Şimdi Ara

FOREX R6A ALACAĞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
3
Favori
65.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mede8er yazılımında; ekran modları ''zoom'' tuşu ile ayarlanabiliyor.. Ayrıca 100%100 mıodunda > navigasyon tuşları ile ekran > en - boy ayarları değiştirilebiliyor + ok yapıp ayar hafızaya alınıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

Film için en iyisi mede8er her türlü zoom vs. var 15-20 tl ye bir Universal kumanda alın tuşları kendinize göre tanımlayın tv nin sesini falan da tanımlamak pratik oluyor

Varmı öneriniz...20 TL'lik bir tane gördüm ama çok dandik bir ürün gibi gelmişti. Bir kaç sorum daha olacak :
    Bu universal kumandalar forex i açıp kapatabilirmi ? Aynı zamanda TV'nin source 'unu değiştirebilir mi ? Eğer işe yararsa harika ...
  • Ben kumanda da; Varta - ready-2 use 800 mAh şarjlı pil kullanıyorum..Bu piller 1 sene bile şarjıı dolu halde beklese boşalmıyor.. R6A'nın kumandasında bu varta piller bayağı verimli çalışıyor.. Normal pillere göre varta şarjlı piller ile kumanda'nın algılama hasssiyeti daha bir perfonmanslı diyebilirim..
  • forex r6 kullanıyorum esata 500 gb hdd bağlı bittorent nasıl kullanacağım pc açık olmadan download nasıl yapılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfBreed

quote:

Film için en iyisi mede8er her türlü zoom vs. var 15-20 tl ye bir Universal kumanda alın tuşları kendinize göre tanımlayın tv nin sesini falan da tanımlamak pratik oluyor

Varmı öneriniz...20 TL'lik bir tane gördüm ama çok dandik bir ürün gibi gelmişti. Bir kaç sorum daha olacak :
    Bu universal kumandalar forex i açıp kapatabilirmi ? Aynı zamanda TV'nin source 'unu değiştirebilir mi ? Eğer işe yararsa harika ...

migrosta 16 tl ye fav rm-l828 al keyfine bak.
  • Mrb forex r6a için 2+1 yada 5+1 ses sitemi önerebilirmisiniz.bütçe 100-150 arası DTS Dolby Digital ve 5.1 ses çıkışlı olabilrse iyi olur.bu konu hakkında hiç bir fikrim yok önerileriniz için şimdiden tşkler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spider43

Mrb forex r6a için 2+1 yada 5+1 ses sitemi önerebilirmisiniz.bütçe 100-150 arası DTS Dolby Digital ve 5.1 ses çıkışlı olabilrse iyi olur.bu konu hakkında hiç bir fikrim yok önerileriniz için şimdiden tşkler...

Ben mevcut olan; modeli biraz eski Logitech 2+1 > X210 modelini bağlayıp, kullanıyorum.. Sonuç gayet yeterli benim için..
  • orex r6 kullanıyorum esata 500 gb hdd bağlı bittorent nasıl kullanacağım pc açık olmadan download nasıl yapılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan2323

orex r6 kullanıyorum esata 500 gb hdd bağlı bittorent nasıl kullanacağım pc açık olmadan download nasıl yapılır...

Arkadaşım detaylı bilgiyi ben ve başka arkadaşlar bu konunun ilk sayfalarında paylaştık. Biraz incelersen bulursun fakat, çok verim alamayacağını baştan belirtiyim. Çünkü torrent indirirken cihaz çok kasılıyor ve menülerde dolaşmak bile imkansız hale gelebiliyor.
  • SWAP (usb den ek ram )

Desteği ile TORRENT durumunu denediniz mi acaba.?
    Biraz daha rahatlamış olması gerek.

Belkide sorunsuz TORRENT bile olabilir. (Ben denemedim.)

**

En olmadı ,.,.,
    pc yi acık bırakıp indirmek yerine
    cihaz DownloadPC gibi kullanılır. Elektrik tasarrufu sağlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 22 Kasım 2011; 16:22:46 >
  • arkadaslar bende bu cihaza sahibim fakat adaptörü bozuldu.birçok yere sormama rağmen aynısını bulamadım. 5vlik adaptörler var girişleri farklı onun için benim bozulan adaptörün girişiyle yeni aldığımı değiştirdiler. cihaz çalışıyo ama adaptör aşırı ısınıyor ve 15dk sonra ekran kapanıyor sanırım ısınma sorunuyla alakalı bir durum.

bende 4.5 voltluk adaptör var girişide cihaza uyuyor. onları denesem cihaza zarar verirmi düşük volt olduğu için? yada aynı adaptörü bulabileceğim bir yer varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumut

arkadaslar bende bu cihaza sahibim fakat adaptörü bozuldu.birçok yere sormama rağmen aynısını bulamadım. 5vlik adaptörler var girişleri farklı onun için benim bozulan adaptörün girişiyle yeni aldığımı değiştirdiler. cihaz çalışıyo ama adaptör aşırı ısınıyor ve 15dk sonra ekran kapanıyor sanırım ısınma sorunuyla alakalı bir durum.

bende 4.5 voltluk adaptör var girişide cihaza uyuyor. onları denesem cihaza zarar verirmi düşük volt olduğu için? yada aynı adaptörü bulabileceğim bir yer varmıdır?

adaptörün voltajı düşükse adaptör veya cihaz zarar görmez (ama işlevini de yapamayabilir)
    ama adaptörün Watt'ı düşükse adaptör zarar görebilir, cihaz işlevini yerine getiremez.

Yani, bağladığınız cihaz 5V'da 100mA çekiyorsa ve adaptör de 5V da 50mA verebiliyorsa, bu 0.5W lık bir cihazı 0.25W lık bir güç ile çalıştırmak olacağından, adaptör ısınır, korumasu yoksa yanar!

Kısaca cihazların Watt değerleri eşit veya besleyen yönünde büyük olmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

SWAP (usb den ek ram )

**

En olmadı ,.,.,

hocam bu yöntemi kısaca anlaabilirmisiniz? önceki sayfaları araştırdım fakat ya görmedim yada böyle bir olay anlatışlmamış konsol komutları haricinde . ev kullanıcısı v e linux bilmeyen biri olarak menüden yapabileceğimiz bir tarifi varmı ? ve her açılışta yapmak zorundamıyız?

• quote:

arkadaslar bende bu cihaza sahibim fakat adaptörü bozuldu.birçok yere sormama rağmen aynısını bulamadım. 5vlik adaptörler var girişleri farklı onun için benim bozulan adaptörün girişiyle yeni aldığımı değiştirdiler. cihaz çalışıyo ama adaptör aşırı ısınıyor ve 15dk sonra ekran kapanıyor sanırım ısınma sorunuyla alakalı bir durum.

Adaptör en az 5.0 volt 2 amper olmalı orijinali forex servisinde vardır sanıyorum kargo ile de gönderirler.

Merkez Teknik Servis

Rota İth. İhr. San. ve Dış Tiç Ltd. Şti.
    Ünalan Mh. B.C.Tanrıkorur Cd. No:15/A Üsküdar İstanbul

Teknik Servis Mail : teknikservis@forex.com.tr
    Teknik Servis Tel : 0216 470 94 47
    Teknik Servis Faks : 0216 470 94 48

4.5 V adaptörler eski teknoloji olabilir akım değerleri yetersizse ısınabilir ve yanar

Bulamazsanız aşağıdaki linkten CYS 1505 olabilir, benim de raid hard diskin adaptörü bozuldu 12v 4A ancak bu yıldırımdan bulabildim ucu uymazsa değiştirtin bu firmanın ürünleri kaliteli

http://www.yildirimadaptor.com/sites/

• quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

SWAP (usb den ek ram )

**

En olmadı ,.,.,

hocam bu yöntemi kısaca anlaabilirmisiniz? önceki sayfaları araştırdım fakat ya görmedim yada böyle bir olay anlatışlmamış konsol komutları haricinde . ev kullanıcısı v e linux bilmeyen biri olarak menüden yapabileceğimiz bir tarifi varmı ? ve her açılışta yapmak zorundamıyız?

http://forum.donanimhaber.com/m_53583326/tm.htm#msglink_54276181

ilgili konuda paylaşılmış.

• Arkadaşlar bu alet v1.4 desteklemiyormu büyük heveslerle aldığım LW4500den 3D film izleyemeyecekmiyim
  • v 1,4 derken..?

HDMI diyorsan 1.3
    3d izlenemezmi diyorsan o ayrı bir konu.

SBS ve TAB olan mkv ler ile 3d tv de 3D seyredebilirisin.
    Hatta kaliteki Rip ler ile iyi sonuçlarda alırsın.

Sadece cihaz 3D Bluray iso ları desteklemiyor.
    Zaten piyasadaki hemen hiçbir medya oynatıcı 3D bluray isoyu desteklemiyor.

Bunun için 2012 yi beklemez lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 23 Kasım 2011; 17:20:59 >
  • quote:

quote:

Adaptör en az 5.0 volt 2 amper olmalı orijinali forex servisinde vardır sanıyorum kargo ile de gönderirler.

Merkez Teknik Servis

Rota İth. İhr. San. ve Dış Tiç Ltd. Şti.
    Ünalan Mh. B.C.Tanrıkorur Cd. No:15/A Üsküdar İstanbul

Teknik Servis Mail : teknikservis@forex.com.tr
    Teknik Servis Tel : 0216 470 94 47
    Teknik Servis Faks : 0216 470 94 48

4.5 V adaptörler eski teknoloji olabilir akım değerleri yetersizse ısınabilir ve yanar

Bulamazsanız aşağıdaki linkten CYS 1505 olabilir, benim de raid hard diskin adaptörü bozuldu 12v 4A ancak bu yıldırımdan bulabildim ucu uymazsa değiştirtin bu firmanın ürünleri kaliteli

http://www.yildirimadaptor.com/sites/

ilginiz için teşekkürler. verdiğiniz teknik destek mail adresine mail atamıyorum. gündüz vakti telefonla ulaşmaya çalışırım artık eğer hizmet veriyorlarsa. garanti kapsamına girermiki acaba sonuçta cihaz daha yeni garantisi devam ediyor.

eğer bu olmazsa yıldırımadaptörden deneyeceğim şansımı. ben dışarda 15 tlye almıştır ama çok ısındığı için işe yaramadı. burda ne kadardır acaba biliyormusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alehar

quote:

adaptörün voltajı düşükse adaptör veya cihaz zarar görmez (ama işlevini de yapamayabilir)
    ama adaptörün Watt'ı düşükse adaptör zarar görebilir, cihaz işlevini yerine getiremez.

Yani, bağladığınız cihaz 5V'da 100mA çekiyorsa ve adaptör de 5V da 50mA verebiliyorsa, bu 0.5W lık bir cihazı 0.25W lık bir güç ile çalıştırmak olacağından, adaptör ısınır, korumasu yoksa yanar!

Kısaca cihazların Watt değerleri eşit veya besleyen yönünde büyük olmalı...

anladığım kadarıyla farklı adaptörler denememem gerekiyor cihazın sağlığı açısından. yeni almış olduğum adaptörle bir film açtım bir süre sonra mavi ışık yanmasına rağmen ekran gitti ve fişini çekip takmadan da gelmedi. adaptörle ilgili bir sorun sanırım değilmi? başka bişey olma ihtimali yoktur.

• DC 5 volt - 2 Amper switch mod bir adaptör alırsan; R6A media player'ı sorunsuz çalıştırır.. Ben orjinal adaptörü bozulmadan bir tane aldım ve kullanıyorum.. Yeni aldığım adaptör biraz daha büyük ve daha kaliteli.. Üstelik hiç ısınmıyor.. Fiyatı: 15-20 lira civarı
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.