Şimdi Ara

FOREX R6A ALACAĞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
3
Favori
65.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrahsy

quote:

Orijinalden alıntı: forumut

quote:

Orijinalden alıntı: yula50

Nasil bi adaptormus bulunmuyor mu piyasada

internete olsun elektrikçilere olsun birçok yere baktım ama bulamadım valla ben.

İllaki vardır arkadaşım. Bende smartmedia 2.5" hdd media player var, bunun adaptörü arızalanmıştı. Ben hiç internette arama yapmadan Ankara Kızılayda amerikan pasajı diye bir yer var orada bulmuştum ki İstanbulda haydi haydi vardır. Aldığım adaptör 3V - 8,4V arasında ayarlanabiliyor ve 2,5A'e kadar çıkış verebiliyor hemde 20 adet çıkış ucu var popüler fotograf makinası yada kameralar için. Yani İstanbulda bulamaman imkansız. En kötü ihtimal alacağın adaptörün ucu uyumsuzsa forexin ucuyla değiştirirsin. Forexin adaptör çıkış değerleri nedir? Bana yazarsan ben Ankaradan bakıyım senin için.

Aşağıdaki adaptörü de bir kontrol et:
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/ne-powertech-power-adaptor-5v-2a-pa52-46641438

Unutmadan birde not ekleyeyim : Alacağın adaptör mümkünse 3A falan olsun. Çünkü, mesela forex 1,5A çekiyorsa forexe bağladığın diskte en azından 0,5A çekecek toplamı 2A eder. İkinci bir disk yada wireless adaptörü için fazladan çıkış gücüne ihtiyacın olacak o yüzden mümkünse 3A'lik bir adaptör al. Hem daha az ısınır ve arızalanma riski de ortadan kalkar.

saolun ilginiz için. adaptör çıkış değerleri 5v 2a sanırım. ben bozulan adaptörden almak için bir kaç yere gitti. aynısını bulamamışlardı voltajı aynı olan bir adaptörün ucuyla değiştirmişlerdi. ama bu adaptör de aşırı ısınıyor. film izlerken cihaz 10-15 dk sonra kapanıyor. büyük ihtimal çok ısındığı için adaptör çünkü daha önce öyle bir sorun yoktu.

linkteki adaptörün ucu daha kalın forexin kendi adaptöründen.

• quote:

Gitigidiyorda 108 tl ye
    satılıyor şuanda..

link aşağıda.
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/forex-r6a-1080p-7-1-youtube-torrent-internet-tv-48511226

Halen almayı planlıyorsan kaçırma derim.
    Üstelik ücretsiz kargo.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 2 Aralık 2011; 9:29:17 >

• Arkadaşlar bu tarz 3D filmleri bu media player oynatırmı acaba.

"Toy.Story.2.3D.1999.1080p.BluRay.Half.SBS.DTS.x264-HDMaNiAcS.mkv"
  • Eyvallah üstad Halen ariyorum mesaj attım saticiya okadar forumda kullananı var bi model yükseltmek isteyen olmadı :)
  • yav kimse satmadı forumdan alacagınız olsun okadarda bekledim :) taa erzincandan sipariş vericem birazdan gg den...
  • quote:

yav kimse satmadı forumdan alacagınız olsun okadarda bekledim :) taa erzincandan sipariş vericem birazdan gg den...

valla usta genelde bu tarz aletlerden çabuk bıkarım ama bu aletle tek bir sorun bile yaşamadım ne taktıysam oynattı memnuniyet yüzde hat safhada benim için sanırım diğer kullananlarda öyle onun için satmıyoruz :D

bu arada bu malum 3in1 yazılımda çoğu internet servisini çalıştıramıyorum hatırladığım video servislerinden sadece oyun tanıtımlarının olduğu kısım çalışıyordu diğerleri can not play tarzı bir hata veriyor karşılaştığım tek hata bu son çıkan yazılımı kullanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay26

quote:

yav kimse satmadı forumdan alacagınız olsun okadarda bekledim :) taa erzincandan sipariş vericem birazdan gg den...

valla usta genelde bu tarz aletlerden çabuk bıkarım ama bu aletle tek bir sorun bile yaşamadım ne taktıysam oynattı memnuniyet yüzde hat safhada benim için sanırım diğer kullananlarda öyle onun için satmıyoruz :D

bu arada bu malum 3in1 yazılımda çoğu internet servisini çalıştıramıyorum hatırladığım video servislerinden sadece oyun tanıtımlarının olduğu kısım çalışıyordu diğerleri can not play tarzı bir hata veriyor karşılaştığım tek hata bu son çıkan yazılımı kullanıyorum..

hocam valla dayanamadım aldım az önce bende. gectim ödemesini bakalım bi kaç güne gelir ustalardan da yardım alarak guncelleriz yazılımını baya mesgul eder artık beni

• quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

arkadaslar bende bu cihaza sahibim fakat adaptörü bozuldu.birçok yere sormama rağmen aynısını bulamadım. 5vlik adaptörler var girişleri farklı onun için benim bozulan adaptörün girişiyle yeni aldığımı değiştirdiler. cihaz çalışıyo ama adaptör aşırı ısınıyor ve 15dk sonra ekran kapanıyor sanırım ısınma sorunuyla alakalı bir durum.

bende 4.5 voltluk adaptör var girişide cihaza uyuyor. onları denesem cihaza zarar verirmi düşük volt olduğu için? yada aynı adaptörü bulabileceğim bir yer varmıdır?

Adaptör en az 5.0 volt 2 amper olmalı orijinali forex servisinde vardır sanıyorum kargo ile de gönderirler.

Merkez Teknik Servis

Rota İth. İhr. San. ve Dış Tiç Ltd. Şti.
    Ünalan Mh. B.C.Tanrıkorur Cd. No:15/A Üsküdar İstanbul

Teknik Servis Mail : teknikservis@forex.com.tr
    Teknik Servis Tel : 0216 470 94 47
    Teknik Servis Faks : 0216 470 94 48

4.5 V adaptörler eski teknoloji olabilir akım değerleri yetersizse ısınabilir ve yanar

Bulamazsanız aşağıdaki linkten CYS 1505 olabilir, benim de raid hard diskin adaptörü bozuldu 12v 4A ancak bu yıldırımdan bulabildim ucu uymazsa değiştirtin bu firmanın ürünleri kaliteli

http://www.yildirimadaptor.com/sites/

e-mail yazdım ulaşmadı. Telefon ettim. Cumartesi günü 14:00 'a kadar servis verdikleri yazıyor ancak 12:00 de kimse telefonu açmadı. Servis berbat.

• Alın benden de o kadar .

Servis berbat...
  • servisi hikaye arkadaşlar. boyuna telefonumu alıyorlar biz size hemen döncez diyorlar sonra arayan soran olmuyor.

bu arada aynısından bulamasam da 5v 5a bir adaptör buldum. eski ucu buna taktılar ve bugün sorunsuz şekilde filmimi izledim nihayet. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinmen

quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

arkadaslar bende bu cihaza sahibim fakat adaptörü bozuldu.birçok yere sormama rağmen aynısını bulamadım. 5vlik adaptörler var girişleri farklı onun için benim bozulan adaptörün girişiyle yeni aldığımı değiştirdiler. cihaz çalışıyo ama adaptör aşırı ısınıyor ve 15dk sonra ekran kapanıyor sanırım ısınma sorunuyla alakalı bir durum.

bende 4.5 voltluk adaptör var girişide cihaza uyuyor. onları denesem cihaza zarar verirmi düşük volt olduğu için? yada aynı adaptörü bulabileceğim bir yer varmıdır?

Adaptör en az 5.0 volt 2 amper olmalı orijinali forex servisinde vardır sanıyorum kargo ile de gönderirler.

Merkez Teknik Servis

Rota İth. İhr. San. ve Dış Tiç Ltd. Şti.
    Ünalan Mh. B.C.Tanrıkorur Cd. No:15/A Üsküdar İstanbul

Teknik Servis Mail : teknikservis@forex.com.tr
    Teknik Servis Tel : 0216 470 94 47
    Teknik Servis Faks : 0216 470 94 48

4.5 V adaptörler eski teknoloji olabilir akım değerleri yetersizse ısınabilir ve yanar

Bulamazsanız aşağıdaki linkten CYS 1505 olabilir, benim de raid hard diskin adaptörü bozuldu 12v 4A ancak bu yıldırımdan bulabildim ucu uymazsa değiştirtin bu firmanın ürünleri kaliteli

http://www.yildirimadaptor.com/sites/

e-mail yazdım ulaşmadı. Telefon ettim. Cumartesi günü 14:00 'a kadar servis verdikleri yazıyor ancak 12:00 de kimse telefonu açmadı. Servis berbat.

Walla ben bozuk ürünü servisten değiştirttim inşallah başka işimiz düşmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Gitigidiyorda 108 tl ye
    satılıyor şuanda..

link aşağıda.
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/forex-r6a-1080p-7-1-youtube-torrent-internet-tv-48511226

Halen almayı planlıyorsan kaçırma derim.
    Üstelik ücretsiz kargo.....

Hocam tavsiyen icin tesekkur ederim aldım sonunda cihazi :) ayrıca cihaz icin hangi yazılımı tavsiye edersin icinde internet tv leri olan bi yazılımdan bahsetmistiniz

• forex r6a da torrent olayını anlatabilirmi birisi lütfen yada torrent uygulaması kullanan varmı ?
  • 3d filmlerde yanyana görüntü yü tek görüntü yapınca alt yazıda ikiye bölünüyor ve yazının sağı sol,solu sağ köşeye saçılıyor.Tahkik ettiğim kadarıyla mes'eleyi çözmenin yolu yanyana görüntü halinde iken altyazıyıda her iki görüntü için ayrı ayrı yazdırmakmış.Bu sayede tek görüntü olunca alt yazıda dengeyi buluyormuş.Lakin forex bunu yapabiliyormu bilmiyorum.uğraştım ama halledemedim.Yada başka bir çözümü varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli34

forex r6a da torrent olayını anlatabilirmi birisi lütfen yada torrent uygulaması kullanan varmı ?

PC den R6A IP no ile erişip transmission uygulamasıyla torrent indiriliyor ama aynı anda film seyretme pek olmuyor, cihaz kasabiliyor. Yani ikisinden birini tercih etmek gerekir.

Standby da indirme olmadığı için cihazı açık bırakmak gerekiyor, ben birkaç film indirmiştim ama laptop pc yi tercih etmekte yarar var daha sağlam olur.
  • arkadaslar bu cihaz için en uygun wifi alıcı nerde bulabilirim acaba
  • Selamlar,

Birkaç ay önce Forex R6A aldım ve torrent için bir yazılım güncellemesi yapmam gerekiyormuş anladığım kadarı ile. Bu başlık altındaki yazıları birkaç haftadır aralıklarla okuyorum ama kafam oldukça karıştı, aklıma takılan konuları paylaşabilmek için uzun süredir okuduğum bu panoya üye oldum. Sizlerden ricam, aşağıdaki konularda bana yardımcı olmanız.
    Not: Software işinden hiç anlamam update yapabilmek dışında bilginiz olsun :)

1. Evde olmadığım zamanlarda cihazın torrent'ten download yapmasını istiyorum. Bunun için hangi yazılımı kullanmalıyım?
    2. Şu anda aşağıdaki yazılımı download ediyorum, bu benim işimi görür mü?
    CS_3in1_rev3.1.7 - Egreat 1.0.5.39 + ACRyan + mede8er v4 r5249.rar
    3. Bu pakette neden 4 farklı yazılım var, ne işe yararlar?
    4. Bu yazılım yüklemesini nasıl yapacağım? (İlgili sayfanın linkini verirseniz cok sevinirim)

Çok teşekkürler arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelesi

Selamlar,

Birkaç ay önce Forex R6A aldım ve torrent için bir yazılım güncellemesi yapmam gerekiyormuş anladığım kadarı ile. Bu başlık altındaki yazıları birkaç haftadır aralıklarla okuyorum ama kafam oldukça karıştı, aklıma takılan konuları paylaşabilmek için uzun süredir okuduğum bu panoya üye oldum. Sizlerden ricam, aşağıdaki konularda bana yardımcı olmanız.

1. Evde olmadığım zamanlarda cihazın torrent'ten download yapmasını istiyorum. Bunun için hangi yazılımı kullanmalıyım?
    4. Bu yazılım yüklemesini nasıl yapacağım? (İlgili sayfanın linkini verirseniz cok sevinirim)

Şöyle yanıtlayayım;
    1. Yüklemeyi düşündüğünüz yazılımla torrent indirme işini yapabilirsiniz (evde olmadığım zamanlarda dediğinize göre cihazı kullanmayacaksınız. Zaten torrent indirirken istesenizde cihazda film izleyemezsiniz çünkü çok kasılıyor.) Bu aynı zamanda 2. sorunuzun da yanıtı.
    3. Pakette 4 değil 3 yazılım var. Bunlar forex'le aynı donanıma sahip diğer markaların yazılımlarıdır. İşlevleri, arabirimleri birbirinden farklıdır. İllaki menü Türkçe olsun derseniz acryan, yok İngilizce olmasında sorun yok diyorsanız mede8er menüyü kullanın derim.
    4. Yazılımı bir usb belleğe atın (install.img mutlaka kök dizinde olmalı) cihaza takın. Tam yerini hatırlayamıyorum ama settings menüsünde yazılımı güncelle diye bir seçenek vardır onu seçin ve yazılımın yüklenmesini bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

quote:

Orijinalden alıntı: kelesi

Selamlar,

Şöyle yanıtlayayım;
    1. Yüklemeyi düşündüğünüz yazılımla torrent indirme işini yapabilirsiniz (evde olmadığım zamanlarda dediğinize göre cihazı kullanmayacaksınız. Zaten torrent indirirken istesenizde cihazda film izleyemezsiniz çünkü çok kasılıyor.) Bu aynı zamanda 2. sorunuzun da yanıtı.
    3. Pakette 4 değil 3 yazılım var. Bunlar forex'le aynı donanıma sahip diğer markaların yazılımlarıdır. İşlevleri, arabirimleri birbirinden farklıdır. İllaki menü Türkçe olsun derseniz acryan, yok İngilizce olmasında sorun yok diyorsanız mede8er menüyü kullanın derim.
    4. Yazılımı bir usb belleğe atın (install.img mutlaka kök dizinde olmalı) cihaza takın. Tam yerini hatırlayamıyorum ama settings menüsünde yazılımı güncelle diye bir seçenek vardır onu seçin ve yazılımın yüklenmesini bekleyin.

Bilgi için çok teşekkürler, Acyran olarak update'i yapacagim, cok sağolun tekrar :)

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.