giriyorum ve giriş başarısız diyor.
    win7 pro ağ paralosını oluşturdum 8 haneli bir paralo onu giriyorum ama kullanıcı adı ne yazılacak pek çıkaramadım. ne denediysem de Giriş Başarısız oldu.

yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Pc'yi ilk açarken girdiğiniz şifrenin üzerinde kullanıcı adınız yazılı, onu gireceksiniz.

• Orijinalden alıntı: emrahsy

Pc'yi ilk açarken girdiğiniz şifrenin üzerinde kullanıcı adınız yazılı, onu gireceksiniz.

Yardımlarınız için çook teşekkürler. Emeğinize sağlık. Artık Pc den Filmleri izliyorum. İyi Forumlar.
  • Arkadaşlar cihaza 3 in 1 i yükledim ethernet kablo ile internet kanallara giremiyorum ... ip yi otomatik giri diyorum acaba biyerde hata mı yapıyorum... Yardımlarınızı bekliyorum...Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: damla2004

Arkadaşlar cihaza 3 in 1 i yükledim ethernet kablo ile internet kanallara giremiyorum ... ip yi otomatik giri diyorum acaba biyerde hata mı yapıyorum... Yardımlarınızı bekliyorum...Teşekkürler

Bir yanlışlık yok gibi görünüyor..
    DHCP oto ve DNS 8.8.8.8 olarak girip, tamam diyorsun ve ağ ayarlarını kaydettikten sonra, internet servislerine girmesi gerek..
  • uygundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

uygundur

eyvallah hocam alıyım hemen o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: damla2004

Arkadaşlar cihaza 3 in 1 i yükledim ethernet kablo ile internet kanallara giremiyorum ... ip yi otomatik giri diyorum acaba biyerde hata mı yapıyorum... Yardımlarınızı bekliyorum...Teşekkürler

Bir yanlışlık yok gibi görünüyor..
    DHCP oto ve DNS 8.8.8.8 olarak girip, tamam diyorsun ve ağ ayarlarını kaydettikten sonra, internet servislerine girmesi gerek..

Teşekkürler arkadaşım oldu.... Yanlız facebook falan ekleme şansımız var mı?
  • Arkadaşlar ben 3in 1 yükledim Filmlerin hepsi donmaya başladı bu programı nasıl silebilirim . Şimdi ben ürünü nasıl sıfır haline getiricem acaba restore yi kullandım cihazdaki fakat sıfırlama yapmadı ? Elinde acaba orjinal yazılımı olan varmı yoksa internet sitelerinden MAİL atıcam çünkü siteleride ORJİNAL kutuyu gönderdikleri KULLANIM klavuzu gibi bir İŞE yaramıyor !
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Arkadaşlar ben 3in 1 yükledim Filmlerin hepsi donmaya başladı bu programı nasıl silebilirim . Şimdi ben ürünü nasıl sıfır haline getiricem acaba restore yi kullandım cihazdaki fakat sıfırlama yapmadı ? Elinde acaba orjinal yazılımı olan varmı yoksa internet sitelerinden MAİL atıcam çünkü siteleride ORJİNAL kutuyu gönderdikleri KULLANIM klavuzu gibi bir İŞE yaramıyor !

öncelikle sakin olalım.

herhangi bişey olmuş / kaybedilmiş değil.

LİNK

Yukarıdaki linkte diğer Modlu firmwareleri bulabilirsin / Deneyebilirsin.
    Sanırım o restore tuşunu kullanmayı bilmiyorsun. Buradanda 3in1 yazılımı yüklemesini
    kürdan yöntemi ile yapmadığını çıkartıyorum.

Yukarıdaki linkteki KÜRDAN Yöntemi ile 3in1 veya diğer yazılımları yüklemeni
    tavsiye ederim.
    Bu şekilde yükleyince daha stabil çalışıyor yazılımlar.

**

Ayrıca orjinal FOREX yazılımını da yine o konuda bulabilirsin. ( Nette sanırım birtek benim konuda var. )
    ( ilk mesajın en altında...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 5 Ocak 2012; 15:51:04 >

• arkadaslar usb dongle baktım neten kendi markasını bulamadım ?? başka donle alsak çalışmaz mı ?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.